עם שחקן הרכש החדש גם אני לא מת על שש.
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בתור ירושלמי שיוצא הרבה מחוץ לעיר,
בד"כ מעדיף את 443
6 הוא סיוט על כל כלי רכב.
מעבר לשיעמום שלא נגמר (אני רוכב עליו לכל אורכו, מעין-תות עד בית קמה ולהיפך), המשאיות מחרבות את הכביש.
יוצאות לעקיפה אחת על השניה בהפרש מהירויות של 2 קמ"ש במקרה הטוב. בחלקים שבהם שתי נתיבים כל התנועה נעמדת. בחלקים של שלושה נתיבים מתחילה מלחמת חיתוכים שבתורה מאיטה את התנועה.
יוצא שבמקום לשייט על 120 ולהתעורר בסוף הכביש, אתה משחק עם המצערת והבלמים כל חמש דקות.
Sent from my C6833 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי audiR8; 15-05-2016 בשעה 14:45.
אני מציע מכל מי שיש לו חווית רכיבה לא טובה מ-443, לצאת לרכב שוב..
כל מה שהזכירו פה (אקרשטיין, משטרה וכו') כבר מזמן לא קיים..
אני רוכב יום יום בכביש הזה ונהנה מכל רגע.. בנסיעות שאני מוכרח לעבור ב-1 אני סובל ממש..
יצא לי לצאת מירושלים לאשדוד עם חבר על קטנוע כמו שלי, לכאורה וודאי דרך 1 ואז לטרון וכו'..
החלטנו לבדוק את 443 מול 1, והגענו כמעט יחד.. אז מסתבר שלא תמיד הדברים כמו שהם נראים.
תמיד 443
You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
KTM 790 Adventure R
443 בהחלט מועדף עלי מאשר כביש 1.
יש שוליים, אין כל הזמן עבודות בכביש ופחות הפתעות לא צפויות הכרוכות בכך, רכיבה/נסיעה נינוחה יותר. המקטע בין מודיעין לירושלים ולהפך פחות עמוס מכביש 1.
מה שאינני אוהב ב 443, אלו הרוחות הצולבות ותרבות נהיגת ״בני-הדודים״.
יודע ששנה וחצי אחרי התגובה האחרונה.. אבל בדיוק פתחתי את הפוסט הזה http://fullgaz.co.il/forums/showthre...9C%D7%99%D7%9D
לפני שטרחתי לחפש.. (חח.. עייפות של סופ"ש)
אז מה עדיף בימינו אנו.. חולון לאיזור תעשיה עטרות.. 443 או 1??
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
לא מבין ת'שאלה..
תנסה כמה רכיבות מ 443, אח"כ דרך 1.
תעשה את ההשוואה ותבחר מה יותר בא/נח לך.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast