ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
לכל המגיבים המלאים זעם קדוש, ךסטורן, שושו, GMX וכו' - נסחפתם קשות. טוב שעל השריטות בג'אנט לא הייתם דורשים כלי חדש + 100,000 ש"ח פיצוי.
בואו נבחן את זה בצורה רציונלית: עושים לך נזק בכלי, אתה לא מרוצה ממש שמציעים לך, אז מה אתה עושה? לוקח הערכת שמאי על הנזק ותובע. מה הייתה הערכת שמאי על הנזק שנעשה? 20 שקל? 50 שקל? אף שמאי לא היה פוסק ג'אנט חדש על שריטות.
זה לא בא להצדיק את המוסך - בטח לא כשניסו לתקן עם טוש (למרות שטוש פרמננטי היה עושה את העבודה). אבל מכאן ועד לקבוע שהנחה של 200 ש"ח אינה ראויה או שלאחריות אין משמעות (אפשר לממש אחריות בכל מוסך מורשה ע"י היבואן) המרחק גדול - גדול מאוד.
אגב, לי אישית ניסיון הפוך לחלוטין עם מטרו גם בקנייה/טרייד אין וגם במוסך שלהם, למרות שבד"כ מטפל במוסך אחר. אבל (והיה דיון על זה בעבר) זה תלוי מסוכנות עצמה ובאנשים שעובדים באותה סוכנות בזמן נתון. זה בהחלט לא עניין של כל חברת מטרו.
מסכים ב - 100%.
הרבה פעמים אני קורא פה השתלחויות חסרות רסן במטרו ולא מבין על מה מדובר.
גם במקרה הזה, פות"ש תאר דווקא התערבות חיובית של שירות הלקוחות אבל טיפול חוזר גרוע של המוסך.
נראה לי שזה הרבה יותר תלוי בסוכנות הספציפית מאשר ביבואן.
לי יש חמש שנים של נסיון מצויין עם מטרו (אגב גם אני לא עובד שם ואין לי קרובים או חברים שם).
נראה לי שכמו שא' כתב בתגובה נוספת יש פה מעגל שקשה לשבור אותו של צרכנים - צרחנים, שחושבים שמגיע להם אופנוע חדש על כל שריטה, ונותני שירות מותשים, שמראש כבר מגיעים בעמדה מתגוננת, ונותנים יחס גרוע.
אני אגב אדם רגיש לשירות גרוע ולא ותרן בכלל, אבל אני משתדל תמיד להתחיל בצורה חיובית לפני שאני מאבד את הפיוז.
נראה לי שפות"ש פעל נכון עד עכשיו ואין ספק שהמוסך (המוסך - ולא היבואן) כנראה לא מבין עדיין מה נדרש ממנו.
לפני פנייה לבית משפט, אפשר גם לשלוח מכתב מעורך דין.
בכל מקרה יש להניח שהמוסך איבד לקוח וחבל שהוא לא מבין את זה.
גם אני בעד עבודה עם מוסך מורשה ולא עם הסוכנות אבל שוב, לדעתי זה תלוי בעיקר בסוכנות הספציפית.