אישית
לקנות כלי חדש מהחברה זה בזבוז כסף, המתכון לדעתי הוא לקנות את הכלי שאתה רוצה ממישהו שקנה חדש ונימאס לו ושאר תירוצים, בקיצור שהוא ספג את ירידת ערך.
לא נסעתי על אף אחד מהכלים שציינת, לכן אין לי תשובה.
אני בהתלבטות קשה בין כלי משומש לישן
אפרט במה מדובר :
מחפש אופנוע לנסיעות עבודה - בית , 100 ק"מ יומי.
התקציב הוא 70 - 75 גג
לאחר הרבה מאוד חושבים , נשארתי עם 2 מועמדים:
1. ויסטורם 650 חדש
2. F800GS שנתון 2013-2014
חשוב לי מאוד שהיה כלי אמין , לכן הויסטורם נכנס לתמונה, הבנתי שזה אחד הכלים האמינים בשוק.
רק מה שחסר לי בו זה היכולות שטח שלו.
אני חייב פעם בחודש לצאת לטיול שטח קליל בסגנון הזה : https://youtu.be/XyZL1Nei8N8
(או שאני טועה ? ויסטורם יעשה את זה בקלות ? )
אין לי מושג מה ההבדל בין מחירי טיפולים של השניים, אשמח לשמוע ממישהו שמכיר
אני גם מעדיף לעשות טיפולים קטנים לבד, והבנתי שבכלי חדש זאת לא אופציה בגלל האחריות.
אישית
לקנות כלי חדש מהחברה זה בזבוז כסף, המתכון לדעתי הוא לקנות את הכלי שאתה רוצה ממישהו שקנה חדש ונימאס לו ושאר תירוצים, בקיצור שהוא ספג את ירידת ערך.
לא נסעתי על אף אחד מהכלים שציינת, לכן אין לי תשובה.
איך בדיוק הויצטום ישדרג אותך ממה שכבר יש לך? נוחות? כלי משנתון חדש יותר (שלך כבר בלוי?)
שקלת אפשרות של שינוי יחסי העברה? (לטובת שיוט מהיר יותר)
לא מכיר את הF800GS כל כך, אך בתור אחד שהחזיק בעבר ב2 ויסטרומים שניהם 650 , 2005 ו2012, , אני ממליץ לך בחום על הכלי הזה, הויסטרום יעשה את השביל שיש בסרטון ללא כל בעיה, אני עשיתי אפילו קשים יותר, כלי נוח יציב ואמין מאוד, וגם מהנה מאוד לרכיבה.
אני חושב שכדאי לך לשאול את סטרלוק לגבי הביימרים יש לו ניסיון די עשיר איתם.
בהצלחה.
כן, בא לי לשדרג כבר כמה זמן ... גם לפני מספר ימים הלך לי המיישר זרם
שעשה לי חור בכיס, אז החלטתי שהגיע הזמן.
הטנרה סוחב את הנסיעות האלו , אבל אני די מרגיש אותו מוצאי את הנשמה בכבישים מהירים.
קשה לי למצוא לו מחליף מכיוון שאין מתמודד ראוי בסגמנט הזה חוץ מהבימר, וכל בחירה אחרת
משמעה לוותר טיפה על יכולות שטח.
למה ה-800 ולא ה-650 החדש? שניהם עם אותו מנוע.
גם לי הבמוו משדר יותר שטח ... בניתים המאזניים הן לכיוון הזה
אבל אין לי מידע לגבי מחירי תחזוקה של השניים ...
כשלקחתי רכיבת מבחן על ה GS אז די התרשמתי מכל מה שקורה שם במוסך.
נגיד רוב המוסכים שאני מכיר הם מלוכלכים כאלה ..
הכלים עומדים על המדרכה כל היום בשמש יחד עם כול הגרוטאות .
ובמוסך של במוו הכל נקי ומסודר, סיפור אחר לגמרי.
השאלה איך זה מתבטא במחיר שאני משלם על השירות ?
אני גם מבין שלא כול הנוצץ זהב הוא, יש מישהו שיכול לחלוק מניסיונו ?
נערך לאחרונה על ידי 0x80; 22-05-2016 בשעה 13:07.
האמת שלא קראתי את כל ההתכתבות רק את הכותרת שלך... אין ספק שאם יש לך את האמצעים עדיף חדש!
אבל אחד ההתרונות של כלי משומש זה שאם אתה לא סגור על הכלי לפני הקנייה ואחרי תקופה קצרה אתה מגלה שלא אהבת את הכלי אתה יכול להחליף אותו מבלי להפסיד כמעט כסף.
(וגם רגשית יותר קל לפי דעתי)
אם אתה רוצה שטח, אין ספק שה-GS ייתן מענה נכון יותר, אך לטעמי הוא פחות נח בכביש מהויסטרום ויש לך רכיבות לא קצרות על בסיס קבוע. כמי שהיה בהתלבטות דומה, אין ספק שקשה מאוד לגדול מטרנה לכלי דו"ש מוכוון שטח אחר מבלי להשקיע סכום כסף נכבד מאוד.
אם ההפרש מחדש משמעותי עבורך, תמיד אפשר לקנות משומש בן פחות משנה על הכביש עם ק"מ נמוך ולחסוך לעצמך את ירידת הערך הראשונה המשמעותית.
בכסף הזה ובשטח הזה (שטח קל ושבילים) בכלל תשקול סופר טנרה 1200
בשביל פעם בחודש שבילים, זה נראה לי כמו הקרבה יומיומית גדולה ללכת על ה BMW (גם בנוחות בכביש וגם בכיס).
אני הייתי הולך על היפני החדש.
לא יודע מאיפה הנתונים אבל הויסטרום הוא הכלי היקר בקטגוריה בתחזוקה.
דרך אגב אני מחזיק 3 בימרים במשפחה
ואני אישית על ה f800st שלי עשיתי כמעט 120 אלף ק"מ
בקשר לנוחות בכביש? במה הויסטרום נוח מה800?
רכבתי על הויסטרומים ולא הרגשתי שום תוספת נוחות לעומת הגיאס אלא הפוך כשהבולמים בגיאס מכוונים הוא הרבה יותר נוח לי אישית בכביש
Sent from my Windows phone
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
סטרלוק איך הF בשטח?