גם לי היה עבר מר עם מטרו, זו אחת הסיבות ש4 האופנועים האחרונים שהיו לי אחרי הימאהה פייזר 1000 הם 2 הונדה ו2 סוזוקי.
ואחרי שיחליפו לך את הג'אנט אל תדאג לגבי הישן הוא ימכר למישהו אחר, גם בהחלפה הם לא יפסידו עליך.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
גם לי היה עבר מר עם מטרו, זו אחת הסיבות ש4 האופנועים האחרונים שהיו לי אחרי הימאהה פייזר 1000 הם 2 הונדה ו2 סוזוקי.
לגבי הצמיג,
ברשותי אותו האופנוע ונאמר לי במוסך שהצמיג האחורי קצת יבש אבל עדין יש לו הרבה בשר ולכן להחליף צמיג זו רק המלצה לרכיבה יותר מהנה אך לא חובה כרגע.
האם החלפת לאותו צמיג מקורי של ברידג'סטון או שחברה/דגם אחר?
ואם יש עוד טיפים אשמח..
תודה וחג שמח
יכול להיות שיש עוד הרבה בשר אבל הצמיג כבר יבש, זה תלוי בהרגשה שלך, ברגע שזה יתחיל להפריע לך באחיזה הייתי מתחיל לחשוב על החלפה.
כמה ק"מ הצמיג עבר? קדמי או אחורי? איזה תקופה הוא מורכב על הכלי?
לגבי דגם הצמיג יש עוד הרבה צמיגים מחברות אחרות שיתאימו, לאופנוע מסוגך זה צמיג ספורט טורינג.
מומלץ לבדוק אצל ריינו טייר ואורן זייתוני.
Tracer 900
אני נשבעתי (בש.ק.ר ועם אצבעות משולבות מאחורי הגב) שלא אקנה כלי מהיבואן הנ(ע)"ל. השירות הגרוע ידוע למרחוק.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
כמו שעדכנתי, שירות הלקוחות של מטרו יצרו איתי ואחריהם מנהל המוסך שטיפל באופנוע, שביקש שאגיע לבחינה של הבעיה. סיכמנו שאני אכניס האופנוע למוסך יפרקו את הגלגל יסירו את הצמיג ויטפלו בפגיעות על החישוק. מאוחר יותר באותו היום, דיברתי שוב עם מנהל המוסך ואמרתי לו שיתמחר את הנזק\תיקון להנחה על טיפול 10 שאני ממילא צריך. הוא אמר שהוא יעניק לי הנחה 'חריגה' כדבריו, וגם יטפל בג'נט ובקיצור יוציא אותי מרוצה. היום, שמתי את האופנוע ב9:30 במוסך וקיבלתי קטנוע חלופי, כעבור שעתיים הודיעו לי להפתעתי שהכלי מוכן. הגעתי למוסך וקיבלתי את פירוט החשבון, חוייבתי ב2.5 שעות עבודה (כי ככה היצרן מגדיר כדברי נציג המוסך) ההנחה החריגה הסתכמה ב200 שקלים ואת המכות בג'נט צבעו בטוש שחור שהצלחתי להוריד עם האצבע.
המצב כרגע אני 2:0 מטרו, שילמתי עוד כסף למטרו ושוב יצאתי לא מרוצה.
שירות הלקוחות אמרו לי שייצרו איתי קשר בשבוע הבא משום שהם לא עובדים בחול המועד, מבטיח לעדכן.
בתמונה תיקון מכה בג'נט באמצעות טוש שחור לפני שהורדתי את זה ללא כל מאמץ בעזרת האצבע:
![]()
מעליב, לא מקצועי, לא מכובד, מזלזל, חוצפה.
מה אגיד לך...
לא הקשבת :-/
זה מכה בג'אנט מה הם כבר יכולים לעשות? להתחיל להביא פטיש ולעקם לך את הג'אנט עוד יותר?
אמרתי לך מההתחלה.
אתה דורש ח-ד-ש
נערך לאחרונה על ידי shushu; 26-04-2016 בשעה 17:25.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
מביש, אין כבר מילים...
Tracer 900