עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 24

אשכול: WSBK 2016 - סבב מספר 5 // אימולה, איטליה

צפייה משולבת

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9

Cool WSBK 2016 - סבב מספר 5 // אימולה, איטליה

הסדרה של אליפות הסופרבייק העולמי נוחתת באיטליה, אליה היא עוד תשוב בעוד מספר שבועות לטובת סבב נוסף במסלול מיזאנו, אבל זה בהמשך.

בתום 4 סבבים (8 מרוצים) ג'ונתן ראיי (קוואסאקי) מוביל את הטבלה בפער של 45 נקודות על פני צ'ז דיוויס (דוקאטי) שבמקום השני, וכ-59 נקודות יותר מאשר חברו לקבוצת KRT, טום סייקס, שממוקם שלישי כרגע.

מי שנראה מצויין בנתיים הוא דיוויס שמוביל את טבלת הזמנים בתום 2 מתוך 3 אימונים חופשיים המשמשים גם לקביעת החלוקה למקצי הדירוג, באותה השיטה הנהוגה גם בסדרת ה- MotoGP. גם צמד הקוואסאקי נראים חזק בתמונה, כשמי שמפתיעים לטובה הם ליאון קמיאר על ה MV Agusta ומרקוס רייטנברגר שרוכב על BMW שמספקים זמנים מרשימים למדי עד כה. מי שנראים פחות טוב הם צמד רוכבי הונדה, ניקי היידן ומייקל ואן דר מארק, בניגוד מוחלט לביצועים שלהם בסבבים האחרונים.

דיוויס בפעולה

בשנה שעברה ראיי לקח את כל הקופה עם שני נצחונות משכנעים. האם נראה שידור חוזר של הסבב מ-2015? יש מצב, אבל לכו תדעו, הכל פתוח...

מרוץ #1: מחר (שבת) בשעה 14:00 שעון ישראל (שידור בערוץ יורוספורט 2, לא משודר בארץ*).
    מרוץ #2: יום ראשון באותה שעה.

*שידורים חוזרים של המרוצים/דירוג משודרים לעיתים מאוחר יותר בערוץ יורספורט1, אותו משדרים בכבלים/לויין בישראל.

ומשהו קטן לסיום:
    כמו שציינתי בעבר, עם כל האהבה וההערצה לחייזרי ה-GP, הטכנולוגיה מאליפות הסופרבייק הרבה יותר קרובה אלינו ולאופנועים שאנחנו רואים/נראה בקרוב על הכביש ואולי אפילו נזכה ביום מן הימים לרכוב עליהם.
    למשל ההודעה שאוהלינס, חברת המתלים הידועה והמוכרת, הוציאה השבוע על כך שהיא עתידה להציע בעתיד הנראה לעין את אותם המתלים שהיא מפתחת עבור רוכבי הסופרבייק - גם לקהל הרחב, בעל הממון כמובן, ובכל זאת כנראה שזה הרבה יותר קרוב מלקחת סיבוב על ה RC213V-2016 של מארק מרקז.

יאללה, קניתי.

Member
    תודה על הסקירה.
    פחות יוצא לי לעקוב אחרי wsbk, אבל מעניין לשמוע איך ניקי היידן מסתדר עם המעבר מהמוטו GP ל-wsbk ומה הרציונאל לעבור ל-wsbk?

Member
    יופי של סקירה!
    לצערי מאז שאפריליה פרשו מאליפות העולם בשילוב חוסר זמן פנוי גרמו לי לאבד עניין באליפות הזו....
    אגב, נראה לי שיותר נכון לומר שהטכנולוגיה זולגת לאליפות הסופר בייק מכיוון הMOTOGP, האמת שזה לא משנה אם בסוף אפשר להנות ממנה גם על הכביש הציבורי.

מצחיקים האוהלניס האלה... הם מוכרים את הטכנולוגיה של בולמי הסופרבייק כבר שנים...
    http://www.ebay.com/itm/Ohlins-FGR30...NUB7oH&vxp=mtr

Senior Member
    קודם כל אחלה סקירה.
    לדעתי - אביעד רשימה כזאת יכולה להעלות מפורום לאתר.
    שלח את נימרוד למבחנים, ותן לנו מגביל נעם את נימי 9.
    עד כאן הצעה..?
    מכאן- סבב 5 באימולה מזרח איטליה.
    איזה מדינה עם כל כך הרבה מסלולים.
    תענוג..והלוואי עלינו בלבנט.
    גוני ריי מוביל , אבל הכל פתוח. דייוס וסייקאס נושפים בעורפו.
    גם אני הייתי רוצה לראות את היידן בחמישייה הראשונה.( ולשאלה שעלתה למה לו סופרבייק ולא המוטו GP, רק אגיד שהיתה לו הצעה מהונדה , אם אפשרות להיות ראש לשועלים לא יקח.?
    והוסיף גם את סטפן גווינטולי בימאהה, אלוף העולם לשעבר. שעובר קבוצות,( אפרלייה, הונדה, יימאהה, )אני פשוט אוהב את הרוכב הנהדר הזה, גם כבן אדם.
    ש.שלום ולרוודארצי.

ציטוט נכתב במקור על ידי eran-go צפיה בהודעה
    תודה על הסקירה.
    פחות יוצא לי לעקוב אחרי wsbk, אבל מעניין לשמוע איך ניקי היידן מסתדר עם המעבר מהמוטו GP ל-wsbk ומה הרציונאל לעבור ל-wsbk?
    ניקי נראה די מרוצה מההונדה ובסה"כ נראה לא רע, יחסית לעובדה שהוא רוכב על אחד מאופנועי המפעל הפחות חזקים (שני כנראה רק לימאהה שחזרה השנה לאליפות אחרי היעדרות של מספר שנים). הרציונאל טמון כנראה בעובדה שהיידן כבר לא היה תחרותי מספיק בשנים האחרונות, במיוחד בשנתיים האחרונות לאחר שחזר מדוקאטי להונדה.
    במקביל הוא קיבל הצעה מהיצרן היפני לעבור לסדרת הסופרבייק, שם הונדה (בניגוד ל-GP) לא ממש מצליחה להרשים מזה שנים רבות, למעט ב-2014, אז אחד הרוכבים ההותיקים שלה מצליח לסיים את העונה במקום השלישי, רגע לפני שהוא מחליט לעבור למתחרה בירוק רק כדי לקחת את אליפות הסופרבייק הראשונה שלו. אני מדבר על ג'ונתן ראיי כמובן הונדה לא רק צריכה רוכב טוב שיעזור לה לה לאסוף נתונים לטובת פיתוח האופנוע, היא גם מנסה לשקם את המוניטין הפצוע שלה בסדרה. למרות שאת התוצאות יותר סביר שנראה (ובנתיים זה אכן כך) מההולנדי הצעיר, שם כמו ניקי היידן בהחלט עוזר. בעיקר לרמצ'נדייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Max צפיה בהודעה
    יופי של סקירה!
    לצערי מאז שאפריליה פרשו מאליפות העולם בשילוב חוסר זמן פנוי גרמו לי לאבד עניין באליפות הזו....
    אגב, נראה לי שיותר נכון לומר שהטכנולוגיה זולגת לאליפות הסופר בייק מכיוון הMOTOGP, האמת שזה לא משנה אם בסוף אפשר להנות ממנה גם על הכביש הציבורי.

מצחיקים האוהלניס האלה... הם מוכרים את הטכנולוגיה של בולמי הסופרבייק כבר שנים...
    http://www.ebay.com/itm/Ohlins-FGR30...NUB7oH&vxp=mtr
    תודה, אך אני לא בדיוק מסכים עם שתי הקביעות.
    הטכנולוגיה העדכנית מה-MotoGP לא ממש זולגת לכיוון הסופרבייק, בדיוק כשם שזו האחרונה לא ממהרת לזלוג לכביש הציבורי.
    כשכתבתי שאולי "נראה אותה על הכביש" - הכוונה היא שניתן יהיה לרכוש במחיר דמיוני בולמים מתקדמים לשימוש במסלול בלבד, לרוכבים "חובבים" בליגות נמוכות יותר ללא תמיכת מפעל וכו'. לכביש הציבורי שלנו? כנראה שיעברו עוד אי אילו שנים.

מה שמוכרים כיום זה בולמים איכותיים מאוד עם "מאפיינים" מסויימים של בולמים מעולם המירוצים המקצועי, עם רמת גימור מסויימת (7 רמות פוליש במקום 5) ועוד כל מיני, אבל אלו לחלוטין לא אותם הבולמים.

ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    קודם כל אחלה סקירה.
    לדעתי - אביעד רשימה כזאת יכולה להעלות מפורום לאתר.
    שלח את נימרוד למבחנים, ותן לנו מגביל נעם את נימי 9.
    עד כאן הצעה..?
    מכאן- סבב 5 באימולה מזרח איטליה.
    איזה מדינה עם כל כך הרבה מסלולים.
    תענוג..והלוואי עלינו בלבנט.
    גוני ריי מוביל , אבל הכל פתוח. דייוס וסייקאס נושפים בעורפו.
    גם אני הייתי רוצה לראות את היידן בחמישייה הראשונה.( ולשאלה שעלתה למה לו סופרבייק ולא המוטו GP, רק אגיד שהיתה לו הצעה מהונדה , אם אפשרות להיות ראש לשועלים לא יקח.?
    והוסיף גם את סטפן גווינטולי בימאהה, אלוף העולם לשעבר. שעובר קבוצות,( אפרלייה, הונדה, יימאהה, )אני פשוט אוהב את הרוכב הנהדר הזה, גם כבן אדם.
    ש.שלום ולרוודארצי.
    אילןג, תודה על המחמאות אבל באמת שלא הבנתי למה התכוונת? לשלוח את מי לאן?
    אפשר לומר שאני כבר (סוג של) המקביל של נעם בסופרבייק, ללא הוותק והידע הרחב שבאמתחתו. יחי ההבדל

החלמה מהירה לגינטולי ולשאר המתרסקים טרם תחילת המרוץ הראשון.

*** אם אפשר בנתיים ללא ספויילרים לטובת הדיון על הסדרה/הסבב וכו' *** תודה!

אריוורדרצ'י

Senior Member
    נימי ידע ונסיון ניתן לרכושת
    נעם יש 1.
    התכוונתי לשלוח את נמרוד מהאתר שכותב על הסופרבייק , למבחנים בשטח, ולסדר לך פינת בייק באתר.
    ובנתיים להתראות.

שמת לב לדמיון שבין הניק שלי לשם שלו?

Sent via Tapatalk

Senior Member
    קונספרצייה - יתכן ונעם 1 ונימי 9 הם אותו האדם?!

חבר מערכת FullgaZ
    זיכרון ארוך טווח ו- 22 שנים של לקום בארבע בבוקר בשביל לראות את מרוץ ה GP בפיליפ איילנד או בסוזוקה או במוטגי. ותודה לכבלים שפרצו אל חיי ב 1994 ואתם יורוספורט עם טובי מודי, דניס נויז וג'וליאן ריידר. את החסר ממלא הסייר\ חפשן של מר גוגל בקלות רבה ממה שהייתי יכול לדמיין בימים האפלים של האינציקלופדיה העברית ומגזיני אופנועים במחיר מופקע בסטימצקי.

ייקח לי עוד 8 גלגולים לפחות לפני שאצליח לרכב בכישרון וביכולת של נימי9. עד אז אמשיך לדמיין שאני שותה בירה עם קארל פוגרטי או טרוי בייליס ואכתוב על רוסי את מרקז את לורנזו.

שמתם לב להשתלטות של רוכבים בריטים על הסופרבייק?

איללכא...ואימולה תמיד מעביר בי צמרמורת מאז לכתו של איירטון סנה.

Senior Member
    נעם- השלב הבא הוא ספר מרוצים.
    מתורגם לאיטלקית ספרדית ואנגלית.

אז מתברר שיש את נימי ויש את נועם.
    אולי עדיף 2 מהאחד
    שבוע טוב .

זהירות, וידאו כואב לפניך!

ההיי-סייד של גינטולי במקצה הדירוג בשבת: קישור.

Member הסמל האישי של ComanDo
    מדהים ! שליטה מוחלטת של דייויס

אימולה, מרוץ #2, שדר היורוספורט:
    ...you need something special between your legs to make it happen... ahh... ahh...
    השדר השני:
    ahhh... yeah... umm....

Senior Member
    דייויס /דוקאטי שליטה מוחלטת.
    החיבור של הרוכב עם הדוקאטי מושלם.
    מרוץ אדום עם 2 ירוקים מאחור.
    אולי דוקאטי צריכים וולשי גם במוטוGP..
    ובריאות שלמה לסטפן גיינטולי.

Senior Member
    שאלות: האם דוקאטי / קוואסקי מצליחות בגלל הרוכבים והקבוצה.?
    איך קורה שימאהה עם הR1 לא מכינה את העונה כראוי ונשרכת מאחור כעגלה.?
    הונדה עם רוכב אלוף כמו היידן מגרדת את העשרייה הפותחת...
    ואוגוסטה קבוצה עם מפעל קפוא ובעיות מצליחה להגיע חמישית..?!
    הסופרביייק והעולם האמיתי..