קיבלתי גם 2 מתנות
שאלות קיטבג, מתי משתמשים בברדס הזה? ולמה צריך את הרצועה הזאת?
Sent from my HUAWEI KII-L22 using Tapatalk
אהלן אנשים, חזרתי מטיול ארוך באפריקה ובמזרח ורכשתי בתאילנד ציוד רכיבה בפעם הראשונה, אני מתכוון לרכוש נינג'ה 300 וחשוב לי במיוחד חוות דעת על חברת kormine מבחינת איכות ובטיחות, שכן לא מצאתי כלום בעברית. יש לציין שכל הציוד מקורי ונרכש בחנות שנקראת proshop paddock בבנגקוק ויש עליה ביקורות טובות.
קסדת שואי gt air עלתה 1900 שח
כפפות (לא זוכר מחיר)
מעיל קיץ kormine עם מיגוני גב, כתפיים, חזה ומרפקים. 900 שח
מגיני ברכיים kormine לא קשיחים (טעות)
![]()
אנקדוטה קטנה. אני עושה עכשיו שיעורי רכיבה עם כל הציוד, ורוכבים בצמתים מגחכים, כשרואים תלמיד ממוגן ומורה עם אפוד זוהר, קסדת ls2 פתוחה, מרופטת ואייפון משופצר לקסדה.
קיבלתי גם 2 מתנות
שאלות קיטבג, מתי משתמשים בברדס הזה? ולמה צריך את הרצועה הזאת?
אין לי חוות דעת על החברה.
לגבי הגיחוכים של הרוכבים, הם צוחקים על המורה לדעתי. אתה, במיוחד בתור תלמיד מגן על עצמך כראוי כבר מההתחלה. לעומת מורה הנהיגה שאמור להכניס בך תרבות רכיבה נכונה אינו חושב פעמיים על בטיחות ראויה. כאילו האפוד הכתום הזה יציל אותו או את התלמידים שלו ממשהו. אז כל הכבוד לך ומאחל לך טסט ראשון.
בשיעורים שלי אחד החליק בפניה, נפל על הפרדת הבטון בין הנתיבים, ופרק את הכתף מהמכה. איך האפוד הזוהר לא שיכך את זה?
בבאלקלווה תשתמש תמיד, היא תספוג את הזיעה במקום הקסדה היקרה שלך.
כתוב עליה שהיא מנדפת זיעה.
אם היא חמה מדי תקנה BUFF במקום.
לחברת קוראים קומינה לא קורמינה. ויש להם יבואן בארץ גם
איך אתה לומד עם השואי ולא עם קסדה של המורה שלה יש מכשיר קשר?
הוא לא משתמש במכשיר קשר. לטעמו, זה לא בטיחותי ומוציא מריכוז. אני איתו. כשלמדתי אצלו, אם רצה לתקשר, היה רוכב לצד התלמיד ומדבר.
מה שדווקא מאוד הפריע לי אצלו, זה הדרישה שלו להימנע משימוש בבלם קדמי. הוא טען ש"צריך להוריד ברקס קדמי מאופנועים", כי זה גורם לנפילות. אני לא יודע אם הוא היה גולם גמור בנושא של פיזיקה והעברת משקל בבלימה, אבל אולי מכיוון שכל עניינו הוא רכיבה על 20-30 קמ"ש בעיר והעברת טסטים, הוא פשוט העדיף להקנות לתלמידים הרגלי רכיבה שגויים ושלא ירסקו לו את הכלים. כך או כך סיימתי את ההתקשרות איתו (טסט ראשון למזלי) עם טעם מריר בפה (והוא דווקא אדם לבבי מאוד), שזאת רמת הוראת הנהיגה בישראל?
אני שתמיד מחפש ללמוד ולהשתפר בכל תחום שבו אני נוגע, קורא המון ומתייעץ עם מנוסים ממני ולומד על רכיבה נכונה וציוד איכותי ומציל חיים (גם אם ממש חם בתוכו), אבל מה עם אותם נערים שעבורם מורה הרכיבה הוא בדכ הדמות הראשונה לחיקוי בעתיד כרוכבים? הם יבלמו רק עם האחורי - עד שיום אחד ינעלו ויתרסקו, הם ירכבו עם שורט וכפכפים - כי ככה הם גם הגיעו לשיעורים, הם ישיגו קסדת מדבקה פתוחה ומרופטת מחבר - כי עם כזאת הם רכבו בשיעורים.
בקיצור אני מודע שחפרתי, אבל הייתי חייב לשפוך את הלב ומקווה שתבינו ולא תקטלו אותי (:
הבלאקלאווה משמשת להפרדה בין הקסדה לראש (למטרות חימום ושימור מפני זיעה, הנוזלים מתנדפים, המלחים נשארים בבלאקלאווה) הבאנג'י היא רצועה מאוד מועילה לריתוק ציוד אל האופנוע בעיקר כשמסיעים אותם על המושב האחורי וגם כדי לעזור להם להישאר על הסבל, אני משתמש גם בבאנג'י בחורף להשאיר את הכיסוי צמוד למושב כך שחתולים לא יישתמשו באופנוע לשנת הלילה שלהם....