האמת גם אני הייתי שם כמה פעמים עם הקטנוע ותמיד היתה איזה הרגשה לא ברורה עם המחיר. כשעברתי לאופנוע סיבי 250 הגעתי שוב ואכן הצעות המחיר היו מעורפלות ופשוט החלטתי לא להכניס את האופנוע. אני חייב לציין שהחברה היו מאוד נחמדים וממש אהבתי אותם, אבל כלקוח דל תקציב הרגשתי שזה לא מקום בשבילי לטיפולים. קשה להסביר - אין לי מספרים ביד של מחיר יקר שהוצע או של הצעה נמוכה וחשבון סופי גבוה, אבל בסה"כ אני מזדהה עם השרשור, נראה לי שתמיד חשבון סופי יוצא גבוה יותר... לא ברור לי במאה אחוז אם זו הרגשה או משהו ממשי. נראה לי שהבעיה היא עם הצעות מחיר מעורפלות שלא כוללות את כל החלקים הקטנים, העבודה, והמע"מ, וסך הכל המחיר בסוף נותן לך כאפה קטנה.
בלי קשר, גם בסיבי הקטן הלכו הסלילים. הגעתי למוסך המרכזי (האופנוע נתקע בדיוק ביום שיצאתי משם מטיפול קטן, אז חזרתי אליהם). הם הציעו סלילים מקוריים במחיר של 3000 ש"ח. ראיתי שלהזמין מארה"ב זה 105 דולר. לא יכולתי להשבית את האופנוע לשבועיים כי זה כלי הרכב שלי, אז חיפשתי חלופות. הם הציעו לשלוח לליפוף במחיר של כ 800 ש"ח, אבל אני הלכתי על לקנות חלק מאופנוע לפירוק (אותו מחיר בערך) והם הרכיבו לי אותו בעלות שעת עבודה בלבד. סה"כ אני לא מוכן להשתמש בביטוי גנבים על מישהו שנותן לי הצעת מחיר ואני מחליט אם מתאים לי, אבל המחירים פה בשמיים... לא פורפורציונליים ברמות קשות.

ציטוט ההודעה בתגובה