חשדתי בטרוליות כבר מההתחלה, נשמע הזוי מדי..
כנראה שיש במדינתנו אנשים ים יותר מדי זמן פנוי o.O
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
איני מכונאי להגיד לכם אם יש או אין הילוכים. אבל זה מרגיש ככה.
טורים מאוד גבוהים ולא עובר את ה40.
באמתרלוונטי שהצגתם אותי כטרול בגלל שאיני חכם מספיק כמוכם?
אם כך הדבר כנראה שהפורום הזה מיועד לקהילה סגורה ומחיוחדת.
לא חושבים שאתה טרול כי אתה לא חכם, אלא כי אתה לא מכיר אפילו את המבנה הבסיסי של הכלי עליו אתה רוכב.
בכל אופן, בדוק שבאמת לא טיפלו בTmax אחר על חשבון הכלי שלך. עבור על הקטנוע ביסודיות (ביחד עם המכונאי שלך, אם אתה לא יודע על מה להסתכל) ונסה לשים לב לכל דבר שנראה חריג - הזעות שמן, שריטות מכלי עבודה, ברגים משוחררים וכו'.
Sent from my C6833 using Tapatalk
לצערי עדיין לא מסכים איתך. מאחר ואני כן מבין דבר או שתיים באופנוע וכיצד הוא עובד.
מבחינתי קטנוע זה שהוא אוטומט לא הופך אותו לחסר הילוכים (במיוחד טימקס שזה מנוע של אופנוע מוסווה לקטנוע) ובכלל השילוב של קלאץ.
על כל פנים תודה לכולם
אפשר המלצה למוסך באיזור תל אביב? שלי למערי בכפר סבא ואינו זמין השבוע מאוד לחוץ לו.
העיקר שהאופנוע חזר אליך. תבדוק מה שצריך, תתקן מה שצריך והסיפור מאחוריך. והעיקר - תלמד את הלקח - לא נותנים אופנוע לאדם זר.
מבחינתך לא, אבל המציאות היא שלקטנוע אין הילוכים (יותר נכון, אין מספר יחסי העברה קבועים). יש לו גיר רציף, כלומר הילוך אחד בלבד שמסוגל לשנות את יחס ההעברה שלו.
Sent from my C6833 using Tapatalk
הייתי מגדיר זאת אותה גברת בשינוי הדרת אבל לא משנה לא נכנס עכשיו לפרטים תכניים.
סתם קומם נושא ה״חינוך״ שצף פה.
תתנחם יש מקומות בעולם שאתה נרדם ומתעורר ללא לבלב או כיליה!
אבל כן רצוי לבדוק שהכל במקום ולא עשו לך איזה תרגיל!
אז קצת עדכונים.
אתמול דבר ראשון בלילה בדקתי שהמספר מנוע תואם לרישוי ואכן כך.
היום נתתי מבט על הכלי ולא יודע איך לא הבחנתי אך ככל הנראה הכלי עבר נפעילה.
שפשוף בפתסטיקה ובמגן אגזוז.
בנסיעה על הכלי נמצא שבמידה ולא ״לוחצים״ על הגז ונותנים לו זמן אז ה״הילוך״ נכנס לאחר נסיע ממושכת ואז נוסע ומתייצב חלק. בנסיעה טבעית ורגילה לוקח זמן לאופנוע לייצב את עצמו וכל זה בטורים מאוד גבוהים.
אני עדיין מחפש מוסך כי לצערי שלי לא יכול להתפנות עד אחרי החג אלה אם יתפנה לו מביטול.
מה הקטע שלכם?
הבן אדם יצא קצת תמים, זו לא סיבה לעשות צחוק מהצרות שלו.
את העבריין שדפק אותו צריך לתלות בכניסה לעיר אבל אין פה שום מקום לצחוק על מי שנפגע.
על כל אחד כזה שהחליפו לו חצי טימקס יש 10 שעשו ולא קרה להם כלום.