מבלי לבטל או לזלזל חלילה בתגובות (הרציונליות ברובן) של רוב קודמיי, אני חושב שקצת התפספסה פה הנקודה שעליה שאל פותח הפוסט.
ראשית, בואו לא נהפוך את זה לשיח מגדרי מצ'ואיסטי של "אישה החליטה" ודוגמאות מעולם הנעליים. כאילו שרוכבים צעירים לא ננעלים על R3 ודומיו כי "אני רוצה משהו שהכי נראה כמו ה-R1 שאני חולם להביא".
שנית, פותח השרשור ממש לא בשום בעיה, להיפך, נשמע שהוא במצב יותר טוב מרוב הנוכחים, ואני לא מדבר על המיקום הגאוגרפי שלו, אלא על זה שבת הזוג שלו אוהבת את אותו תחביב והבעיה שהוא מתמודד איתה זה "איזה אופנוע לקנות לה" ולא "אישתי לא מוכנה שאקנה אופנוע חדש".
לעניין - ה-R3, כמו כל יתר הדגמים של אופנוע ה-250-300 למיניהם, הם אופנועים לא מאיימים בעליל, למרות המראה שלהם הם נוחים (יחסית) ולא מדובר בתנוחה קיצונית כמו
של אותו R1 או נינג'ה גדול שהקטנים רוצים להידמות אליהם (ואני אומר את זה כדבר חיובי לחלוטין).
אלו מנועים חלשים יחסית עם עקומת כח מתונה וממש לא אופנועים מפחידים או מלחיצים ושמנגד יכולים לספק בהחלט רוכב צעיר לאורך תקופה לא קצרה.
רוכב או רוכבת שמונעים מרצון ללמוד ולהשתפר ולא מאגו (אם כבר ענייני מגדר, אז פה אני חושב שברור איזה מין הוא זה שחושב מהבייצים ולא מהמוח..), יפיקו
הרבה מאוד מאופנועים כאלה.
הצעה נוספת שלא עלתה פה היא ה-CBR300R של הונדה. גם הוא נראה מצוין (בעיני) והוא בונבון של אופנוע ומאוד קל לרכיבה.
הילה אפילו רכבה איתו לאילת וחזרה...
לגבי כל נושא הפיירינגים ויתר הקשקושים - נשמע שאתה יכול להרשות לעצמך, מה גם שזה לא מאוד יקר באופנועים הקטנים האלה.
אם זה מה שיעשה את אישתך שמחה ויכניס אותה לעולם הנפלא הזה של אופנועים - גאד דאם איט, לך קנה לה R3 חדש!