לא מכירה בריביות של היום אף תוכנית חיסכון ששווה לשים בה שקל.
מה הציעו לך?
שלום
אני רוצה לפתוח בבנק(הפועלים")
תוכנית חיסכון, אם נקודת יציאה פעם בחודש.
אני קצת מבולבל מכל "הטוב" שכל תוכנית מציעה, ולכן אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח.
לא מכירה בריביות של היום אף תוכנית חיסכון ששווה לשים בה שקל.
מה הציעו לך?
פר"י ועוד כל מיני דה לה שמעטס, אני רוצה לשים כסף בצד, שאני לא אראה אותו בעבר ושב,אבל שכן יהיה לי זמין לנקודות יציאה
קצת משמעת עצמית ושים תכסף החודשי שאתה מיעד לחיסכון בבית או בכספת כלשהי. לשים כסף בבנק לא ריווחי לא משתלם ולדעתי גם לא בטוח בימינו. פרט לעו"ש כדי שיהיה לויזה מאיפה לרדת אין מה לשים שם כסף.
אם מדובר בסכומים קטנים אז רק בבנק.
סכומים גדולים כבר יש לזה משמעות ויש יותר אפשרויות למקסם את הרווח ( נירות ערך מניות וכדומה - בטוח שיש פה אנשים שמבינים בזה)
כל שאר העצות כמו בלטות או גופים לא מוכרים לטעמי לא נכונות.
בקיצור משהו סולידי
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תכניות החיסכון של הבנק הן בשביל הבנק. לא בשביל הלקוח.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
הכסף בבנק נמצא באופן יחסי במקום בטוח.
אומנם ריבית אפסית אבל סיכוי נמוך לאבד את הכסף.
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כמו שהקדימו לומר, אין טעם בפקמי"ם למיניהם שהבנק מציע לך, רווח אפסי
תתנהל נכון כלכלית והכל יהיה בסדר
מכיוון שכול הפקדונות/חסכונות יניבו לך ריבית אפסית למדי, שים בפרי זה פקדון יומי, שכול יום הוא תחנה.
זה לא באמת פקדון, זה סתם בולשיט אבל יפתרון לך את בעיית אני לא רוצה שהכסף יישב בעוש.
אם אתה נדבר על סכומים גבוהים במיוחד (מאות אלפי שקלים) ואין לי פחד, לך ליועץ שיסביר לך על השקעה בבורסה.
במידה ומפחד (ובצדק) , פר"י ותחכה שהריבית תעלה יום אחד.
מעבר לאובדן שליטה וניהול כלכלי כושל, יש עוד סיבות למה אנשים לא רוצים שהכסף יישאר בעו"ש?
לא.
אבל בתור עובד בנק לשעבר כמות הפעמים ששמעתי את המשפט "אם הכסף בעובר ושב הוא עובר ולא שב" אז אני מניח שפות"ש הוא לא היחידי שמתנהל ככה.
בדיוק.
במידה ומדובר בסכומים קטנים מידי חודש ובמידה ומוכנים גם לסכן קצת, יהיה כדאי לחשוב על קרן נאמנות ואפילו תעודות סל.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 22-05-2016 בשעה 12:30.