אם A2 יספיק לך אז אין על מה לדון.
כן, לאור כל מה שאומרים לך , a1 עדיף, גם לא צריך הרבה שכל כדי להגיע לאותה מסכנה לבד...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
אם A2 יספיק לך אז אין על מה לדון.
אני ת׳אמת לא יודע על איזה פטור מתאוריה אתה מדבר, כי אני לא עשיתי אחד כזה.
שעשיתי את הרישיון היה לי כבר 3 שנים רישיון לרכב. התחלתי שיעורים ואז באחד מהם המורה שאל אותי אם עשיתי תיאוריה.
פשוט אמרתי לו שלא, יש לי רישיון לרכב והבנתי שלא צריך. הוא אמר שהוא ידאג לי, כנראה הוא אירגן פטור?
בקשר למכיר, היה אז באיציק אברהם מבצע של 500 שקלים, שיעורים בלי הגבלה. לא כולל טסט. ככה שעשיתי שיעורים בלי חשבון וטסט ראשון עברתי. יצא 940 ש"ח אם אנלא טועה.
לא יודע, מצד אחד A2 יספיק לי, מצד שני אני אומר לעצמי שאני אולי לא אביא רכב בכמה שנים הקרובות כי ארצה ללמוד וכו' וזה הוצאה גדולה לעומת אופנוע שהוא הוצאה מאוד נוחה וזולה וזריזה יש לומר, אז אולי עדיף A1, אבל שוב, אני לא יודע, אני בינתיים חייל ונותנים לי בסה"כ חודש להוציא רישיון מהצבא, אם לא אספיק זה בעיה.
כמה זמן יכול לקחת לי לעשות A1 ? ברור לי כפי שאמרתי שאני לא אביא רכב בינתיים בגלל ההוצאה, אז אולי עדיף לי לעשות A1, השאלה כמה זמן יקח לי לעשות A1 בערך ? + האם אתם מכירים מורה מומלץ בחולון ? אחד שיזרז אותי, אני אקח סיכון ואעשה A1 כפי שאמרתם שעדיף, אפילו שאני בצבא.
אך, אני צריך מורה טוב שאגמור את העניין מהר ככל שניתן.