זה מזכיר לי תשדיר ישן של הרשות למלחמה בסמים,
תשדיר שניסה לטפל בתופעת עישון מריחואנה.
הסלוגן שלו היה "סמים עושים אותך כזה קטן"
קטן קטן...אבל מבסוווווט!![]()
ווילי זו אולי הפעולה האמוציונלית ביותר שאפשר לעשות על אופנוע; פגשנו קבוצת חברים על אופנועי ספורט שזה הקטע שלהם ולקחנו אותם לסשן ביצועים ולשיחה על ווילי'ז
http://fullgaz.co.il/?p=105551
![]()
זה מזכיר לי תשדיר ישן של הרשות למלחמה בסמים,
תשדיר שניסה לטפל בתופעת עישון מריחואנה.
הסלוגן שלו היה "סמים עושים אותך כזה קטן"
קטן קטן...אבל מבסוווווט!![]()
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 31-03-2016 בשעה 12:59.
כמה אני מנסה לא מצליח...
מישהו הצליח על ויסטרום 650 ...?![]()
אחד הדברים הכי מגניבים שלמדתי לעשות.
אבל אוי הבלאי הבלאי, רק אתמול נפרץ לי בולם :-/
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
תתביושו לכם..
אנשים מבוגרים.
' הפעולה האמוציונלית היא רכיבה לא.?
נקווה שאף אחד מפה לא יפול על אחד מהכלים האלו כשיחפש לקנות אחד.
למה אתה חושב שיש הבדל (ועוד לטובה?) בין כלי שנטחן על המנתק בסדום-ערד לכלי שנטחן על המנתק בווילים בראשון ושני (אתה יכול לראות ולשמוע בסרטון בבירור) ובנוסף לזה גם סובל ממצוקת שימון במקרים של ווילים ארוכים באופן תכוף ומנזק מצטבר למנוע התחתון שסביר שלא תראה בבדיקה?
מעבר לזה כלי שעובד כל כך הרבה בווילי בסופו של דבר מקבל גם נזקים מבניים - נראים וגם שאינם נראים, מעבר לחלקים מתבלים כמו מיסבים רפידות שרשראות גג"שים וכולי וכולי שקל מאוד לאבחן.
בכל אופן אין בעיה עם ווילי פה ושם והאמת שגם אין בעיה עם ווילי כל היום - כל אחד עושה מה שנראה לו עם הכסף שלו, רק באסה לבעלים העתידיים של הכלים האלו במידה ולא ידעו מה עבר עליהם.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 31-03-2016 בשעה 18:17.
זה טריפה וזה נבלה, אבל נראה לי שהבלאי על כלי שמשמש ככלי מרוצים עם בלימות מטורפות והאצות בכל הכוח ללא הפסקה גדול יותר מאשר כלי שמשמש לווילים.
לא יודע אם זה בפועל מדיד (הכוונה מה יותר הורס, זה גם מאוד תלוי בתדירות הגרזונים). צריך גם לקחת בחשבון התרסקויות... מצד אחד, כלי של ווילים ייפול הרבה יותר, מצד שני, כל התרסקות של כלי של מגרזן ברכיים היא וואחד התרסקות עם פונטציאל הרבה יותר גבוה לעיקומי שלדה וכו'...
הרעבת שמן זה באמת בעייה רצינית אבל היא בעיקר אופיינית לכלים מסויימים ופחות לכלים אחרים. אני מקווה שסופרספורטים פחות רגישים לזה (אבל אין לי שמץ).
הייתי רוצה ללמוד לעשות ״ ווילי ״ ( רק בשביל לדעת שאני יכול ) אבל ברור לי שעד שאלמד אעשה הרבה נזקים אז .... נוותר
ולגבי הראיון עם חבורת ווילי , איכות הקול לא טובה עד גרועה ( לגבי הדיבורים לא מוסיקת הרקע )
הבלונדה במרכז התמונה דופקת אחלה וויליז
אולי נשדך אותה ל...