עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: נגמרה החגיגה באלקוש :-(

Senior Member
    שיסגרו כבר את כביש הצפון אם כך.

ביאס לי את הסופ"ש! זה הכביש האהוב עלי.
    אני מגיע לשם בעיקר בשישי בבוקר/צהריים (למרות שהרבה זמן לא הגעתי). תענוג לרכב שם.
    הרוכבים שאני ראיתי שם נורא מתורבתים, מרביצים קצב רציני אבל לא עושים שטויות. למרות זאת, הבנתי מהרוכבים המקומיים שם שבשבתות מגיעים המון רוכבים ונדיר שאין מישהו שלא מחליק.
    אגב, קל מאוד להבין את התושבים... אחד המקומות השקטים בארץ וכל שבת ויש שם רעש של מסלול GP.

Member הסמל האישי של shaig
    אגב, על הרעש אחראים גם נהגי ספורטסטרים, שבד"כ גם מגיעים ממש מוקדם בבוקר.
    יוב, לא יודע מה ראית, אבל בשבתות יש אוירה של טירוף ואגו, לא חבר'ה אחראיים במיוחד.

Junior Member הסמל האישי של רותם_מ
    כיוון שאני פולנייה, שחרד לכל רוכב, אני בהחלט חושב שהמשטרע הפעם צודקת.
    אנשים רוכבים בפניות עיוורות, כאשר אין להם מושג מה מסתתר ביציאה מהפניה.
    כביש 85, כביש 899 ועוד לא מעט כבישי הצפון הם כאלו.
    shaig בהחלט צודק. אפשר לראות בקבוצות בפייסבוק מי האוכלוסייה שמגיעה לכבישים אלו.
    יש רוכבים שקולים, אולם לצערי יש לא מעט חוליגנים.
    באופן אישי (ומתנצל מראש אם אני פוגע במישהו, אבל אין זאת הכוונה כלל), אני חבר בלא מעט קבוצות פייסבוק.
    כי כשיצאתי לרכיבה יחד עם שאול ה ידידי, העדפתי לרכוב בכבישים ללא רוכבי התגרזנות כאלו ואחרים.
    לצערי, אני כבר שנה שלא רוכב (וזה כ"כ חסר לי), אבל אני עדיין רואה באותם קבוצות תמונות של מתגרזנים בכבישים מסוכנים אלו.
    אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.

Member הסמל האישי של שאול ה
    רכבתי היום עם הבת שלי, כמורכבת, באלקוש.
    בהמשך, כביש הצפון עד צומת חירם.
    הנוכחות המשטרתית היחידה שראיתי היתה ניידת שחלפה על פנינו.
    BMW F800 GSA

ציטוט נכתב במקור על ידי שאול ה צפיה בהודעה
    רכבתי היום עם הבת שלי, כמורכבת, באלקוש.
    בהמשך, כביש הצפון עד צומת חירם.
    הנוכחות המשטרתית היחידה שראיתי היתה ניידת שחלפה על פנינו.
    כמה שאני מתגעגע לרכיבות איתך.
    אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    Get a room !!!

ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    Get a room !!!
    שושו היקר,
    חברים לרכיבה משותפת זה נכס!

Senior Member
    Get a vroooom

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO