תוצאות 1 עד 15 מ 102

אשכול: חוויית שירות החלפת צמיג במוסך מטרו, לא כל הנוצץ זהב הוא

תצוגה בשכבות

  1. #11
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    מה זה? אופנוען לא יושב במקום אחד
    הודעות
    687
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lestoren צפיה בהודעה
    קודם כל, הסיבה שהיחס של היבואן לצרכן בישראל הוא כלכך גרוע היא צרכנים כמוך, אשר יקחו מהם אופנוע תקין ויחזירו להם אופנוע תקול ויסכימו לקבל מחזיק מפתחות כי ״השחלנו אותם״. רק בארץ זה עובד ככה, תרבות הפראייר המצוי, המתפשר והנדפק.
    תקשיב, ילד, אתה לא מכיר אותי ולא יודע איך אני נוהג במצבים כאלה או אחרים. בבקשה אל תשייך לי התנהגות מסוימת בלי שאתה מכיר אותי ויודע מי אני. רק כדי לסבר את האוזן, כשלא הייתי מרוצה ממנוע ברכב שהוחלף (ע"ח הביטוח) הכרחתי את חברת הביטוח להשקיע סכום שווה לעלות מנוע חדש בתיקון (כולל חלקים חדשים של מערכת הפליטה). אז בבקשה, תשאיר את הדיון ברמת הנושא ולא ברמה האישית, הבנת, ילד?
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lestoren צפיה בהודעה
    בוא ואתן לך דוגמה קצרה, אם נכנס לאפל לרכוש מגן לאייפון שלך ובמהלך הרכישה וההרכבה נציג המכירות מפיל לך את המכשיר ארצה וכרגע יש לך שריטה על גב המכשיר, מה אתה תעשה? כנראה תדרוש את הכיסוי בחינם, מה יעשו במדינה מתוקנת כמו בארהב למשל ? תקבל איפון מהקופסא. אתה מבין א׳? הבעיה היא לא אנחנו עם הדרישות המוגזמות אלא אתה עם הוותרנות והתפיסה שלך שאומרת שהדרישות שלנו מוגזמות.
    אתן לך דוגמה הפוכה. קניתי לילד אייפוד שהיה קבוע בכיס שלו. לאחר כ-3 שבועות כשהילד נרטב בדרך מביה"ס הביתה בגשם שירד המכשיר הפסיק לעבוד. באייסטור (בציסטנטהיל מול, צ'סנטטהיל, אחת מערי הלוויין היותר יוקרתיות של בוסטון אם זה מעניין אותך) סירבו להחליף את המכשיר בטענה שהאחריות אינה מכסה הרטבה של המכשיר ולא עזר כלום, למרות שהם הסכימו (בנימוס אמריקאי רב וריק מתוכן) ששימוש המכשיר היה סביר בהחלט. וכמי שחי בארה"ב 4 שנים, אני יכול לתת לך עוד הרבה דוגמאות לשירות ולנימוס הריק מתוכן והצבוע האמריקאים, החל מחברת קומקסט (שאפילו השירות של הוט פחות גרוע) ועד לסופרמרקטים. אז בוא לא נשווה למי יש יותר גדולץ את הסיפורים על נפלאות ארה"ב ספר למי שעוד לא חי שם – או שאולי לא חיית שם מספיק זמן כדי להבין שהסיפורים לא תמיד נכונים. ואגב, כמי שרוכש לא מעט מחשבים (במסגרת העבודה) אפל הפסידו לקוח בהתנהגות הזו – שום מוצר של אפל לא נכנס הביתה או לעבודה מאז.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lestoren צפיה בהודעה
    לגבי מטרו, אני הכנסתי אופנוע לטיפול במטרו ובאמצע כביש החוף איבדתי בלם אחורי כי מישהו שכח לסגור בורג בסיום הטיפול וכנראה שהוופלים שהוא אכל באותו הרגע היו מעניינים יותר מלבדוק שלא תעוף לי הרגלית בניסיון בלימה הראשון. אני חושב שכאשר הכנסת מוצר תקין לבית עסק ונגרם נזק לרכוש שלך ע״י אותו בית עסק, יש לך כל סיבה בעולם לדרוש את רכושך באותו המצב אשר נכנס, תקין וללא פגם. בוקר טוב מארה״ב
    כמו שלכל רופא יש את בית הקברות שלו, ככה לכל מוסך יש את מקבץ הפשלות שלו. ואתה 100% צודק שמוסך חייב לקחת אחריות על הפשלות שלו ולהחזיר את הכלי למצבו הקודם (+ התיקון ששילמת עליו). הוויכוח הוא לא על זה אלא על מה זה להחזיר למצבו הקודם ומה זה פיצוי נאות. אם על כמה שריטות בצבע שאפשר לתקן בקלות ובזול צריך לקבל ג'אנט חדש. לדעתי לא, ולדעתי פיצוי של 200 שקל לתיקון שעולה 50 הוא פיצוי נאות. וזה שמוסך אחד של מטרו נהג, אולי, שלא כשורה (במקרה שלך) לא אומר כלום על המוסכים האחרים של החברה.
    בוא אתן לך דוגמה לאיך מטרו התנהגו אלי. האופנוע האחרון שקניתי מהם (בטרייד) אחר להגיע ביום. נציג המכירות שאל אותי מה אני רוצה כפיצוי על האיחור. אמרתי שלדעתי לא מגיע לי פיצוי כי איחור של יום הוא במסגרת הסביר. הנציג שאל אותי אם אני מתכוון לקנות משהו לאופנוע ואמרתי שכן, משקף גבוה, אבל לא אצלם כי הם מוכרים רק ג'יבי וזה יקר – אני אסתפק בתחליפי. על דעת עצמו, נציג המכירות נתן לי משקף גבוה של ג'יבי (בסביבות 800 שקל) + הרכבה שלו ללא עלות כפיצוי על איחור של יום. רוצה עוד משהו? הסיכום היה שאני מקבל את האופנוע עם ארגז באותו גודל שהיה לי על האופנוע שנתתי בטרייד. קבלתי את האופנוע עם ארגז גדול יותר מהסדרה הכי יקרה (מונקי) שמטרו מוכרים בלי שבקשתי. ולא, אני לא עובד של מטרו ואין לי קרוב משפחה או חבר שעובד שם. סתם לקוח רגיל.
    אה, ותיהנה מארה"ב. אני מאוד לא אהבתי להיות שם (וזה כלל דחייה של הצעות עבודה בהם הייתי מרוויח פי 2 ויותר ממה שאני מרוויח בישראל).
    נערך לאחרונה על ידי א הזקן; 27-04-2016 בשעה 10:29.

אשכולות דומים

  1. חוויית מסלול בקפריסין - ביקורת
    על ידי Xiaomi בפורום כללי
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 14-06-2016, 13:57
  2. motoin- חוויית שירות
    על ידי matan27 בפורום כללי
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 24-12-2015, 11:10
  3. כמה טיפ אתם משאירים במוסך ?
    על ידי r&a בפורום אוף טופיק
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 13-11-2015, 19:44
  4. מטרו מוטור - חוויית קנייה - ריקול
    על ידי Spark בפורום כללי
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 07-10-2015, 16:01
  5. מחיר שקיבלתי במוסך אם אפשר חוות דעת :)
    על ידי zinzana בפורום פורום טכני
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-09-2015, 17:29

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO