ועדיין אין מקום לעשות צחוק ממישהו שנפגע על ידי עבריין
ועדיין אין מקום לעשות צחוק ממישהו שנפגע על ידי עבריין
אני ממש לא תומך בלעשות צחוק ואני מקווה שהיתה פה למידה (ממש מיותרת זה הגיון פשוט) כלשהי שתמנע מפות״ש לחזור על הטעות הנוראית הזו, מצד שני אין שום מקום גם להצתדקות שלך על ידיי השטות בתחפושת סטטיסטיקה שזרקת פה. הוא נפגע מעבריין מכיוון שהוא נהפך לעבריין בעצמו ברגע שנתן את האופנוע שלו לאדם שהוא אינו מכיר כשאין לו מושג אם יש לאותו אדם רישיון על הכלי ובידיעה שאין לו ביטוח (וממקום ריאלי פשוט מבורות שאי אפשר לתאר). לעשות צחוק? לא, ללמוד? מאוד מקווה שלרובנו זה הגיון בריא.
הפעם היחידה שמישהו רכב על האופנוע שלי היתה בחניון סגור כשאני עומד בכניסה היחידה כי לצאת איתו לכביש זה רק פיזית על גופתי המתה.
אתה עבריין לא פחות מימני אם זו השפה שאתה מרשה לך לדבר לאדם שאתה כלל לא מכיר.
כן יצאתי תמים,טיפש u name it.
זה לא הופך את זה שלך יש את הזכות לדבר ולזלזל בשפה שלך.
מכל האופנועים שהיו לי לא זכורה לי פעם אחת שביקשתי את הכלי לנסיעת התרשמות ולא קיבלתי.
אני בטוח שיש עוד רבים כמוני.
לא הופך את זה לצודק אך זו המציאות.
חבל שהפורום הזה נהפך ל״קבוצה סגורה ״ שלאחרים אין רשות לפצות את פיהם.
אני מנהל פורום אחר אשר עוסק בתחום התעופה בכלל ולא קשור לאופנועים והדבר האחרון שהייתי רוצה בפורום שלי זה הביריונות והזלזול של הוותיקים בצעירים.
על כל פנים נזק של 5000.
טופל וביום ראשון יצא מהמוסך.
אני למדתי את שלי ומקווה שכך גם אחרים.
חג שמח ומלא שמחות לכולם
עבריין הוא אדם העובר על החוק. אתה נתת ביודעין לאדם לרכוב על הקטנוע שלך ללא ביטוח וללא הוכחת רישוי (רשמת ת.ז לא רישיון נהיגה), זו עבירה על החוק אם אתה רוצה או לא. אני עניתי לחבר פורום אחר שזרק פה אימרה שהיא חצי מסוכנת ש״1 קרה לו מתוך 10 שלא קרה להם״ זה לא מצדיק את מה שעשית זו היתה טעות ״מטומטמת״ וכן הפעולה שעשית היא עבריינית. אני לא עבריין בגלל השפה שבחרתי להשתמש בה אני דווקא משתמש בהגדרות המדוייקות שמתארות את הפעולות שלך ולא בחרתי בשפה נמוכה כמוך למשל. אני מאחל לך שזה יסתיים וזה יהיה מאחוריך, רק תזכור שלא תמיד אנשים נגדך אבל אם אתה מעלה שרשור לפורום (אם אתה מנהל בפורום אתה צריך לדעת את זה) אתה עשוי לקבל ביקורת לטובה ולרעה. שיהיה חג שמח.
אוקיי סיכמנו שעשית שטות שנבעה מתמימות..
אפשר לדעת מה היה הנזק?
הצלחת לאתר את הבחור?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אני מסכים עם ניחיל. אין צורך לצחוק על הבחור או לרדת עליו. יש צורך לנסות ולעזור לו להבין איך מתמודדים עם זה ואיך פותרים את הבעיה. כמובן שהפקת לקחים היא פעולה חשובה שיש לעשותה ואני מניח שנעשתה בצורה יסודית. מספיק אדם אחד שיגיד עד כמה הבחור היה תמים/טיפש/קשקוש בלבוש. לא צריך 100.
אני תמיד ביקשתי נסיעה כדי להרגיש את הכלי, וכמעט תמיד קיבלתי. זה בסדר והגיוני. אני גם נתתי לאנשים אחרים לרכב על הכלים שלי כשביקשו. או שאני נוסע לידם על הכלי שלהם, או שאני מרכיב אותם.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
פות"ש יקר,
אני לא יודע איזה פורום אתה מנהל ומי הנפשות הפועלות שם, אבל כמו שכתבו לך לפני, מי כמוך צריך לדעת שכאשר כותבים בפורום ציבורי לא כל מה שיענו לך ימצא חן בעינייך. זה לא בהכרח אומר שצוחקים עליך, אבל כן לפעמים יש נימה של סרקסטיות בחלק מהתגובות. נו, אז? תתעלם אם מפריע לך. מי שנמצא מספר שנים בפורומים כאלו ואחרים נתקל כבר מספיק פעמים בסוגים שונים של משתמשים, חלקם "פיקטיביים" (ע"ע טרולים) שלא באמת רצו לקבל תשובות כמו שהתחשק להם להתסיס קלות את הפורום. זה לא הופך את הפורום ל"קהילה סגורה" וכל זמן שהשיח נשאר ענייני ולא מתעסק ב"תגובות על איך אחרים עונים לי" אז הכל די זורם חלק.
לעניין מה ששאלת - ענו לך מהר מאוד ובצורה די ברורה. שמח שקיבלת את הקטנוע של בחזרה, למרות הנזק. מקווה שלפחות הפקת את הלקח הנדרש להבא. מה שתחליט לעשות זה כבר עניינך הפרטי.
ודבר אחרון:
לא, לטימקס אין הילוכים. ולא, אין קשר בין האפשרות שהמנוע שלו מוסב (מלשון הסבה, כמו בליל הסדר. לא מוסווה, מלשון הסוואה) ממנוע של אופנוע או לא.
אז לגיטימי שתדרוש מדרי הפורום שיכבדו אותך בתגובות שלהם, אבל אותו הדבר חל גם עליך. נאה דורש נאה מקיים. לפחות אל תזלזל בידע של אנשים שטרחו לענות לך ברצינות גמורה.
בהצלחה עם התיקון והמכירה, וחג שמח.
Sent via Tapatalk
זו מציאות לא טובה בכלל, זו אשכרה עבירה.
בקטנה, זה מסוכן לכיס...בגדול, זה סיכון פיזי אדיר לכם ולסביבה.
זה ממש חוסר אחריות לרכב על כלי ללא ביטח חובה, כשמו כן הוא.
זה שכולם עושים את זה, לא הופך את זה ללגיטימי,
יתרה מזאת - בואו נודה על האמת, אף אחד מכם לא באמת יכול להתרשם ולדעת
אם הכלי שאותו לקח לרכיבה קצרצרה, מתאים לו.
די עם הקישקוש הזה שאתם מוכרים לעצמכם!
אין לי שום בעיה עם ביקורת הרי ברור לי שהדעות חלוקות לפה ולפה
אותו כנ"ל לגבי הפוקום אשר אני מנהל .
אבל מה שבטוח איני מסכים בשום פנים בפורום שלי בפגיעה או זלזול באחר ובטח שלא לצחוק על חשבון האחר.
יש עוד מליון דרכים להתבטאות .