רואים. הבן אדם נראה בן 100
אז אתה לא ממליץ על עבודה כשליח?
היה את האתר של השיימינג בכביש, עוד קיים? כמה דקות שם וכל אחד מבין באיזו מדינה הוא חי
רואים. הבן אדם נראה בן 100
אז אתה לא ממליץ על עבודה כשליח?
נערך לאחרונה על ידי izik; 04-04-2016 בשעה 00:41.
אם יש לו ביטוח צד ג' אז אתה מסודר (כלומר הביטוח שלו יעשה הכל כדי לשלם כמה שפחות אבל תקבל משהו, כדאי שייצג אותך עוכר דין).
אם לא אז צריך לתבוע אותו אישית ואז כנראה לא תראה הרבה כסף.
ביטוח חובה שלך מכסה את ההוצאות הרפואיות שלך.
מקיף שלך מכסה נזקים לאופנוע שלך אם הוא מסרב לשלם (צד ג' שלו).
(אני לא עורך דין ובכלל יש לי מעט מאוד ניסיון בתביעות כאלה, רק אחת ברכב כנגד נהג אשם שסירב להודות באשמה)
דבר עם הסוכן ביטוח שלך, חלק מהתפקיד שלהם זה לעזור לך בתביעות כאלה.
אני שמתי לב כאחד שרוכב ואני נוסע זהיר בדרך כלל שיש פה במדינה פה חוסר התחשבות של הרכבים בדו גלגלי אסור לנסוע בקטנועים - אופנועים במדינה פה !!!!!!!!!!!!!!!!שזה מתבטא בהרבה דברים שקרו לי וגם בטח לכם..
1. אתה נוסע הכל טוב בנתיב שלך אוטו מחליט לעבור לנתיב שלך בלי איתות בלי כלום אפילו לא ראה אותך אם אתה לא מרגיש בזה תאונה .
2. אתה נוסע בנתיב הכל טוב ברגוע פתאום אוטו שעומד בצד מחליט בלי איתות להתחיל נסיעה שוב לא רואה אותך אם אתה לא מרגיש תאונה.
3. אתה נוסע במהירות הרגילה והמותרת ברגוע פתאום אוטו מגיע ומאיץ צמוד אלייך שעוד רגע פוגע בך ממש צמוד וזה תאונה קטלנית לך הרוכב חלילה וזה הדבר שהכי מפחיד אותי שקורה לי בעיקר בבין עירוני אך גם בעיר .
ויש עוד כל מיני דברים דומים שכבר ראיתי האם הדברים האלה קרו לכם גם?
אני באמת שוקל לא לנסוע יותר על קטנוע-אופנוע במדינה פה . אני גם רואה המון רוכבים שנוסעים כמו משוגעים כן לא אמרתי רק הרכבים . אבל עדיין אני רואה פה חוסר התחשבות מוחלט!! של הרכבים בדו גלגלי . ובעיקר יש נהגות שכל כך אני עצבני שיש להם רישיון עד כמה שזה לא יאומן שאני רואה כמה טיפשות ולא מרגישות בכלום.
יש תופעה שנתקלתי בה לא פעם ולא פעמים 'נהגי הסמארטפון 'גלישת רכב לנתיב הנגדי מסוכן![]()
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה
התאונות הן נושא כאוב וכפי שציין מודל'ה הן יקרו.
שירשורים דוגמת אלו בכל זאת יזכירו לנו כמה החיים שברירים ובמאית שנייה הם נגמרים או משתנים לבלי הכר.
לדעתי אחת הבעיות של אותם אלו שמרגישים לא נוח עם השירשורים הללו היא בשל ההדחקה של הסיכון (גם אם הם מצהירים שהם מודעים לו) ולמעשה זה נותן סוג של תזכורת לכך שהם/אנו פגיעים או במילים אחרות זה שאנו מודעים לא אומר שאנו לא מדחיקים את הסיכון.
פסיכולגיה בגרוש
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 04-04-2016 בשעה 08:51.
מסכים שיש הרבה רכבים שנוסעים בצורה חסרת אחריות והתחשבות אבל (וזה אבל גדול) אם תשים לב, כל הדברים שכתבת (ואני לא מזלזל במה שאמרת, זה מאוד מדוייק) נעשים באופן יומיומי גם ע"י דו"גים בכל מקום. הבעיה הכי גדולה בכבישים היא אותה בעיה שיש בתורים, חוסר התחשבות, עודף אגו, ביריונות כמעט ממוסדת ובאופן כללי הרצון לא 'לצאת פראייר' ולתת לנהג/רוכב ההוא לעקוף אותך/להגיע לפניך לרמזור/להשתלב בנתיב לפניך. אתה יודע כמה פעמים קרה לי שנתתי זכות קדימה לרכב/דו"ג בכביש והנהג/רוכב לא הבין מה אני עושה, וזה למרות שסימנתי לו עם היד שהוא יכול להיכנס (אולי ברכב פחות רואים את זה, אבל על הקטנוע זה די ברור....).
אני מסכים עם מה שאתה אומר, הכל מסתכם בחינוך,
זה בא מהבית, זה עובר בין חברים, זה האגו שלא נשאר מאחור.
גם אני חוטא בזה, אם כי אני באמת משתדל ומודע למה שקורה סביבי.
אני חושב שלדבר ולכתוב על תאונות אישיות ומסקנות אישיות זה סופר חשוב,
השאלה היא, כמה אנשים רוצים לפתוח את הנושא הזה?
לי יש תובנות עמוקות בכל מיני נושאים בעקבות התאונה שהיתה לי - זה לא פשוט!
אבל זה בהחלט הכרחי לדבר על זה, להבין את זה ולהפנים.
אולי צריך לפתוח שרשור של "תאונות ששרדנו כדי לדבר עליהן"
א. כדי ללמוד אחד מהשני איך אנחנו רואים אותן.
ב. כדי להפיק לקחים ולהגיע למסקנות.
ג. כדי להוציא מהראש את הפחד מרכיבה.
לפתוח קבוצת אופנועניסטים אנונימים שיטת 12 הצעדים!
![]()
עוז, אם תכתוב על החוויה הקשה שלך אני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שירצו לקרוא וללמוד ממנה.
אני גם בטוח שיש פה אנשים שישנו את הגישה שלהם לגבי ציוד מיגון.
הנושאים האלה הם כבר מעל למיגון, עם כל הכבוד למיגון, פרט לקסדה אין שום ציוד פיזי אחר שיכול להציל חיים, אלא רק למזער נזקים.
אנשים לפעמים נתלים יותר מדי במיגון הזה, לצערי יש תאונות ששום מיגון לא יעזור בהן, מה שכן יעזור הוא שינוי צורת הרכיבה, מודעות הרוכב, שליטה
עצמית, בגרות . אני לא בונה על משתמשי הדרך האחרים שיעשו את השינוי לכן צריך להתרכז בעצמינו.
Tracer 900