עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 38

אשכול: חיפוש האופנוע הראשון המושלם לאישתי.

Senior Member
    תמצא לה איזה sv שמור

מלא חלקי aftermmarket וקהילה ענקית

אם היא לא תאהב עדיין תוכל למכור אותו במחיר כמעת זהה לקניה

Member
    RC390- אותה קטגוריה פחות או יותר. מבחנים שיבחו אותו בפרט ככלי למסלול למתחילים.

אופנוע יותר חזק ונייקד MT07 או FZ07 אצלכם.... אחלה אופנוע למתחילים. מנוע מעולה, מכלולים לא רעים, קטן מאוד ומרגיש כמו אופניים בין הרגליים.

עם השקטה מינימלית של מיגונים הוא גם יהיה עמיד בפני החלקות.

כשפירסמתי את ה07 שלי הופתעתי לגלות שרוב המתעניינים היו בנות, רזות נמוכות שהרגישו מעולה על ה07.

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    תמצא לה איזה sv שמור

מלא חלקי aftermmarket וקהילה ענקית

אם היא לא תאהב עדיין תוכל למכור אותו במחיר כמעת זהה לקניה

האמת שפה אני לא ראיתי אותם בכלל.. חוץ מזה אני רוצה חדש בכוונה אז זו לא אופציה אבל תודה על התגובה!

ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
    RC390- אותה קטגוריה פחות או יותר. מבחנים שיבחו אותו בפרט ככלי למסלול למתחילים.

אופנוע יותר חזק ונייקד MT07 או FZ07 אצלכם.... אחלה אופנוע למתחילים. מנוע מעולה, מכלולים לא רעים, קטן מאוד ומרגיש כמו אופניים בין הרגליים.

עם השקטה מינימלית של מיגונים הוא גם יהיה עמיד בפני החלקות.

כשפירסמתי את ה07 שלי הופתעתי לגלות שרוב המתעניינים היו בנות, רזות נמוכות שהרגישו מעולה על ה07.
    נתת פה רעיון נחמד.. הראיתי לה את זה DwlEUOy.jpg והיא התלהבה.. יכול להיות שיש מחליף ? המשך יבוא.. תודה רבה על התגובה

Junior Member
    Im so jelly...on so many levels :/

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shazz צפיה בהודעה
    למה אבל אתה מציע לו אופנוע 250 משנת 2007?
    למה תמיד את הכי זול הכי מעפן?
    הבחור גר בארצות הברית, יכול לרכוש שם אופנועים במחירים שהיינו יכולים רק לחלום עליהם..
    בקשר לשאלה, אם אישה החליטה פריט כלשהו שהיא רוצה- כנראה זה יהיה שלה.
    תתחדשו ותהנו מהחיים שם באמריקה!
    כי להפיל אופנוע פולפיירינג שעלה 500 דולר ויש לו פיירינג ב100 דולר באיביי זה פחות מבאס מלהפיל אופנוע פול פיירינג שעלה 5000 דולר והפיירינג שלו עולה 2500.
    זה למה.
    תמשיך לחלום על המחירים של אמריקה..

ציטוט נכתב במקור על ידי Vaderom צפיה בהודעה
    כי להפיל אופנוע פולפיירינג שעלה 500 דולר ויש לו פיירינג ב100 דולר באיביי זה פחות מבאס מלהפיל אופנוע פול פיירינג שעלה 5000 דולר והפיירינג שלו עולה 2500.
    זה למה.
    תמשיך לחלום על המחירים של אמריקה..
    הפייריג עולה לי 450 דולר קומפלט.. וזה לא השיקול כרגע.. באמת שחשוב לי שהיא תקבל אופנוע שיהווה כניסה נעימה לתחום ושהיא תזכה לחוות את העולם הזה בצורה הכי חיובית שיש..

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lestoren צפיה בהודעה
    הפייריג עולה לי 450 דולר קומפלט.. וזה לא השיקול כרגע.. באמת שחשוב לי שהיא תקבל אופנוע שיהווה כניסה נעימה לתחום ושהיא תזכה לחוות את העולם הזה בצורה הכי חיובית שיש..
    אני רק בעד.
    במכלול השיקולים, אם היא רוצה לרכב וR3 זה האופנוע שהיא מתעקשת עליו - תביא לה R3 וזהו.
    אני מניח שזה עדיף מלהביא לה משהו שהיא לא תאהב ויגרום לה לוותר על רכיבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Vaderom צפיה בהודעה
    אני רק בעד.
    במכלול השיקולים, אם היא רוצה לרכב וR3 זה האופנוע שהיא מתעקשת עליו - תביא לה R3 וזהו.
    אני מניח שזה עדיף מלהביא לה משהו שהיא לא תאהב ויגרום לה לוותר על רכיבה.
    כמו שאמרת.. אני מברך על זה שהיא בעיניין אז אם אפשר לתת לה מה שהיא רוצה.. למה לא ? החשש היחיד שלי היה טיב האופנוע למשימה (סלחנות ומידע כללי על הניביון ברכיבה איתו)

ציטוט נכתב במקור על ידי Lestoren צפיה בהודעה
    כמו שאמרת.. אני מברך על זה שהיא בעיניין אז אם אפשר לתת לה מה שהיא רוצה.. למה לא ? החשש היחיד שלי היה טיב האופנוע למשימה (סלחנות ומידע כללי על הניביון ברכיבה איתו)
    קפוץ לקפה בסוכנות נעזור לך להתאים לה הכל :-)
    אני אנסה להוציא אותה מהקיבעון של בוכנות נתפסות ב 260 קמ"ש ולעבור למשהו איכותי יותר :-)
    עכשיו מאחר ואני זוכר את היכולות שלה לקבל מה שהיא רוצה קנה לה קיבינימאט את ה R3 ותחזור שלווה לחייך
    מתגעגעים כאן בישראל ינקניק
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    קפוץ לקפה בסוכנות נעזור לך להתאים לה הכל :-)
    אני אנסה להוציא אותה מהקיבעון של בוכנות נתפסות ב 260 קמ"ש ולעבור למשהו איכותי יותר :-)
    עכשיו מאחר ואני זוכר את היכולות שלה לקבל מה שהיא רוצה קנה לה קיבינימאט את ה R3 ותחזור שלווה לחייך
    מתגעגעים כאן בישראל ינקניק
    מתגעגעים פה בארה״ב! אנחנו נבוא לבקר בקרוב

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    מבלי לבטל או לזלזל חלילה בתגובות (הרציונליות ברובן) של רוב קודמיי, אני חושב שקצת התפספסה פה הנקודה שעליה שאל פותח הפוסט.

ראשית, בואו לא נהפוך את זה לשיח מגדרי מצ'ואיסטי של "אישה החליטה" ודוגמאות מעולם הנעליים. כאילו שרוכבים צעירים לא ננעלים על R3 ודומיו כי "אני רוצה משהו שהכי נראה כמו ה-R1 שאני חולם להביא".

שנית, פותח השרשור ממש לא בשום בעיה, להיפך, נשמע שהוא במצב יותר טוב מרוב הנוכחים, ואני לא מדבר על המיקום הגאוגרפי שלו, אלא על זה שבת הזוג שלו אוהבת את אותו תחביב והבעיה שהוא מתמודד איתה זה "איזה אופנוע לקנות לה" ולא "אישתי לא מוכנה שאקנה אופנוע חדש".

לעניין - ה-R3, כמו כל יתר הדגמים של אופנוע ה-250-300 למיניהם, הם אופנועים לא מאיימים בעליל, למרות המראה שלהם הם נוחים (יחסית) ולא מדובר בתנוחה קיצונית כמו
    של אותו R1 או נינג'ה גדול שהקטנים רוצים להידמות אליהם (ואני אומר את זה כדבר חיובי לחלוטין).

אלו מנועים חלשים יחסית עם עקומת כח מתונה וממש לא אופנועים מפחידים או מלחיצים ושמנגד יכולים לספק בהחלט רוכב צעיר לאורך תקופה לא קצרה.
    רוכב או רוכבת שמונעים מרצון ללמוד ולהשתפר ולא מאגו (אם כבר ענייני מגדר, אז פה אני חושב שברור איזה מין הוא זה שחושב מהבייצים ולא מהמוח..), יפיקו
    הרבה מאוד מאופנועים כאלה.

הצעה נוספת שלא עלתה פה היא ה-CBR300R של הונדה. גם הוא נראה מצוין (בעיני) והוא בונבון של אופנוע ומאוד קל לרכיבה. הילה אפילו רכבה איתו לאילת וחזרה...

לגבי כל נושא הפיירינגים ויתר הקשקושים - נשמע שאתה יכול להרשות לעצמך, מה גם שזה לא מאוד יקר באופנועים הקטנים האלה.
    אם זה מה שיעשה את אישתך שמחה ויכניס אותה לעולם הנפלא הזה של אופנועים - גאד דאם איט, לך קנה לה R3 חדש!

ציטוט נכתב במקור על ידי אסף זומר צפיה בהודעה
    מבלי לבטל או לזלזל חלילה בתגובות (הרציונליות ברובן) של רוב קודמיי, אני חושב שקצת התפספסה פה הנקודה שעליה שאל פותח הפוסט.

ראשית, בואו לא נהפוך את זה לשיח מגדרי מצ'ואיסטי של "אישה החליטה" ודוגמאות מעולם הנעליים. כאילו שרוכבים צעירים לא ננעלים על R3 ודומיו כי "אני רוצה משהו שהכי נראה כמו ה-R1 שאני חולם להביא".

שנית, פותח השרשור ממש לא בשום בעיה, להיפך, נשמע שהוא במצב יותר טוב מרוב הנוכחים, ואני לא מדבר על המיקום הגאוגרפי שלו, אלא על זה שבת הזוג שלו אוהבת את אותו תחביב והבעיה שהוא מתמודד איתה זה "איזה אופנוע לקנות לה" ולא "אישתי לא מוכנה שאקנה אופנוע חדש".

לעניין - ה-R3, כמו כל יתר הדגמים של אופנוע ה-250-300 למיניהם, הם אופנועים לא מאיימים בעליל, למרות המראה שלהם הם נוחים (יחסית) ולא מדובר בתנוחה קיצונית כמו
    של אותו R1 או נינג'ה גדול שהקטנים רוצים להידמות אליהם (ואני אומר את זה כדבר חיובי לחלוטין).

אלו מנועים חלשים יחסית עם עקומת כח מתונה וממש לא אופנועים מפחידים או מלחיצים ושמנגד יכולים לספק בהחלט רוכב צעיר לאורך תקופה לא קצרה.
    רוכב או רוכבת שמונעים מרצון ללמוד ולהשתפר ולא מאגו (אם כבר ענייני מגדר, אז פה אני חושב שברור איזה מין הוא זה שחושב מהבייצים ולא מהמוח..), יפיקו
    הרבה מאוד מאופנועים כאלה.

הצעה נוספת שלא עלתה פה היא ה-CBR300R של הונדה. גם הוא נראה מצוין (בעיני) והוא בונבון של אופנוע ומאוד קל לרכיבה. הילה אפילו רכבה איתו לאילת וחזרה...

לגבי כל נושא הפיירינגים ויתר הקשקושים - נשמע שאתה יכול להרשות לעצמך, מה גם שזה לא מאוד יקר באופנועים הקטנים האלה.
    אם זה מה שיעשה את אישתך שמחה ויכניס אותה לעולם הנפלא הזה של אופנועים - גאד דאם איט, לך קנה לה R3 חדש!
    איזה כיף לקבל תגובה כזאת.. תודה רבה !

Member
    מלבד העובדה שאני חותמת על כל מילה שכתב זומר, כרגע נמצא אצלי להתרשמות אחיו הערום והדי מגניב של ה-R3,ה-MT 03.
    ואומנם לא מדובר באותו האופנוע בדיוק אלא רק בכמעט אותו האופנוע, עדיין אפשר לבסס עליו דעה ולהגיד שעד עכשיו התרשמתי שמדובר בבחירה לא רעה בכלל לאופנוע כניסה.
    תבדקו גם את ה-MT03 עצמו. לדעתי המראה שלו עולה בהרבה על המראה של אחיו הספורטיבי, התנוחה שלו רגועה יותר אבל החבילה שמקבלים היא אותה החבילה.

ציטוט נכתב במקור על ידי gamgam צפיה בהודעה
    מלבד העובדה שאני חותמת על כל מילה שכתב זומר, כרגע נמצא אצלי להתרשמות אחיו הערום והדי מגניב של ה-R3,ה-MT 03.
    ואומנם לא מדובר באותו האופנוע בדיוק אלא רק בכמעט אותו האופנוע, עדיין אפשר לבסס עליו דעה ולהגיד שעד עכשיו התרשמתי שמדובר בבחירה לא רעה בכלל לאופנוע כניסה.
    תבדקו גם את ה-MT03 עצמו. לדעתי המראה שלו עולה בהרבה על המראה של אחיו הספורטיבי, התנוחה שלו רגועה יותר אבל החבילה שמקבלים היא אותה החבילה.
    תודה רבה על התגובה אך לצערי בארהב אין את הדגם שלך כרגע.. אני שמח לשמוע שאת נהנית מהאופנוע וזה בהחלט עוזר.. שוב תודה רבה

Member
    תודה שאמרת את זה, באמת היה פה סקסיסטי ומדכא לכמה רגעים.