שיסגרו כבר את כביש הצפון אם כך.
שיסגרו כבר את כביש הצפון אם כך.
ביאס לי את הסופ"ש! זה הכביש האהוב עלי.
אני מגיע לשם בעיקר בשישי בבוקר/צהריים (למרות שהרבה זמן לא הגעתי). תענוג לרכב שם.
הרוכבים שאני ראיתי שם נורא מתורבתים, מרביצים קצב רציני אבל לא עושים שטויות. למרות זאת, הבנתי מהרוכבים המקומיים שם שבשבתות מגיעים המון רוכבים ונדיר שאין מישהו שלא מחליק.
אגב, קל מאוד להבין את התושבים... אחד המקומות השקטים בארץ וכל שבת ויש שם רעש של מסלול GP.
אגב, על הרעש אחראים גם נהגי ספורטסטרים, שבד"כ גם מגיעים ממש מוקדם בבוקר.
יוב, לא יודע מה ראית, אבל בשבתות יש אוירה של טירוף ואגו, לא חבר'ה אחראיים במיוחד.
כיוון שאני פולנייה, שחרד לכל רוכב, אני בהחלט חושב שהמשטרע הפעם צודקת.
אנשים רוכבים בפניות עיוורות, כאשר אין להם מושג מה מסתתר ביציאה מהפניה.
כביש 85, כביש 899 ועוד לא מעט כבישי הצפון הם כאלו.
shaig בהחלט צודק. אפשר לראות בקבוצות בפייסבוק מי האוכלוסייה שמגיעה לכבישים אלו.
יש רוכבים שקולים, אולם לצערי יש לא מעט חוליגנים.
באופן אישי (ומתנצל מראש אם אני פוגע במישהו, אבל אין זאת הכוונה כלל), אני חבר בלא מעט קבוצות פייסבוק.
כי כשיצאתי לרכיבה יחד עם שאול ה ידידי, העדפתי לרכוב בכבישים ללא רוכבי התגרזנות כאלו ואחרים.
לצערי, אני כבר שנה שלא רוכב (וזה כ"כ חסר לי), אבל אני עדיין רואה באותם קבוצות תמונות של מתגרזנים בכבישים מסוכנים אלו.
אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.
רכבתי היום עם הבת שלי, כמורכבת, באלקוש.
בהמשך, כביש הצפון עד צומת חירם.
הנוכחות המשטרתית היחידה שראיתי היתה ניידת שחלפה על פנינו.
BMW F800 GSA
אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.
Get a vroooom