אייי החלמה מהירה!!!
היית עם ציוד מיגון?
מצלמה?
אהלן
זה קרה באיזה יום שלישי אחד,לפני יומיים.
מסרתי משלוח,לחצתי PLAY על השירים,ויצאתי.
רכבתי הכי רגוע שיש,לא היה לי לאן למהר.
מגיע לכיכר,רואה רכב מתקרב מצד ימין,שם לב שהוא מאט עד כמעט עצירה,אני ממשיך.
באמצע הכיכר,קולט שהוא ממשיך לנסוע,שנייה לפני שאני יוצא מהכיכר,רואה את המוות בעיניים,ומגיעה המכה.
התמונה הראשונה היא הרבה אנשים שרצים אליי,גם הנהג יצא כולו רועד[זה לא צריך להיות להפך?]
הנהג ישר זורק לי:"לא ראיתי אותך",ואז דיבר עם אנשים,וטען שבאתי שמהירות מטורפת[42 קמ"ש],"כשמותר לנסוע פה 20-30"
אחרי זה הוא שינה גירסא,וטען שהוא היה באמצע הכיכר,וכשהגיעה המשטרה,לא אמר את זה יותר.
בקיצור,יש לי שפשופים/מכות יבשות בצלעות,גב,ברך ויד ימין שבורה
ועל זה נאמר "כבדהו וחשדהו"
![]()
אייי החלמה מהירה!!!
היית עם ציוד מיגון?
מצלמה?
תחלים מהר.
תלחץ על העסק שיעביר לך את הצילומים. רוב בתי העסק שומרים הקלטות לא יותר משבוע אם לא קרה משהו, חבל שימחק ולא יהיו ראיות.
צילום וידאו יסגור את העניין הזה מהר מאוד.
יוו תרגיש טוב :/
החלמה מהירה ושלמה! כמעט קרה לי משהו דומה פעם שנהג הסתכל עלי כשהייתי בתוך כיכר ופשוט המשיך לתוך הכיכר והיה נכנס אם לא הייתי מצפצף לו כנראה הייתי מסיים כמוך אם לא יותר גרוע ולמזלי זה נגמר רק בחריקת בלמים שלו. בכל פעם שאני חושד ולו בקצת שהפחיות מתעלמות ממני אני צופר עד שהן מתעשתים...
מה זה אומר ציוד לא עוזר?
ציוד מיגון לא מציל ממוות (מבט כן) אבל עוזר מאוד בחלק מהמקרים.
מעיל עם מגן גב היה מונע את רוב השפשופים שיש לך על הגב.
כפפות עם סליידרים קשיחים היו עוזרות בדיוק למכה שקיבלת בשורש כף היד ואולי מונעות שבירה של היד.
במקומך הייתי שוקל לרכוב עם ציוד, במיוחד אחרי שנוכחת לדעת בעצמך מהן התוצאות של תאונה במהירות כל כך נמוכה ללא ציוד מגן.
רפואה שלמה!
Sent via Tapatalk
אין צורך בצילומים לצורך הוכחה,סתם רציתי שיהיה לי,אבל המצלמה לא צילמה[טריסים סגורים הסתירו]
תודה,חבר
פה זה היה נראה רגוע,הוא כבר היה על 0 קמ"ש כמעט,ואז פתאום נתן גז
גם אם הייתי לובש ברזלים על הידיים,זה לא היה עוזר.
התעקמה לי האמה והחלק למעלה
וואי וואי החלמה מהירה.
יש התקדמות עם הביטוח?
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
ברזלים על הידיים (?) היו גורמים לך יותר נזק. אני מסביר לך בצורה הכי פשוטה שיש דברים שהיו יכולים למנוע חלק גדול מהפציעות שנגרמו לך, בלי חפירות על פיזיקה ושטויות.
אתה רוצה להאמין שהכל בידי שמיים ושלא צריך מיגון? לבריאות. מאחל לך שלא תצטרך אותו לעולם.
פעם חשבתי שיש דברים שכנראה לומדים רק בדרך בקשה. עכשיו אני כבר לא בטוח שגם זה נכון... :/
Sent via Tapatalk
סביר להניח שהיד שלך לא הייתה מסתובבת אלא מחליקה על הסליידר - זה כמובן תלוי במכניקה של התאונה לא מכל דבר אפשר להינצל אבל סיכוי טוב.
כל השיפשופים שקיבלת ב99% היו נמנעים לחלוטין.
למען האמת אני לא נביא, אבל חושב שהיית יוצא בלי שריטה עם ציוד איכותי.
זה מהירות של כיכר.. כמה היית שם על 30? זה קלאסי למיגונים