לכל השואלים על המסלול עצמו, אין בו בעיות מיוחדות, פשוט אין שום דבר לאהוב בו. המסלול היחיד שראיתי בחיי זה אסן (מסלול מוטוג'יפי בהולנד), ואפשר להגיד שכמו ההבדל בין האופנועים שראיתי שם לאלה שבלרנקה, כך ההבדל בין המסלולים. המסלול עצמו מורכב משלוש פרסות רחבות, ופניה אחת או שתיים בין כל זוג פרסות כזה. יש ישורת לא מאוד ארוכה וצ'יקיין מגניב בסופה. האספלט עצמו טוב, אבל טוב כמו אספלט טוב של מע"צ בן כמה שנים, לא כמו אספלט טוב של אסן. אספלט מדהים של מסלול יהיה בד"כ שחור חזק (שחוררררר) ושטוח לרוחב המסלול כמו פלס. הנשימה נעתקת כשאתה רואה אספלט כזה. כאן האספלט הוא יותר אפור. בנקודה מסויימת במסלול אפשר להמשיך לשני כיוונים שונים (במסלולים יש יותר מאופציה אחת) והדבר מסומן בקונוס. בכל פעם שהגעתי לשם נאלצתי להתלבט לחלקיק שניה לאן אני ממשיך. לא יודע אם זה חוסר הנסיון שלי או סימון לא ממש ברור.
בתכלס, המסלול מתאים לאימונים. פיסת אספלט סטרילית שהיא בעצם החלום של רבים מהרוכבים בארץ. אם היה בארץ מסלול בדיוק כזה הייתי נוסע בו בשמחה רבה (הרי אני מתאמן בחניון ולא מתלונן...) אבל בתור חוויית חלום או חוויית מסלול מזוקקת, וכל הביטויים היפים שנזרקים לאוויר, לא נדהמתי... המסלול פשוט, לא ממש כייפי, ואין בו קטע שאתה זוכר מההקפה הקודמת ושמח להגיע אליו שוב (אולי רק הצ'יקיין בסוף הישורת, אם מתאמצים להחמיא...). אולי ציפיתי ליותר מידי והאכזבה שלי היא כרוניקה של מוות ידוע מראש...
* בקשר לתקלות שציינתי, אין לי צילומים שמראים אותן. לא חשבתי על זה. אין כאן בית משפט אז לא צריך להוכיח, וכל פרט שטענתי על האופנועים גם המדריך יודע בעצמו. לא הייתי צריך להעיר את תשומת לבו אלא הוא זה שראה את התקלות בעצמו וידע עליהן.
* עוד דבר אחד להגיד - הבנתי שיש שלא יתרגשו מכל מה שאמרתי, ועדיין יסעו ויהנו. לכל אחד השיקולים שלו. לדעתי הנזילות והדיסק בלם הם מעבר לגבול, וגם בלעדיהן יש כאלו שיתאכזבו, כפי שאני התאכזבתי, ויעדיפו להמנע. אז הנה הדברים לפניכם, תחליטו לבד, אתם גדולים. אני אלך רק איפה שבטוח טוב, לא איפה שאולי ואם יהיה מזל ואם ירצה השם ואם מזג האויר יתאים וכו'