ציטוט נכתב במקור על ידי רוכב על 2 צפיה בהודעה
שרשור מעולה עם מסקנה מוטעית
אין, פשוט אין, על הקאסטומים.
אצלי זה האופנוע הראשון שאשתי הסכימה לעלות עליו.
לרוח מתרגלים מהר מאד, וגם אני לא שמתי משקף כדי לא להרוס את הלוק.
ההתלבטות שלי היא רק על החלפה לאח הגדול יותר (בארץ) ה - xvs1300.
1. גם אצלי זה האופנוע היחיד שאשתי מוכנה לעלות עליו, יתר על כן, היא ממש לא רוצה שניסע ברכב אלא נרכב לכל מקום.
2. הכיסאות לא נוחים !!! לא יעזור ... מריו באום יפגוש אותם בעתיד הקרוב.
3. את המשקף הורדתי בגלל הימים החמים. זה מגביל אותי לרכיבה רגועה מאוד, כי גם ככה רוכבים עליו כמו על כורסת גניקולוג ניידת עם רגליים די מפוסקות.. אז כשרוח במהירות 110 קמ"ש + רוצה להגיע לוובוס ... אני מעדיף לרכוב רגוע . רכבתי מספיק מהר בחיים...
4. אם הייתי יכול, את האופנוע הזה XV1900 הייתי שומר רק לסופ"ש, וביום יום הייתי מתנייד על האופנועים שאני אוהב BMW , אין על הנוחות שלהם. את ה GS וגם את ה LT יכולתי להניע מ-המושב שלי ולרכב בפעם אחת לאילת ... עם ה XV אני יכול לעשות את זה ובלבד שיחכה לי כירופרקט באילת + יום להתאוששות מכאבי הגב.
5. חום ... המנוע פולט חום אדיר, ובעיר זה ממש סיוט ... למזלי כמעט כל הרכיבות שלי בינעירוניות... אני מניח שיש עוד קסטומים עם בעייה כזו או אחרת של חום מנוע במהירות נמוכה.
6. מומנט .. אוההה מומנט .... יכול להתחיל בהילוך 2 ולפרפר גלגל ... עוצמה מטורפת ... פשוט מטורפת... אבל ככה זה כשהקו האדום כמו בדיזל בסביבות 5000 סל"ד והמומנט המירבי מתקבל באמצע הסקאלה..
7. מאחר והאופנוע לא מכוייל נכון (כרגע ), ומאחר ואינו עם האגזוז המקורי אני ממעט לרכוב עליו עד שיכוייל.
8. חוץ מזה ... אצלנו הקשישים זה כייף למרק ניקלים ... ולהתבונן בכל מיני אתרים של אביזרים לאופנוע :-) ... מצוי ברגשות מעורבים לגבי הקרוזרים, מתגעגע לנוחות של BMW, נפעם מהייחודיות של הקרוזרים הבהמתיים.