ציטוט נכתב במקור על ידי udidanon צפיה בהודעה
ברור שאתה אוהב
CBR, נינג'ה, RC כי אלה השמות שכולנו רגילים לשמוע שנים אבל אל תפסול את הקוראנים, גם במכוניות וגם באופנועים הם עשו התקדמות עצומה בשנים האחרונות והם מציעים תמורה מעולה לכסף בכל קנה מידה. אני שנים על אופנועים יפנים ויצא לי להיות על
הVJF כמה מאות ק״מ בטיול לא מזמן והופתעתי מאוד לטובה. קח נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך.
ישראלים אוהבים את מה שהם מכירים, זה למה שנים ישראלים המשיכו (ועדיין ממשיכים..) לחרוש את אנטליה (אני יכול דוגמה יותר משכנעת אבל שום דבר לא עולה לי לראש כרגע). אני לא נוהג על ה-VJF בעצמי, אני גם לא אקנה אחד (המשכתי כבר הלאה לאופנועים הרבה יותר כבדים) אבל כשאני נתקל באנשים שפוסלים את זה כי זה קוריאיני אני פשוט לא מבין אותם.. בשביל מה להוציא על משהו פי שתיים כסף? כי זה יפני? כל מה שיצא לי לקרוא על ה-VJF (מאנשים שאשכרה מבינים באופנועים) היה אותו דבר - אחלה אופנוע ביחס למחיר שלו. אותו עניין תדמיתי היה כבר עם המכוניות הקוריאניות, אז זה מה שאני חושב - זה בסוף תפס עם יונדאי, זה בסוף תפס עם קיה וזה בסוף יתפוס גם עם דיאלים.. רק עניין של זמן.

בנוגע לירידת הערך.. אין לי תשובה - אותו מעגל קסמים שכתבתי עליו מקודם. אני מניח שברגע שהדעה בנוגע לקטנועים הקוריאנים תשתנה המחירים ישתנו והם יהפכו להרבה יותר סחירים.. אין לי מושג מתי זה יקרה אבל (אם היה לי הייתי הולך למלא טופס לוטו).