Tmax 07
עכשיו אתה מגזים לצד השני. אם כבר יש לך את החותמות ואת הרקע הסטנדרטי, את הנייר הנכון והפרטים המתאימים זה לא צריך לקחת הרבה.
הבעיה להשיג את כל אלה. חוץ מהזהות השאולה, זה פשוט. גם תמונת פספורט של מישהו אחר צריך לזייף.
לפותח השרשור, אם התברר שהוא אשם למה החזרת לו את הדברים כל עוד הבעיה לא תוקנה. היה לך הכוח לקנוס אותו - מבחינה משפטית זה יהיה מסובך בכלל להתחיל ובמקרה שלך קשה להאמין שיעזור.
לא ככה צוברים ניסיון ובטח שמה שעשית לא הופך אותך לחכם. לך תעשה בדיקה מעמיקה על הקטנוע כי לפי איך שזה נשמע עשו לך החלפה על כמה חלקים מהקטנוע שלך לקטנוע של מישהו אחר שכנראה כבר לא צריך טיפול גדול.
אם הקטנוע היה בבעלותך תקופה ואתה יודע איזה טיפול נעשה לאחרונה ואיך הקטנוע הרגיש בנסיעה, המוסכניק שלך יוכל לדעת לפי התיאור שלך לאיזו כיוון ללכת בבדיקה שלו (אגב אם הקטנוע היה ב״בדיקה״ יותר משעה הייתי מנסה להתאים מספרי מנוע ושלדה לרשיונות ככה בשביל השקט הנפשי שלי). אם למוסכניק שלך יש היסטוריה של מה שמו לך בטיפול לפי הדגם והחברה של החלפים זה יכול להוות אינדיקציה למקרה והחלפים לא תואמים את הרישומים. בהצלחה.
מניסיון של שנה שנתיים בשוק האופנועים בתל אביב כבר היו מקרים.
לי היה מקרה דומה. מכרתי אופנוע ולבחור היה חסר 2000 שקל, הוא אומר לי אני יתן לךך את תעודת זהות שלי, ובעוד שבוע אני יתן לך, כמובן שהאמנתי לו. כי מה לעשות לא חשבתי שהיה משהו
אבל בסוף נשארתי עם תעודת זהות שלא שלי.
אבל פה אין דרך להוכיח( לעומת אופנוע שרשום על שמך).
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין הילוכים בטימקס. איך לא נכנס הילוך שני. טרווולללל