פות"ש, תודה על הפירוט הנוסף והתמונות.
אז ככה, לפי הסדר:
להשוות בין אסן לאכנה זו ממש לא חכמה.
זכורה לי הפעם השניה שביקרתי במסלול - מסלולון חמוד לא רחוק מהבית, באותה תקופה בברלין. מטופח, ירוק, קצר יחסית. הרבה יותר מגניב מכל דבר שיש או היה לנו בארץ הקודש.
אלא שהפעם הראשונה היתה במוג'לו... אתה מבין? התאכזבתי. בתכלס, היינו מתים שיהיה לנו כזה פה, ולא רק בגלל שזה יותר טוב ממגרש חניה.
אם להשליך מהאכזבה מן המסלול לאכזבה מן האופנועים, להוציא את נושא הבעיות הבטיחותיות, כנראה שכגודל הציפייה - כך גודל האכזבה. כמו שציינת בתגובתך האחרונה.
זו גם הסיבה ששאלתי לתמונות של מצב האופנועים: אף אחד לא ביקש ממך להוכיח כלום, אלא שתמונה היא הדבר הכי קרוב להתרשמות אובייקטיבית שנוכל לקבל כדי לשפוט (את מצב האופנוע) ולהתרשם בעצמנו אם גם אנחנו חושבים כמוך לגביו או שלא.
הדשא אגב הוא לא יותר מתפאורה שרואים רק כשעומדים במקום או בישורות. הוא לא משפיע על האחיזה או על המהירות הסופית. לפחות הוא קצוץ נמוך בשביל לא להסתיר את הפניות

ואני לא צוחק.
ובנימה מעט אישית - לפני שנתיים שקלנו מספר חברים לטוס למסלול המדובר בהתארגנות פרטית. מה שגרם לנו לרדת מהרעיון היה העובדה שלא יכלנו להתחלק באופנועים (2 רוכבים על אותו אופנוע שמתחלפים) כדי לצמצם עלויות יחד עם סוג/מצב האופנועים וזמינותם כפי שהתרשמתי מההתכתבות שלי עם נציג מטעם המסלול שאיתו יצרתי קשר 3-4 חודשים מראש. בנוסף ההתרשמות שמדובר באמת במסלול שהוא לא Full size ולא ברמה הכי גבוהה, ולאור העלויות הצפויות שחישבנו החלטנו שבאותו סכום פחות או יותר עדיף לנו כבר לטוס לצ'כיה למסלול גדול ואיכותי יותר, עם אופנועים שאנחנו מכירים את בעליהם ובמסגרת מסודרת שתאפשר לנו גם להתחרות בתום 3 ימים.
אני לא פוסל את האפשרות שאגיע למסלול המדובר בקפריסין כדי לרכוב שם, אבל זה יקרה רק בתנאי שהעלויות תהיינה בהתאם לתמורה ורק אחרי שאכין שיעורי בית ואוודא שכל הקריטריונים המשמעותיים מבחינתי תואמים את הדרישות שלי. ואם לא - יש עוד אלטרנטיבות.
דוס מטוס, לא תמיד צמיגי סליקס עדיפים/טובים יותר

לוקח להם יותר זמן להגיע לטמפ' עבודה והם לא מתמודדים כמעט בכלל עם מים/לחות על המסלול. כמו שמקס ציין, יש מבחר צמיגים ייעודיים למסלול (לא חוקיים לכביש) שאינם סליקס. רכבתי על כמה כאלו ורבים מהם מספקים אחיזה ופידבק מדהימים.