במה אפשר לפצות? שיחזירו את הג׳אנט לקדמותו.
יצרו קשר ממטרו, בודקים במה אפשר לפצות. מסתבר שהאופנוע עדיין באחריות.
אביעד שוב תודה.
הפיצוי היחידי שתסכים לקבל זה ג׳אנט חדש, אל תתן לפקיד סוג ז לערבב אותך.
מבטיח לך שאם היית לוקח אותו לנסיעת מבחן ומחזיר עם נזק היית משלם לפי מחירון מטרו.
רק ג׳אנט חדש !!!
מנהל מוסך מטרו יבחן את האופנוע בשבוע הבא ונתקדם משם.
מונית לעבודה על חשבון המוסך?
זה משהו שלא הכרתי
אני לא אתחיל עם זה שאני לא רוצה לראות את מטרו, לא בגלל שירות אלא עוד לפני זה, היחס שקיבלתי ממטרו חיפה פעמיים כאשר תכננתי לרכוש כלי חדש, אני לא אפרט כי זה חורג מהנושא.
אך חשוב לי להבהיר לshushu, שאני מבין את הזעם והתסכול שיש לרוכבים מהמונופול הזה, אך להתעקש על ג'אנט זה פשוט לא יקרה, ובואו נהיה ריאלים בלי יותר מדי פנטזיות, אני מאמין שהפיצוי יהיה טיפול מוזל, או קפה ומאפה, או כל פיצוי סטנדרטי, בכל מקרה, פות"ש אני חייב להגיד לך תתחדש על הכלי, שלא תדע עוד צער שככל הנראה כן יהיה במיוחד ממטרו.
כל טוב.
אני ממש אבל ממש לא מסכים עם הגישה הזאת שלך, תיקח אנולגיה, אתה נותן את הפלאפון שלך לתיקון לחברת סוללר במסגרת האחריות להחלפת סוללה, מוציאים לך את המכשיר עם שריטה גדולה וברורה במסך שמציקה לך בעין, האם לא תדרוש במסגרת האחריות וגם במסגרת זה שהתיקון התבצע בחברה מורשת שהם יחליפו לך את המסך?
גם במקרה הנ"ל זה הינו הך, למעט שינוי קטן אחד, במקרה של המסך חייבים להחליף, פה יש אפשרות לתיקון או לשלוח לצביעה נגיד, שמטרו כבר יחליטו מה יותר משתלם להם, אבל הלקוח לא אמור להפגע מכך אפילו לשנייה, התקלה קרתה בזמן שהאופנוע היה בהחזקתם ובהתאם לכך יש להם ביטוח והם אמורים לשאת בעלות התיקון ולהחזיר את האופנוע לבעליו באותו מצב שהוא נכנס.
אם זה לא יקרה, פות"ש ללכת איתם לבית משפט לתביעות קטנות.... זה מה שאני הייתי עושה.
לי מפריע שנגרם נזק והם שתקו על זה, העלימו עין. מילא אם היו גלויים איתך... הייתי מחליף צמיגים עם אבא שלי בבית ובוא נגיד שלא היינו רחמנים עם הג'אנט והמקסימום שהיה שפופים קלים. פה נראה שהג'אנט קיבל מכה רצינית מסיבה כלשהי(אפילו שזה כמעט לא נראה לעין) וסביר להניח שהם היו מודעים אליה. תעדכן לגבי תוצאות המשא ומתן.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
עוד חוויה קשה לאוסף. אחרי כל הסיפורים מפחיד להשאיר שם אופנוע.
חבל שאין יבואן נוסף לימאהה.