1. בלי ממלז הוא לא יכול לקבוע כמה נסעת.
2. אם הוא לא נתן לך דוח... ממה אתה חושש?
סתם מישהו מוזר התלהב עליך
Sent from my H60-L12 using Tapatalk
אהלן
אתמול נסעתי הביתה,עברתי בצומת ומאחוריי פנה שוטר תנועה על קטנוע
הוא עצר אותי ברמזור,והתחיל לצעוק,ולהגיד שהשתוללתי[נסעתי 10 קמ"ש מעל המהירות המותרת,ועברתי נתיב בצורה חדה,סך הכל]
האם זו השתוללות?
לא הפסיק לצעוק,כששאלתי מה שמו,ענה "X התותח"
אמר שנתראה בבית משפט,אבל לא נתן לי כלום ביד
יש ממה לחשוש?אמר שאני גם יקבל דו"ח
1. בלי ממלז הוא לא יכול לקבוע כמה נסעת.
2. אם הוא לא נתן לך דוח... ממה אתה חושש?
סתם מישהו מוזר התלהב עליך
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
סיכוי קלוש שיקרה עם זה משהו.
לפעם הבאה.... אל תשתולל.
תאותת.
ואל תודה שנסעת מעל המותר.
בברכה,
SM26
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
אם אתה מתכוון לזימון לבית המשפט או שלילה בעקבות המקרה הזה - אני משער שאין לך ממה לחשוש הפעם.
מצד שני, אני נוטה להאמין שאין עשן בלי אש, ובמקומך הייתי בודק את עצמי, אולי אני צריך להרגיע קצת. כי יש מצב שמתישהו תיפול על אחד שבאמת ישאיר לך איזו פיסת נייר אחרי שהוא יסיים לצעוק.
Sent via Tapatalk
בברכה,
SM26
נפלת על שוטר לא מפותח
עשית טעות שהודתה שנסעת מעל המהירות המותרת.
על זה אתה יכול לקבל דו"ח.
אם שוטר לא תפס אותך עם ממל"ז הוא לא יכול לעשות לך כלום.
בגלל זה הם (השוטרים) ברוב המקרים יבואו אליך בגישה תוקפנית כדי להוציא ממך וידוי.
לא נראלי שתקבל כלום. כדי לתת דו"ח השוטר צריך להחתים אותך (אחרי שהוא כותב את הדו"ח במשך שעה...). אני מניח שלא היתה לו מצלמה בשום מקום אז אין לו הוכחה בלתי תלויה (כמו מצלמות רמזור).
פעם קרה לי שנהגתי ברכב ודיברתי בטלפון (אי שם לפני המון שנים) ובאחד הצמתים עצר לידי רכב שבתוכו היו 3-4 לובשי מדים (נראלי קורסיסטים של המשטרע) והנהג נבח עלי קצת ואמר שאקבל דו"ח בדואר. עד היום לא הגיע כלום...
בלי קשר, אני מסכים עם מה שכתבו לך לפניכן, אל תודה ואף תכחיש אם נתפסת. הודאה כזאת לא תאפשר לך לערער בעתיד.
לא תקבל שום דבר,עשו עליך "עבדיי" בחסות החוק.
בשביל לתת דו"ח צריך למלא אותו,פרטים אישיים וגם חתימה שלך למרות שלא חייבים להחתים,כן חייבים פרטי רישיון או לפחות מספר.
אם רושמים דו"ח על סמך מספר,לעניות דעתי זה אומר שאתה ברחת ולא עצרת אבל זה לא הסיפור.
סתם ניסה להפחיד אותך ולא יותר.
בלי שום קשר לדו"ח לדעתי לעבור בחדות בין נתיבים זה דבר מסוכן שרצוי להמנע ממנו!
לגבי מתן דו"ח יש אפשרות לתת דו"ח שנקרא דו"ח פנימי.