קודם כל תודה רבה על התגובות!
כלבוטקס: לגבי המיגון YF, די תיארתי לעצמי שזה מיגון פשוט. בהשוואה פשוטה שלו עם המיגון שקיים לי במעיל הרב עונתי (שגם הוא לא הדבר הכי איכותי שאפשר למצוא, בכל זאת לרט...) ניתן לראות את ההבדל בעובי ובחוזק החומר.
urier: קודם כל אתה לא מבאס, זאת הסיבה שהפוסט פורסם בפורום רב משתמשים ולא באיזה בלוג עלום, המטרה העיקרית של הפוסט היתה לשתף את הכלל בחווית הקניה, וגם לקבל הערות על דברים שבעלי ניסיון רב משלי יכולים לעלות עליהם. שנית, לגבי היות המעיל עשוי רשת מלאה, ידעתי את זה עוד במעמד הקניה ולא השלתי את עצמי שהעסק יהיה ממוגן כמו מעיל מבד מלא. בחרתי במעיל הזה בגלל היותו מאוורר מאוד, ובגלל בכיסים של המיגונים. למעשה המעיל מבחינתי הוא תחליף לחליפת מיגונים, שתיראה קצת מגוכחת על רוכב קטנוע עם לבוש מחוייט. זאת למרות ששוב, לפי הספרות שקיבלתי עם המעיל (שכנראה אמינה כמו מילה של פוליטיקאי), המיגון (הבד) שלו אמור להיות ממוגן ברמה מסוימת (Level 3 by atom armor).
אני לא חושב שאני אקנה סט מיגונים מחברה מוכרת, כי כמו שאמר urier, היא תעלה לפחות כמו המעיל עצמו, ובמחיר כזה כבר הייתי רוכש מעיל אמין מעט יותר. מה שכן, אני חושב שאנסה להעביר את המיגונים מהמעיל הרב עונתי שלי אל המעיל הזה, למעט מגן הגב שכבר בדקתי והוא לא מתאים בגודל לכיס המגן גב.
סר ג'ורה,
נסעתי אתמול אחה"צ עם המעיל מת"א לראשון וכל עוד הייתי בתנועה לא היה נורא מידי (מתישהו במהלך הצהריים נסעתי לקנות אוכל בלי המעיל והיה לי חם בטירוף!). מה שכן, שמתי לב שבמקומות שקיים מיגון אין כמעט איוורור, מה שיוצר מצב שהזרועות והגב כמעט ולא מתאוורררים. נכון לעכשיו זה לא נורא, אבל אני בטוח שבימי הקיץ הזוועתיים שצפויים לנו זה יורגש הרבה יותר.