תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: ייעוץ לאחר תאונה

תצוגה בשכבות

Junior Member

Angry ייעוץ לאחר תאונה

שלום לכולם
    היום בבוקר עשיתי תאונה עם רכב אחר, שיצא רברס מחנייה אלכסונית בצידי הכביש.
    המרחק היה קרוב לכן לא הספקתי לעצור ולא להתחמק ממנו. אז פגעתי בו והחלקתי.
    בדיעבד מסתבר שיש לו בחלון הימני-אחורי וילון, שבעצם הסתיר לו את כל שדה הראייה לכביש, הוא כנראה לא ייחס לזה חשיבות שצריך לראות שהכביש פנוי לפני שיוצאים ברברס מחנייה לכביש:

למזלי חבר שלי שנהג ברכב מאחורי ראה הכל.
    לאחר דין ודברים עם הנהג (שדבר ראשון שהוא מתעסק בו הוא מי אשם ולחפש עדים), הגענו לשלב החלפת פרטים נתן לי מספר טלפון שלו , וביקשתי רשיון רכב רשיון נהיגה וביטוח. ופה הבן אדם התחיל לגמגם; בתחילה טען שיש לו ביטוח , ביקשתי ממנו את הפרטים, לאחר מכן שאל אותי "ואם אין לי ביטוח?" (הכל מוקלט הודות לחבר שלי) ואז פשוט לקח את עצמו נכנס לאוטו ונסע מבלי לתת לי שום פרט אחר מלבד הטלפון שלו.

האמבולנס הגיע ולקח אותי. חבר שלי טיפל בעניינים שם בזמן הזה, הגיעה משטרה ובעזרתם הם הגיעו לבית של הנהג. שם הוא נאלץ לתת לחבר שלי את הרשיון ותעודת ביטוח - שכפי שאתם מנחשים - לא בתוקף - כבר שבעה חודשים. המשטרה ייעצו לי ללכת ולתת עדות כמה שיותר מהר באגף התנועה, וכך עשיתי לאחר השחרור מבית החולים (כמה שפשופים ברגליים). ואת מי אני פוגש שם ? ניחשתם נכון.

שומע אותו פשוט מדווח דיווח שיקרי למשטרה שנכנס בו אופנוע מאחור בלי להזכיר חנייה רברס וכלום. לא התערבתי.

נתתי את העדות שלי, כרגיל אין כל כך אמפתיה שם במשטרה לא מתרגשים מכלום (טוב, הם כבר שמעו על הכל), ואני כרגע לא יודע מה עושים מפה?
    כמו שאתם מבינים הבן אדם לא מתכוון להודות או משהו בסגנון הוא רק מנסה להתנער ולהפיל את האשמה עלי בתאונה.
    כרגע אני בבית. האופנוע ככל הנראה טוטלוס . ואני לא יודע מה לעשות מעכשיו ???
    נגיד ואני אפנה לעורך דין. זה ייקח מלא זמן כל הסיפור הזה??

וכל הזמן הזה אהיה בלי רכב להתנייד איתו? מה לעשות? אין לי איך להתנייד בלי הקטנוע.
    אני מפחד שאם עכשיו נגיד אקח הלוואה ואקנה קטנוע איכשהו איכשהו איכשהו בסופו של דבר לא אקבל את הפיצויים המגיעים לי ואז אכלתי אותה. אני דיי תמים בכל העניינים האלה (חייב שתרגיעו אותי גם )

וגם לא התקשרתי אליו עד עכשיו כי ההגיון כבר אומר שאין עם מי לדבר ....... ועדיף ישירות לפנות לערכאות. יש פה איזה עו"ד שמבין בזה? או מישהו שמכיר עו"ד שכדאי לפנות אליו? (ירושלמי)
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות