איך למכור אופנוע נהפך לכזה סיוט???

יום שני שעבר סגרתי עם קונה. אפילו הגעתי אליו לתל אביב! סגרנו על מחיר (טוב ממש מבחינתו). מחכים שהוא ימצא מקום לבדיקה. אומר לי זה כנראה לא יקרה היום, תמשיך את היום שלך ונדבר מחר אולי. סבבה, אז מחר. שולח לי הודעה אחרי כמה שעות שהוא לא יכול לרשום כלי רכב על שמו (הוצאה לפועל??) והבן אדם שהוא היה אמור לרשום על שמו, אז אשתו עושה לו בעיות. מרגש מאוד. הוא המשיך לאכול לי קצת את הראש עם כל מני שיטות מכירה הזויות ואמרתי לו בעדינות להמשיך הלאה. הוא לא אהב את העדינות שלי.

יום חמישי קובע עם חייל. סגרנו כבר על מחיר והוא ראה את האופנוע (אחרי שהוא אכל לי גם את הראש שהוא קיבל ריתוק והוא מנסה לצאת). קובע לי שעה כשהאופנוע שלו באמצע הבדיקה. הוא תכנן למכור את שלו קודם ואח"כ את שלי באותו יום. כמובן שהוא לא לקח את הכלי שלו לבדיקה, כי הרי מי עושה תאונה עם נינג'ה 250, נכון? הזוי, אני יודע. קיצר הוא היה מכוסח, לא היה לו מספיק כסף לשלם לי, ונפרנדנו אחרי שהוא הציע לי אלפייה וקצת פחות ממה שכבר קבענו.

אתמול מגיע בחור לבדיקה. רואים שהבן אדם לא מבין חצי דבר באופנועים. עשיתי לו סיבוב, אכל לי את הראש, סגרנו על מחיר הוגן לחלוטין וללכת מחר על הבוקר לבדיקה. מתקשר אלי ב-12 בלילה (!!!!!) ומתחיל לבכות שהוא חייייייב שאני אוריד לו במחיר (האופנוע שלי במצב מעולה כן?) כי "אין לאופנוע הזה שוק" והוא התייעץ עם "חברים".
אמרתי לו שאין מצב, זה המחיר וככה הוא ימכר. חזר אלי אחרי רבע שעה ואומר סבבה. חמש דקות לפני שאני יוצא לכיוון הבדיקה הליצן מתקשר ואומר לי שהוא חשב על זה והוא לא סגור על זה במאה אחוז. ביטל לי בדקה התשעים.

פשוט מתסכל. לא יודע מאיפה יש לאנשים חוצפה כזאת.