מי שקונה בארץ פראייר!
באתר motoin המעיל מוצג ללקוחות חדשים ב$380 וללקוחות ותיקים ב$300 זה כמעט 50% פחות מהמחיר בארץ (!!!!!!!!!!!!)
לגבי המחירים בחו"ל צריך לזכור כאב ראש כמו משלוח, מידות, זמנים וכו'.
המחיר של הפרייז'ר ללקוח חוזר הוא 1,140, עליו תוסיף 90 שקלים משלוח ו-17% מעמ ואתה מגיע ל-1,440 ש"ח.
מדובר עדיין בהפרש משמעותי ביחס לארץ אבל כמו שידוע לכל מי שהתנסה בחנויות בארץ - המחיר על התוית הוא בד"כ רחוק מהמחיר
שמשלמים בפועל, ולא יהיה סביר להניח שהמחיר במעמד התשלום יגיע יותר לכיוון 1800-1900 שקלים.
עדיין פער לא מבוטל כלל, אבל כשמביאים בחשבון את הסיכוי הסביר להמתין מעל חודש בגלל הדואר ולפעמים גם ריצות ועצבים וכו', לעומת
היכולת לרכוש במקום, למדוד, להחליף בקלות, לקבל אחריות ולפרוס לתשלומים במידת הצורך - זה לא לגמרי להיות פראייר, פשוט סדר עדיפויות שונה.
המחירים בארץ פשוט לא הגיוניים. כל עוד זה לא דחוף ביותר - רק מחו"ל.
shoei gt air שקניתי בברצלונה עלתה לי 1700 ש"ח, כשבשדה הוחזרו לי עוד 200 בזיכוי VAT. בארץ המחיר באזור ה3500.
לאחר מספר שבועות כשביקשתי לממש אחריות על בעיה במנגנון משקף השמש נשלחתי ע"י שואי אירופה לאבזריון (של עופר אבניר) שם גם מנהל המחסן לא האמין למחיר. אגב חייב לציין בהקשר הזה שלמרות שהקסדה נרכשה בחו"ל קיבלתי יחס מצוין מהחברה באבזריון.
כנ"ל עם מעיל של alpinstars, בברצלונה 800 ש"ח בארץ קרוב ל2000. שחיטה.
גם כפפות קיץ וחורף הזמנתי מגרמניה במחיר מצוין למרות שחויבתי עליהן מע"מ.
ועל חלקי חילוף הפערים עוד יותר מטורפים.. רפידות, שרשראות, גלגשים, הכל פה נמכר במחיר כפול ומשולש לעומת הזמנה מחול כולל מע"מ!
ג'ק אמצע להונדה עלה לי 950 ש"ח מסוכנות הונדה באנגליה וזה אחרי מע"מ ועמלות שקר של DHL. המחסן של מאיר רוצים על זה 2000 ש"ח לפני עבודה.
Yamaha Tracer 9GT
אתם שוכחים שהיום כמעט כלום לא נכנס לארץ ככה "סתם". הכל עובר מכס וכל פריט כזה (מעיל,תיק קסדה) יקבל איזשהו קנס בארץ.
לצורך העניין תיק של קריגה שהוזמן מחו"ל- 600 ש"ח תיק כולל משלוח. 100 ש"ח תשלום בדואר לשחרור התיק.
נעלי "סטילמרטין"- קניתי בארץ זוג. רציתי עוד אחד, ולהפתעתי גיליתי שבארץ אחרי מיקוח קטן או הנחת חג או שקר כלשהו המחיר יותר זול מחו"ל.
קסדה AGV CARBON- שילמתי לשחרר אותה מהמכס כמעט כמו המחיר שהיא עלתה לי מחו"ל. שלא נדבר על מכון התקנים (סחבת וחור בכיס).
קיצר פעם לא היה ספק שעדיף חו"ל, היום הפער הולך ונעלם. אני ממליץ לפני שלוחצים על הזמנה לשקול עדיף ביקור אצל היבואן. לא חסרות חנויות
שהבינו את כללי המשחק והם מאוד משדלים לבוא לקראת הלקוח.
קרא את ההודעה שלי שוב, ראה את פער המחירים ותגיד שוב שהפער הולך ונעלם.
נכון שיש יוצאים מן הכלל. הנעלה ושעונים לדוגמא זולים מאוד בארץ, בהרבה מקרים זול יותר מבחו"ל.
אבל בטח בכל מה שקשור לרכב ומסביב - רק מחו"ל!
לגבי קסדה - מסכים שמרימים עלינו קשיים מיותרים. קסדה באופן ספציפי לא משתלם לשלוח לארץ אלא רק להביא פיזית.
רק אלוהים יודע למה כל קסדה צריכה לעבור בדיקה, גם אם אותו דגם כבר נכנס 5000 פעמים לארץ. יותר מעניין מי יורד למי כדי שהמצב הזה ישאר.
Yamaha Tracer 9GT
כבר כמעט שנה עם ה-Super Speed Textile ומבסוט ממש.
קניתי באיטליה ב1100 שקל בערך בחנות של דיינז. לדעתי זה אחד המעילי ספורט היחידים שבאמת מתאימים לארץ. לא חושב שהייתי משלם 1800 שקל, אולי כמה מאות פחות.
המעיל ברמה גבוהה מאוד של נוחות והגנה, לכל המתלבטים.
אני רוכב עם הסופר ספיד טקס כבר חודש ודיי מרוצה.
יש לו גזרה מגניבה ומחתכת, ממוגן ומאוורר מאוד, יש לי הרגשה שאוכל לרכב איתו ביולי-אוגוסט.
מעיל נוח מאוד כמו הניסיון שלי עם שאר המעילים של דיינז.
מגיני הטיטניום בכתפיים מרגישים טוב ונראים מעולה.
ממליץ מאוד.
במוטו אין זה עולה 1050 ש"ח עם משלוח ובטח עוד 250 ש"ח בדואר בארץ.
http://www.motoin.de/Clothing/Jacket...ex::25902.html
יש עוד מעיל מעניין בזול באתר.
שווה צפיה:
http://www.motoin.de/Clothing/Jacket...ex::18746.html
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'