כן, גם אני תמיד רוכב עם ג'ריקן פח ורובה...אולי יגמר לי הדלק.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כן, גם אני תמיד רוכב עם ג'ריקן פח ורובה...אולי יגמר לי הדלק.
קרה לי פעם אחת ואז הבנתי את השיטה ולא נתקעתי יותר!
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
קרה לי עם 50 סמ"ק שהתעצלתי לתדלק עד שנתקעתי באמצע ב"ש. למזלי חבר הקפיץ לי בקבוק של קולה עם דלק שהספיק לעוד 3-4 ימי רכיבה.
יותר גרוע זה להיתקע בלי דלק, ללכת ברגל עד התחנה, למלא מיכל, לסחוב מיכל, להגיע חזרה לאופנוע ואז לגלות שיש לך רזרבי.
געגועים ל- GS500.....
בפעם היחידה שנגמר לי הדלק זה היה עם הסופר-טנרה שהיה לי כמה חודשים עד שנסעתי לעבוד בחו"ל, היה לי ממש הפתעה העניין שהמנוע פתאום נשנק ונכבה באמצא הרכיבה.
מתקשר למשה (לוי מהקליניקה בהוד השרון, הכלי נרכש ממנו וגם הייתי על כביש 5 קרוב לירקונים אז אם כבר בעיה לדדות אליו) ואומר בהתרגשות שנכבה הגמל שלמה.. לאמבין למה.
משה מתחיל לתחקר אותי, וכמו במערכון המוסך של הגשש ששואל אותו "הכנסת רוורס?..", הוא שואל בסוף אולי נגמר הדלק? העברת לרזרבי?. וואלה עבד. לא האמנתי אבל הכלי הזה שותה דלק כמו מופרע, 1 ל 14 בהכי חסכוני.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
מבאס תחת ולא משנה באיזה כלי.
כשהאופנוע היה חדש אצלי חשבתי שאני משתגע. לפחות שלוש פעמים הגעתי לרזרבי אבל לא היה דלק והייתי צריך לדחוף לתחנה הקרובה.
הפכתי את המנואלים והאינטרנט אולי אני דביל ולא יודע לקרוא נכון את מצב הברז. פירקתי ובדקתי שלמות של הגומיה כמה וכמה פעמים ועדיין ... נתקע בלי דלק טפויומאט.
רק אלוהים יודע איך הבעלים הקודם התעלל באופנוע בצורה שגרמה לצינוריות שבתוך המיכל להיתלש מהברז.
אין לכם שעון דלק באופנוע? פעם אחת קרה לי שנתקעתי וזה היה בכניסה לתחנה...
מצב שני אני לא רוכב הרבה אז ככה ש..
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
קרה אצלי כשהחלפתי למיכל פלסטי 21 ליטר במקום פח 26 ליטר.
עוז אין צורך לכעוס.
גם אין צורך להפריז בחשיבות נטירת הטינה, היא קורית בעיקר בשעות ערבלילה מאוחרות עם משקה (במלעיל).
אם צריך כמה ימים בצינוק וזה ימחק נקודות לך על זה. אלו כללי המשחק ואני מקבל אותם באהבה.
אהבתי את האנלוגיה על הרזרבי אבל חשבתי על זה לפניך.
כבר כתבתי לך בעבר ואחזור על זה שוב,
במשנה - מסכת יומא, כתוב : האומר, אחטא ואשוב, אחטא ואשוב, אין מספיקין בידו לעשות תשובה.
זה לא מקובל עלי שבועטים במישהו ומבקשים סליחה...ואז הופכים את זה להרגל.
זה הכל. אם אנחנו מבקשים מרוכב צעיר וגם וותיק, לא לשכוח את יד ימינו כי התוצאות יכולות להיות הרות אסון.
כך גם עם הצילינדר השקוף והנוזל הענברי, או שאתה שולט בו, או שתחזור לסוף המשפט שמעל.