ציטוט נכתב במקור על ידי ran632 צפיה בהודעה
תודה לכולכם על העצות והתמיכה , כמה שאלות..
לגבי פגיעה בתפקוד היומיום. הייתי בדרך למבחן ובכללי אני בתקופת מבחנים וכרגע זה משבית אותי לתקופה הקרובה [קיבלתי 3 סיקים מהמיון וכנראה שאצטרך עוד]. האם זה נחשב?

איך אני יוצר קשר עם החוקר? אני פוניתי ע"י אמבולנס לטיפול רפואי לפני שהמשטרה הגיע. חבר שלי מספר שלא הגיע חוקר תנועה.
כך שאין לי מושג מי חוקר את זה ואיך אני מגיע אליו.
לגבי הקטנוע (זה xevo250) , כרגע הוא בחנייה של הבית (לא נוסע, חברים שלי דירדרו לפה), להביא שמאי לפה? או שיש צורך לשלוח את הקטנוע בגרר למוסך שלי? והאם לאחר בדיקת שמאי (שתגיד טוטאלוס , לדעתי, המזלג נפגע והפלסטיקה יקרה) למכור את האופנוע לפירוק? להשאיר אותו כ'ראייה' ?
תודה לכולכם על התשובות הענייניות והמרגיעות.
אם בעקבות הסיקים לא הלכת לעבודה וכתוצאה מכך נפגעת כלכלית, אז זה משנה. קח בחשבון שבית המשפט בוחן פגיעה בתפקוד ומכמת אותה בכסף. פגיעה בתפקוד נאמדת על ידי נכות רפואית ונכות תפקודית שמומחים רפואיים מטעם בית משפט בודקים. ממליץ לך כרגע להתעסק בשגרה ובריפוי שלך.
לגבי המשטרה- דיווחת על תאונת דרכים? מניח שכן. תתקשר לשאול מדי פעם מה הולך עם זה. יותר מזה אין יותר מדי מה לעשות.
בקשר לשמאי, תמצא אחד טוב ומומלץ. הוא גם ינחה אותך באשר לאפשרויות שלך, ובמידת הצורך הוא גם יגיע למקום החניה של הכלי. מידיעה שלי, אחרי שיש לך חוות דעת של שמאי, שמפרטת את הנזקים אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם הקטנוע (אם אתה מוכר או מוכר חלקים, תשמור קבלה או מסמך כלשהו כדי להוכיח שמכרת בחסר). כך או כך, אין צורך להיתקע עם הקטנוע ו״לשמור״ אותו כראיה. אף בימ״ש לא ידרוש ממך להביא את הקטנוע לדיון (;
בהצלחה