תוצאות 1 עד 14 מ 14

אשכול: LG g3 נעלמה לי העברית משפות המכשיר האפשריות

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אני מניח שהמכשיר שלך נקנה ביבוא מקבילי או מחו"ל, זה סוג של תופעה ידועה, יש קומבינה בין LG לבין היבואנית (רונלייט) שמעלימים את העברית ממכשירים שלא נרכשו ישירות מהיבואנית. האם יש לך רוט?
    אין שום קומבינה, פלאפונים שנרכשים מרונלייט מגיעים עם גירסא שרונלייט הכינו במיוחד, מכשירים שמיובאים מכל מקום אחר מגיעים עם גירסא אירופאית/קוריאנית שפשוט אין בהן עברית...

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי maxkid22 צפיה בהודעה
    אין שום קומבינה, פלאפונים שנרכשים מרונלייט מגיעים עם גירסא שרונלייט הכינו במיוחד, מכשירים שמיובאים מכל מקום אחר מגיעים עם גירסא אירופאית/קוריאנית שפשוט אין בהן עברית...
    טעות בידיך. העברת מובנת באנדרואיד מגרסא 2.3 בערך. תקנה נקסוס ותהיה לך עברית במכשיר מהקופסא. LG מעלימים/מסתירים את העברית מהמכשירים הלא ישראלים כחלק מההסכם שלהם עם רונלייט. לסמסונג וסאני היה הסכם כזה פים, ונראלי שחייבו אותם להפסיק עם זה (לא סגור על הפרטים המדויקים, לא היה לי סמסונג מעולם).
    מה שעושה ה morelocale מהפתרון של עוז (ושל החנויות שמייבאות במקביל) הוא לחשוף את העברית
    שרונלייט דאגו להסתיר.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    טעות בידיך. העברת מובנת באנדרואיד מגרסא 2.3 בערך. תקנה נקסוס ותהיה לך עברית במכשיר מהקופסא. LG מעלימים/מסתירים את העברית מהמכשירים הלא ישראלים כחלק מההסכם שלהם עם רונלייט. לסמסונג וסאני היה הסכם כזה פים, ונראלי שחייבו אותם להפסיק עם זה (לא סגור על הפרטים המדויקים, לא היה לי סמסונג מעולם).
    מה שעושה ה morelocale מהפתרון של עוז (ושל החנויות שמייבאות במקביל) הוא לחשוף את העברית
    שרונלייט דאגו להסתיר.
    סיבה טובה לא לקנות LG...