לא טענתי שזה לא יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, רק אמרתי איך אפשר להפחית את הסיכויי לכך.
לא טענתי שזה לא יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, רק אמרתי איך אפשר להפחית את הסיכויי לכך.
ראשית אם תגדיל את הקנסות יותר מדי, מערכת המשפט שקורסת כבר תקרוס עוד כי כולם יערערו, כי שוטר לא יכול להיות גם השופט וגם התליין במדינה מתוקנת.
בנוסף אם אין מספיק משטרה על הכביש, וכיום כמעט ולא רואים ניידות על הכביש אז מה יעזור אם הקנס הוא 500 או 5000 אם אין שוטרים שיאכפו. ומה שטענתי במקום לשלם לנײַידות ושוטרים משלמים על מערכת מצלמות אוטומטית
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
בפרוש צריך עוד שוטרים על הכביש!
לגבי המהירות היכולת שלנו ושל הסביבה לראות, לנתח מצבים ולהגיב נפגעת ככל שהמהירות שלנו גדולה יותר.
אני לא יודע עם הבחור הנ״ל רכב מהר או לא אבל לצומת חובה להכנס בקצב שיאפשר לך לקרוא את הנולד!
אני משתדל תמיד להאט את הקצב ומתחיל תכנון מוקדם כשאני נכנס לצמתים.
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה אפריל הגיע ועדיין מושבת
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לדעתי אתה שוב טועה, אם נגדיל את הקנסות אז אחרי התפיסה של הפושע העשירי...
אף אחד כבר לא יקח את הסיכון שיתפסו אותו ולאף אחד לא יהיה כוח לערער...כי קודם צריך לשלם.
שוטר לא אמור להיות גם שופט וגם תליין, אם מעבירים חוק
שטלפון ביד תוך כדי נהיגה, זה אוטומטית קנס של 1000 ש"ח ועשר נקודות,
אפשר להחליט על 5000 ש"ח וחודש שלילה מנהלתית.
האדם העשירי שיתפס ויצרח שזה לא מידתי...יגרום לאפקט כזה שאף אחד לא יחזור על המעשה שלו.
לבסוף - מצלמות לא מבקשות תנאים, לא מאחרות לעבודה, לא משלמים להם פנסיה
והן לא כופות יחסי מין על פקודות שלהן...אז מה אתה רוצה? עוד שוטרים?
הוא גם היה עם מורכבת. זה מאוד פוגע בביצועי האופנוע. במיוחד בבלימה!
שושנה, הסלוגן הזה נחמד לבנות טיפש-עשרה או לבעלי הארלי שפאץ' כזה מתאים לווסט מהעור או מדבקה/אבזם לתיקי הצד..
תוציא מהראש שיש לך גארדיאן אנג'ל, כי אין !!!. זה אתה השומר של עצמך אבל יש גם את מרפי והמזל.
לפעמים ידם על העליונה, ובשאיפה שתצא רק עם פגיעות ופציעות קלות. יש מקרים בהם הבלתי נמנע ב 95% מהמקרים אכן בלתי נמנע.. אלא אם כן אתה עם אינסטינקטים של טייס קרב ניסיון של מיק דוהן ווין רייני או רוסי ועצמות של וולברין
נערך לאחרונה על ידי erani99; 07-04-2016 בשעה 15:49.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
רק דבר אחד לגבי הגדלת הקנסות- בניו-יורק יש שלט על כל רמזור שאומר שכניסה לצומת לא פנוי גוררת קנס מיידי ע"ס 1000$, ובאורך פלא הצמתים שם לא חסומים גם בשיא ה Rush hour. אני מבטיח לך שאם על כל רמזור עירוני היה שלט כזה שמאיים בקנס של 5000ש"ח על חסימת צומת, מהר מאוד לא היו נכנסים לצומת לא פנויה, או שמשלמים נתח נאה מהמשכורת למולך.
בנוסף, ובניגוד מוחלט לנטייתי הטבעית, אני מסכים לגמרי שצריך נוכחות מוגברת של שוטרים. אבל יחד עם זאת על השוטרים להתמקד בבעיות האמיתיות בכביש כמו ביריונות ואי ציות לתמרורים ושאר משתמשי הדרך, ולא לחפש את החרא שקל לתפוס ולא באמת משפיע על התאונות (כמו חגורה, איתות, מהירות וכו'). ובנוסף, על השוטרים לצייט לחוקים שאותם הם אוכפים ולא להתנהג כאילו שהם מעל החוק. מספיק פעמים רואים שוטרים שמזלזלים בחוקים בעצמם, ולך תנסה להעיר להם שלא תקבל ג'ורת שוק ודו"ח על ששקר כלשהו.
מה יש לך נגד איתותים?
להיפך! איתות הוא אחד הדברים החשובים ביותר והכלי היחידי לתקשורת בין נהגים, אבל הוא די מיותר כשמדובר בפניה ימינה, לדוגמא בנתיב שמאפשר רק פניה כזאת (נניח פניה ימינה ללא רמזור בצומת מרומזר). לרוב המשטרע תעמוד מעבר לצומת ותיתן דו"ח לנהג שלא אותת ימינה, אבל לא תסתכל על כל הרכבים שעוברים באדום באותו הצומת.
הבעיה היא שכל אחד בטוח שהוא פיצח את השיטה איך להימנע מתאונה, רבאק הרי זה עבד עד עכשיו.
עד שזה לא!
לכל אחד יש את הטריק הקטן שלו שעזר לו להתחמק מצרות, את הערך המוסף של הניסיון שלו,
את הקווים האדומים, הסגולים והירוקים. וזה עובד יופי.
עד שזה לא!
זה לא משנה כמה מיומן אתה, כמה מוכשר ואיזה אינסטינקט חייתי יש לך, כי כשזה יבוא זה יפתיע
אותך, וזה יבוא.
ואז אז תתפלל שכשהופתעת היית קצת פחות מהר, קצת פחות שחצן, קצת פחות גיבור.
כי אופנוענים אמתיים מכורים לגבס!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
גבס זה לחלשים.
ברגים מטיטניום, פלטינות ומסמרים, זה לאופנוענים אמיתיים.
בוא, בוא תיישר לי את הקרסול בלי הרדמה, אמרתי למנתח.
הוא חשב שאני מה זה קשוח...
לא ידע שאני מעדיף לסבול כי אני מפחד מזריקות.
מאסטר יקר, מתי תשתף אותנו בחוויה שלך?
מין שרשור סיפורי מלחמה שכזה, אולי אפילו דביק?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk