אני מניח שהמכשיר שלך נקנה ביבוא מקבילי או מחו"ל, זה סוג של תופעה ידועה, יש קומבינה בין LG לבין היבואנית (רונלייט) שמעלימים את העברית ממכשירים שלא נרכשו ישירות מהיבואנית. האם יש לך רוט?
המכשיר עבד יופי עד לגמר סוללה.
מכשיר בן חצי שנה.
אחרי חיבור לחשמל, כשהדלקתי אותו כל התפריטים עברו לאנגלית.
אנשי קשר בעברית נשארו, יכול לכתוב עברית (מקלדת SwiftKey, תודות ליורי),
אבל אין עברית בשפות המכשיר האפשריות (לא עברית, לא Hebrew, לא ivrit ולא נעליים).
Wtf?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אני מניח שהמכשיר שלך נקנה ביבוא מקבילי או מחו"ל, זה סוג של תופעה ידועה, יש קומבינה בין LG לבין היבואנית (רונלייט) שמעלימים את העברית ממכשירים שלא נרכשו ישירות מהיבואנית. האם יש לך רוט?
זה הפתרון בשבילך, אל תודה לי...
אתה חייב לי שווארמה!
http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=10&t=179036
שאלה לבעלי G3
קיבלתם כבר עדכון גרסא ל אנדרואיד 6.0 ?
כי לפי מה שראיתי עד כה, לבעלי G3 מהיבואן הרשמי עדיין אין עדכון.
טעות בידיך. העברת מובנת באנדרואיד מגרסא 2.3 בערך. תקנה נקסוס ותהיה לך עברית במכשיר מהקופסא. LG מעלימים/מסתירים את העברית מהמכשירים הלא ישראלים כחלק מההסכם שלהם עם רונלייט. לסמסונג וסאני היה הסכם כזה פים, ונראלי שחייבו אותם להפסיק עם זה (לא סגור על הפרטים המדויקים, לא היה לי סמסונג מעולם).
מה שעושה ה morelocale מהפתרון של עוז (ושל החנויות שמייבאות במקביל) הוא לחשוף את העברית
שרונלייט דאגו להסתיר.
זה לא בגלל הסכם עם רונלייט, כל יצרני הסלולר האסייתים מעלימים את העברית כדי שחס וחלילה בארצות המוסלמים לא יראו עברית ברשימת השפות אבל העברית מובנית בתוך אנדרואיד, צריך תוכנה צד שלישי כמו MORELOCALE2 אבל פה נדרש רוט או קצת משחק עם ADB SHELL (עדיף)
יגאל, בהודעה השלישית כתבתי...MORELOCALE2
ולא, לא צריך רוט בשבילה.
לא כתבת נתת לינק.
מעל 4.2.2 צריך רוט או מתן הרשאות במצב מפתחים עם adb
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
morelocale לא צריכה רוט כדי לעבור. הבעיה היחידה איתה במכשיר ללא רוט היא שהעברית תיעלם אחרי איתחול של המכשיר, אבל תופיע שוב בהפעלת התוכנה. אם יש רוט ואפשר לשנות הרשאות אז העברית תישאר.
לא צריך רוט בשביל לשנות את ההרשאות, אפשר לעשות את זה בפקודת ADB קלה, ואפשר לעשות מהמכשיר עצמו עם Terminal Emulator כמדומני.
ברוך הבא למועדון הלא-מעריצים של אלג'י ג'י 3. בקרוב הוא יראה לך איך הוא יודע לאתחל את עצמו בלי שום התראה מוקדמת,...וגם איך הוא סוגר אפליקציות בעצמו,סתם ככה...לרוב בליווי הודעה בסגנון "ynet לא מגיב"....או "מסך הבית לא מגיב" וכל מיני כאלה. ועוד ברוב טימטום קניתי בזמנו 2 מכשירים כאלה. אחד לי אחד לילד.
לא נורא....מתרגלים (-: