בוויז בהגדרות שמע, ניתן לבחור בסעיף הנחיות קוליות את האופציה "עברית סיון כולל שמות רחובות",
זה ממש עוזר לפנות בפניה הנכונה גם כשהטלפון בכיס.
איזה? קסדה!
תודה על התשובות
בקיצור אני לא הייתי שם את הפלאפון במתקן בבין עירוני אלא רק בתוך העיר.
קודם כל, הטלפון על הכידון הציל אותי - כמושבניק חסר כל מושג לגבי התנהלות עירונית - משיטוטים חסרי תוחלת ונסיון להבין אם ה'פניה ימינה' שהWaze מכריז ברוב פאתוס מתייחס לפניה הזו, זו שמיד אחריה שפונה ימינה ומיד שמאלה, או זו שאחריה שהיא תכל'ס שמאלה אבל ימינה אם אתה פוזל חזק, דורס זקנה ומקבל דו"ח על זיהום אוויר.
במתקן שלי הוא אוניברסלי, לא ממותג וקיבלתי אותו עם האופנוע, כך שאין לי מושג מה מקורו. אבל הוא מאכלס מפלצת בגודל 6.4" בביטחה, לא הראה סימני כניעה ויציב מספיק כדי להבין לאן צריך לפנות בתנועה עירונית. בתנועה בין עירונית המסך כמובן כבוי ולא מעניין.
מצרף תמונה.
Sent from my Le Max using Tapatalk
אני רוכב עם ראם (והגומיה) ומאד מרוצה, אבל מצד שני... אני שונא סיכון ולא רוכב בגשם כך שקשה לדעת מה יקרה לסלולר שלך בתנאים רטובים... אם אתה רוכב גם בתנאים רטובים אז אולי יהיה חכם יותר לפזול ל-Givi.
ולאלו שמדברים על סלולר בכיס... כמוכם גם אני חוטא בכך ומעריך שאם אחליט שלא מרצוני לדלג מהאופנוע ולנחות כמו רקדן בלט כמה מטרים מהאופנוע הוא יהיה שם לצידי... אבל יש לכך מחיר (מעבר לסלולר דנדש) של חפץ קשה שחוצץ בינכם ובין מקום הנחיתה ואיך לסכם זאת בפשטות - אאוץ׳.