המיגון לא מחפה על שיקול דעת מוטעה!
על אי ראיית הנולד!
על חוסר חשיבה קדימה!
על להיות צודק ולא להיות חכם!
אני מוסיף גם מגן גב וגם מגן חזה.
כל מבט בYNET פותח בעוד תאונה .
פעם בכביש הזה , פעם בכביש הזה
בבקשה ממכם...
- סעו בזהירות .
- סעו לאט - עדיף להגיע באיחור מאשר לא להגיע בכלל!!!
- סעו ממוגנים - קומפלט לא רק קסדה .
קסדה , מעיל , כפפות ומגני ברכיים.
- מבט רחוק .
- ריכוז בנסיעה , לא בנייד , לא במוזיקה , לא בבלונדה ממול.
המיגון לא מחפה על שיקול דעת מוטעה!
על אי ראיית הנולד!
על חוסר חשיבה קדימה!
על להיות צודק ולא להיות חכם!
אני מוסיף גם מגן גב וגם מגן חזה.
טסים, בשוליים או על הכביש, כולם טסים.
אופנוענים עם טוררים, עם סופר ספורט, עם נייקדים.
קטנוענים עם טימקסים, עם גוימקסים וגם עם מוביס.
מכוניות עם ילדים, בלי ילדים, ממהרים לעבודה, לא ממהרים לעבודה.
כולם טייסים.
אדום בגדר המלצה
איתות? למה
טלפון באוזן, סמס ביד
כולם בכביש כאילו הם בסלון של הבית שלהם.
האנשים במדינה מתחרפנים וחום יולי אוגוסט עוד רחוק מאתנו , מה יהיה כשאגלי הזיעה ירדו במורד העורף והמצח?
!!!
שלושת התאונות הקטלניות היום ואתמול מפגיעת רכב, לא יודע מי אשם, הרכב או הרוכב, אבל בטוח שלפחות חלק מהאשמה ברוכבים.
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcbo...E5%F4%F0%E5%F2
Tracer 900
קבלו עדכון חם מהשטח.
עוד אחד נהרג...
מחלף ההלכה נראה לי... איקס מקס 400 נכנס חזיתית במעקה הבטיחות!
לקטנוע אין פאקינג פרונט !!!!
נכנס חזיתית במעקה !!!
שושו זאת אותה התאונה מרוקח, רואים בתמונות שזה xmax 400, לא דווח על תאונה נוספת כרגע.
וגם אם כן... איזו דרמה.. כמה סימני קריאה..
דו"גים מתו מתים וימותו.. כך היה וכך יהיה.. אף פעם לא הבנתי מה טוב בשרשורי האבלות האלה
נערך לאחרונה על ידי shushu; 03-04-2016 בשעה 21:37.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
זהו ממש לא שרשור אבלות !!
אם זה היה כזה הייתי מנסה להשיג פרטים על הרוכבים ומספר את סיפורם .
זהו שרשור שהאנשים יתעוררו ויעשו הכל כדי למנוע את התאונה / פגיעה
אם זה בציוד ממוגן למרות שחם ולא נוח
ואם זה בנסיעה יותר איטית ושקולה למרות הלחץ מהבוס להגיע לפגישה.
ואם ואם ואם ...
ואם הכי חשוב אולי היינו מצליחים למנוע את התאונה הבאה
אז ככה הם כבר מציפים את נושא תאונות הדרכים הייתי רוצה לשתף אותכם בתאונת דרכים שהייתה לי בה 17.3.16
בתאריך הנ"ל נסעתי בנסיעה על רחוב החשמונאים מכיוון מזרח למערב, כאשר התקרבתי לצומת של ארנייה החשמונאים היה לי ירוק לכן המשכתי בנסיעה.
לפתע באופן מפתיע וללא סימני התראה מוקדמים רכב שהיה בנתיב הנגדי כלומר שהיה אמור להמשיך ישר בלבד החליט שיש לו שמאלה למרות שגם לי יש ירוק וגם לו יש ירוק
לצערי בעקבות שהוא נכנס לנתיב שלי לחצתי על הבלמים בחוזקה אבל זה לא עזר והתנגשנו אחד בשני חזיתיתקובץ מצורף 2168קובץ מצורף 2169קובץ מצורף 2170קובץ מצורף 2171קובץ מצורף 2172קובץ מצורף 2173קובץ מצורף 2174
הייתי בטוח שמדובר בהתחלה בפיגוע מכוון עד שהבנתי שזה לא המצב וטוב שכך
חברים לפי התמונות שהוספתי הייתי אמור להיות במצב אנוש הוא מת.
למזלי יצאתי בנס רק שבר בשורש כף היד ומכות יבישות בכול הגוף הבוחן תנועה שהגיעה לבית החולים אמר לי שהוא לא מאמין שאני בחיים.
כרגע אני בתאונת עבודה בבית עברתי ניתוח לקיבוע השורש על ידי פלטינה
ולגבי הנהג הסורר לקחו לו את הרישיון והמשטרה מגישה בימים הקרובים כתב אישום חמור לא נעים חברים
אז ככה הם כבר מציפים את נושא תאונות הדרכים הייתי רוצה לשתף אותכם בתאונת דרכים שהייתה לי בה 17.3.16
בתאריך הנ"ל נסעתי בנסיעה על רחוב החשמונאים מכיוון מזרח למערב, כאשר התקרבתי לצומת של ארנייה החשמונאים היה לי ירוק לכן המשכתי בנסיעה.
לפתע באופן מפתיע וללא סימני התראה מוקדמים רכב שהיה בנתיב הנגדי כלומר שהיה אמור להמשיך ישר בלבד החליט שיש לו שמאלה למרות שגם לי יש ירוק וגם לו יש ירוק
לצערי בעקבות שהוא נכנס לנתיב שלי לחצתי על הבלמים בחוזקה אבל זה לא עזר והתנגשנו אחד בשני חזיתיתקובץ מצורף 2168קובץ מצורף 2169קובץ מצורף 2170קובץ מצורף 2171קובץ מצורף 2172קובץ מצורף 2173קובץ מצורף 2174
הייתי בטוח שמדובר בהתחלה בפיגוע מכוון עד שהבנתי שזה לא המצב וטוב שכך
חברים לפי התמונות שהוספתי הייתי אמור להיות במצב אנוש הוא מת.
למזלי יצאתי בנס רק שבר בשורש כף היד ומכות יבישות בכול הגוף הבוחן תנועה שהגיעה לבית החולים אמר לי שהוא לא מאמין שאני בחיים.
כרגע אני בתאונת עבודה בבית עברתי ניתוח לקיבוע השורש על ידי פלטינה
ולגבי הנהג הסורר לקחו לו את הרישיון והמשטרה מגישה בימים הקרובים כתב אישום חמור לא נעים חברים
היום כמעט הורידה אותי נהגת מטרים לפני התאונה ברוקח, היה לה דחוף לחתוך לנתיב השתלבות הימני, על האי תנועה כדי להתקדם מכונית אחת בפקק.
מחזק את מה שנאמר לפני, מיגון מיגון והכי חשוב שכל! להסתכל קדימה ולצפות את הטעויות של הנהגים, אם זה להסתכל על הגלגלים בפקק, להבחין בהתחלה של סטייה לכיוון מסויים, העדפה של צד מסויים בנתיב, כל מה שנראה לכם רלוונטי כדי להגיע הביתה בסוף הנסיעה.
Izik, התמונות שלך לא עלו לפורום. בכל מקרה תחלים במהירות!
נסיעות זהירות ובטוחות!
פחית פונה שמאלה זה הסיוט הכי גדול שלי (מכליל בתוך זה פרסה).
מקום שני דלת.
מקום שלישי נכנסים בי כשאני עומד באדום או בפקק.
מקום רביעי שמן, חצץ או חול על הכביש.
החלמה מהירה
IMG_0898 (1).jpgIMG_0899 (1).jpgIMG_0900 (1).jpgIMG_0901 (2).jpgIMG_0902 (1).jpgIMG_0903 (1).jpgIMG_0904 (1).jpg
ניסיון נוסף מישהו רואה את התמונות כי אני רואה?