אהלן,
xevo 250 2012 עם 40 אלף ק"מ.
פתחתי את המכסה של המיכל עיבוי ולא הצלחתי לראות את כמות המים והצבע.
עושה רושם שיש שם נוזל קירור אדום לפי שאריות בצדדים, הייתכן?
מישהו יודע באיזה נוזל קירור משתמשים שם?
תודה מראש!
אורי.
אהלן,
xevo 250 2012 עם 40 אלף ק"מ.
פתחתי את המכסה של המיכל עיבוי ולא הצלחתי לראות את כמות המים והצבע.
עושה רושם שיש שם נוזל קירור אדום לפי שאריות בצדדים, הייתכן?
מישהו יודע באיזה נוזל קירור משתמשים שם?
תודה מראש!
אורי.
לפי חיפוש ברשת , היצרן דורש נוזל קירור של AGIP , בדרך כלל המוצרים של אג'יפ יקרים , חפש מוצר של חברה אחרת שתואם לתקן שהיצרן דורש
זה הנוזל שהם דורשים: SPECIAL AGIP PERMANENT fluid
חפש בגוגל למציאת המיכל.
זה התקן של הנוזל קירור CUNA NC 956-16
נערך לאחרונה על ידי sus123; 10-05-2016 בשעה 13:49.
שזה צבע אדום או ירוק?
האמת שאני לא בטוח לגבי הצבע , מה שאני כן בטוח זה שאתה צריך לשים נוזל שעומד בתקן שהיצרן קבע , אם כל כך חשוב לך הצבע , תטה את הקטנוע לצד עד שתראה מה הצבע ובחנות חלפים תבקש נוזל שעומד בתקן ובאותו הצבע.
אין שום קשר בין צבע הנוזל לתקן, תכונות ואיכויות שלו. הקשר היחיד הוא שהנוזל צריך להיות צבוע, בשביל להבדיל ממים ובשביל לאתר נזילה בקלות. ואין שום בעיה לערבב בין הצבעים חוץ מאסתטית.
ו"נוזל קירור" אינו כותרת מוצלחת. כותרת צריכה לתאר מה התקלה או מה רוצים לעשות, ולא רק מה המוצר שסביבו העניין.
תודה רבה!
אדע לפעם הבאה.
תוכלו לתת לי קישור בבקשה לנוזל קירור העומד בתקן הנ"ל?
נערך לאחרונה על ידי ori_fadida; 11-05-2016 בשעה 09:44.
אתה מחפש נוזל 50 50 pre mixed של כל חברה נורמלית - פרסטון,סילקולין ועוד.
מומלץ לנקז את כל הנוזל הישן לפני ההחלפה.
כדי להוסיף לנקודה הזאת:
יש 2 תקנים שתופסים לרוב רובם של הכלים. תקן אחד הוא נוזל מצוי (מבוסס אתילן גליקול), תקן שני הוא נוזל לתקופה ארוכה (OAT - מבוסס חומצות אורגניות). הראשון דורש החלפה כל שנתיים, השני כל 5 שנים. ספר הרכב של הכלי אומר מה הנוזל הנדרש - אם כזה או אחר. לא מומלץ לערבב בינהם, למרות שהיום אולי אפשר - אבל הערבוב שלהם בדורות הראשונים של OAT יצר בוצה במערכת הקירור.
התקן שלמעלה הוא נוזל קירור מצוי (מבוסס אתילן גליקול), ולכן ההמלצה של טרייבל למעלה תקפה - נוזל 50-50 של כל חברה נורמלית.
תודה לכולם
האם הנוזל הנ"ל מתאים לאור הנתונים?
http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-Valvoline-Zerex-Asian
איך מרוקנים את זה?