אהלן חברים!
לאחר כ-10 שנים של רכיבה על קטנועים הגיע הזמן להתקדם ולפני מספר שבועות התחדשתי לי בCB500F.
עם השדרוג ושינוי אופי הרכיבה, הגיע הזמן גם להשתדרג בציוד.
הציוד שברשותי כרגע -
קסדה: LS2 FF396-FT2
מעיל קיץ של חברת "Level" איטליה, לא מצליח למצוא את מספר הדגם באינטרנט. המעיל הוא מעיל רשת עם מיגונים קשיחים בגב/מרפקים/כתפיים.
מעיל חורף SPARX
כפפות חורף, לצערי לא זוכר את שם החברה.
הציוד כמובן המשיך איתי מהקטנועים, אך ברור לי שרובו צריך להיות מוחלף ואני מתלבט בנוגע לדחיפות (מה להחליף קודם) וכמובן מחפש ציוד איכותי יותר מהקיים.
בראש ובראשונה אני מעוניין לקנות מגני ברכיים, כאלו שיהיו נוחים ללבישה מעל המכנס ולא ישרטו את מיכל הדלק, עם עדיפות למגנים רכים שאוכל להכניס בתיק בלי שיתפסו יותר מדי מקום. חשבתי על אלו. מה דעתכם? האם יש המלצות אחרות? תקציב - סביבות 300₪.
בנוגע לקסדה - הנוכחית די רועשת בנסיעה בין עירונית וזה די מחרפן אותי. התקציב הוא כ-1500₪ לקסדה חדשה. השאלה היא האם עדיף לקחת דגם זול של חברה מוכרת (AGV K3 לדוגמא), או דווקא דגם יקר של חברה כמו LS2. מיותר לציין שאני לא מעוניין להתפשר על בטיחות.
מבחינת מעילים - אני יכול למשוך עוד עם שניהם, אבל הייתי רוצה להחליף במעיל קיץ איכותי יותר וממוגן יותר. בגדול הייתי שמח למעיל ב-1000₪ ומטה מחברה מוכרת.
ולבסוף - כפפות. תקציב באיזור ה300₪ נראה לי סביר. חשוב שיהיו מאווררות לקראת הקיץ הקרב ובא אך כמובן ממוגנות היטב (אני אפילו מוכן להתפשר קצת על האוורור!).
תודה רבה מראש לכל העונים ושבוע מעולה לכולם,
אמיר.