אופס, היה אמור להתפרסם בפורום קנייה.
אשמח אם מנהל יוכל להעביר, תודה.
Sent from my C6833 using Tapatalk
שלומות,
מחפש אופנוע כביש 250 סמ"ק. כבר הבנתי שקטנועים הם לא בשבילי ודו"שים פחות עושים לי את זה.
חשוב שיהיה שמור מכאנית וחיצונית, קילמטראז' סביר והיסטוריית טיפולים.
מחפש בעיקר CBR, נינג'ה, RC ודיוק. פחות מחבב את הקוריאנים למינהם.
מנסה להתכנס לסביבות 20K ש"ח.
אשמח להצעות, תודה.
נערך לאחרונה על ידי audiR8; 28-03-2016 בשעה 16:51.
אופס, היה אמור להתפרסם בפורום קנייה.
אשמח אם מנהל יוכל להעביר, תודה.
יש לי קוואסקי נינג׳ה 250r שנת 2009 היום נכנס לטרייד,תקשר אליי עכשיו אם תרצה מחיר פצצה ותמונות לוואטסאפ 0524843776
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמת 2013 26k km
מוכר cbr250 שנת 2012
19500 ₪
פרטים בטלפון 0544678947
מוכר את הנינג'ה שלי, שנת 2008 עם 51 אלף קילומטר, בלי אף בעיה מכנית. מוכר במחיר הרבה יותר נמוך מהתקציב שלך, אם לא בא לך להשקיע יותר מדי דבר איתי
ברור שאתה אוהבCBR, נינג'ה, RC כי אלה השמות שכולנו רגילים לשמוע שנים אבל אל תפסול את הקוראנים, גם במכוניות וגם באופנועים הם עשו התקדמות עצומה בשנים האחרונות והם מציעים תמורה מעולה לכסף בכל קנה מידה. אני שנים על אופנועים יפנים ויצא לי להיות עלהVJF כמה מאות ק״מ בטיול לא מזמן והופתעתי מאוד לטובה. קח נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך.
הבעיה איתם היא לא איכות הכלים עצמם, אלא ירידת הערך שלהם.
כשאני רואה VJF בן פחות משנה מוצע למכירה ב15K, די ברור שאם אקנה אותו אני אהיה בעליו האחרונים, או בתרחיש אופטימי אמכור אותו תמורת דמי כיס.
ישראלים אוהבים את מה שהם מכירים, זה למה שנים ישראלים המשיכו (ועדיין ממשיכים..) לחרוש את אנטליה (אני יכול דוגמה יותר משכנעת אבל שום דבר לא עולה לי לראש כרגע). אני לא נוהג על ה-VJF בעצמי, אני גם לא אקנה אחד (המשכתי כבר הלאה לאופנועים הרבה יותר כבדים) אבל כשאני נתקל באנשים שפוסלים את זה כי זה קוריאיני אני פשוט לא מבין אותם.. בשביל מה להוציא על משהו פי שתיים כסף? כי זה יפני? כל מה שיצא לי לקרוא על ה-VJF (מאנשים שאשכרה מבינים באופנועים) היה אותו דבר - אחלה אופנוע ביחס למחיר שלו. אותו עניין תדמיתי היה כבר עם המכוניות הקוריאניות, אז זה מה שאני חושב - זה בסוף תפס עם יונדאי, זה בסוף תפס עם קיה וזה בסוף יתפוס גם עם דיאלים.. רק עניין של זמן.
בנוגע לירידת הערך.. אין לי תשובה - אותו מעגל קסמים שכתבתי עליו מקודם. אני מניח שברגע שהדעה בנוגע לקטנועים הקוריאנים תשתנה המחירים ישתנו והם יהפכו להרבה יותר סחירים.. אין לי מושג מתי זה יקרה אבל (אם היה לי הייתי הולך למלא טופס לוטו).
דבר איתי 0526126263
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.