תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: החלטתי לקחת את הסיכון ולעשות A1

צפייה משולבת

Junior Member

החלטתי לקחת את הסיכון ולעשות A1

היי,

אז אחריי שהתייעצתי איתכם, החלטתי לקחת את הסיכון ולעשות A1 (למרות שיש לי זמן מוגבל של חודש וחצי מהצבא מהרגע שאני אחליט להתחיל).
    הבנתי שזה יותר משתלם מרכב בשנים האלה, שאני צעיר ואצטרך להיות זריז ולא לעמוד בפקקים וכו'.
    וגם יש לי טופס ירוק מוכן ל-A1 מה שאין לי ל-A2 ועושים לי איתו בעיות (עם הטופס של A2).

עכשיו ככה, אני לא יודע אם להתחיל מעכשיו A1 או לחכות שהשביתה תגמר, כי זה רישיון קשה יותר.

ודבר שני, אין לי מורה טוב בחולון, אני לא ממש מכיר מורים בחולון או איזה מורה מקומבן שלא ירצה רק כסף (רוב המורים צמאים לכסף ולא ממש אכפת להם) (התקציב שלי די מוגבל כמו שאמרתי).

אשמח לשמוע ממכם.

אגב על ההחלטה גם אשמח לשמוע.
    נערך לאחרונה על ידי ozal5; 16-05-2016 בשעה 21:29.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ozal5 צפיה בהודעה
    היי,

אז אחריי שהתייעצתי איתכם, החלטתי לקחת את הסיכון ולעשות A1 (למרות שיש לי זמן מוגבל של חודש וחצי מהצבא מהרגע שאני אחליט להתחיל).
    הבנתי שזה יותר משתלם מרכב בשנים האלה, שאני צעיר ואצטרך להיות זריז ולא לעמוד בפקקים וכו'.
    וגם יש לי טופס ירוק מוכן ל-A1 מה שאין לי ל-A2 ועושים לי איתו בעיות (עם הטופס של A2).

עכשיו ככה, אני לא יודע אם להתחיל מעכשיו A1 או לחכות שהשביתה תגמר, כי זה רישיון קשה יותר.

ודבר שני, אין לי מורה טוב בחולון, אני לא ממש מכיר מורים בחולון או איזה מורה מקומבן שלא ירצה רק כסף (רוב המורים צמאים לכסף ולא ממש אכפת להם) (התקציב שלי די מוגבל כמו שאמרתי).

אשמח לשמוע ממכם.

אגב על ההחלטה גם אשמח לשמוע.
    אני למדתי את A2 ו A1 אצל שלומי מור מחולון במשרד הרישוי, ואחזור אליו גם ל A שאעשה בקרוב.
    יש לו הרבה תלמידים ולפי מה שזכור לי הוא המורה עם הכי הרבה תלמידים שם.
    יש איתו בחור ששכחתי את השם שלו שעובר בין כולם שעושים שמיניות ונותן טיפים בהתחלה.
    אותו בחור יוצא עם קבוצות החוצה לתרגל ברחובות איפה שעושים את הטסטים.
    שלומי עצמו איש מצחיק וחלק לפעמים לא מבינים את הציניות שלו אז אל תיבהל בהתחלה אם הוא יסתלבט עליך מול כולם.

יש לו אתר:
    http://shlomi-mor.co.il/

Banned
    לדעתי, בהתחשב בתקציב המוגבל ובנסיבות, וגם בהגיון הפשוט - תחכה עד שתסתיים השביתה. אין סיבה לשלם לשיעורים כשהטסט לא נראה באופק.

Senior Member
    קח בחשבון שגם כשהיא תיגמר יהיה תור מטורף לטסטים של כל התלמידים שמחכים עכשיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    קח בחשבון שגם כשהיא תיגמר יהיה תור מטורף לטסטים של כל התלמידים שמחכים עכשיו.
    נראה לי שהתור הרציני ביותר זה לרכב

Senior Member
    אין ספק שברכב זה קטסטרופה
    אבל בטח גם באופנועים לא חסר, אל תשכח שיש גם פחות טסטרים לאופנוע, לא רק פחות תלמידים.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    חי על הקצה אתה.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member
    חחחחח הרגת אותי shushu

Junior Member
    אז מתי לדעתכם להתחיל ? ישר שכתסתיים השביתה ? הקטע שאני בא למורה חדש והוא לא ממש יעדיף אותי...

שמעתי על שלומי, יותר נכון ראיתי אותו כשעשיתי איזה 2 שיעורים על 125, הוא היה מעמיד תלמידים בשורות והם היו יוצאים, איך עוברים אצלו ?

Senior Member
    A2 ראשון
    A1 שני
    רוב החברים שלי שלמדו אצלו עברו ראשון