תנקז עוד אויר.
תנקז עד שתבנה לחץ.
כתבת שניקזת 3 מחזורים. מה גרם לך להפסיק? תמשיך. רק כשייבנה לחץ לשביעות רצונך תסגור את בורג הניקוז ואת המכסה.
שלום, מדובר בwr250r. אתמול נפלתי איתו לכיוון ימין. הרמתי את הכלי והמשכתי ליסוע הבלם תפקד כרגיל.
אחרי כחצי דקה פתאום הבלם הפסיק לתפקד לגמרי, והשפריץ נוזל בלם מהחיבור בין מיכל העודפים על הכידון לצינור.
חיזקתי את הבורג והבלם הפסיק לנזול (נזל רק בזמן לחיצה). אך עדיין הבלם רך לגמרי וללא פעולת בלימה.
הגעתי לבית למזלי הייתי קרוב, ביצעתי החלפה של כל הנוזל בלם, חיזוק של כל הברגים, עברתי על כל המערכת ולא זיהיתי נזילות או סדקים.
בזמן ההחלפה היו הרבה בועות אוויר במיכל הרזרבי. ביצעתי ניקוז אוויר במשך כ3 מחזורים של מילוי מיכל העודפים.
הידית עדיין לא מתפקדת.
פירקתי את הקליפר הקדמי, לא זיהיתי בעיה מיוחדת למעט העובדה שבלחיצה על הבלם הרפידות לא מתקרבות והבוכנה לא זזה. לציין כי הקליפר בצד שמאל ככה שלא נפגע בכלל מהנפילה.
מה יכולה להיות הבעיה?
תנקז עוד אויר.
תנקז עד שתבנה לחץ.
כתבת שניקזת 3 מחזורים. מה גרם לך להפסיק? תמשיך. רק כשייבנה לחץ לשביעות רצונך תסגור את בורג הניקוז ואת המכסה.
3 מחזורים הכוונה לשלושה פעמים שמלאתי את הנוזל במיכל כשהוא התרוקן. וכ30 פעמים שביצעתי את התהליך של הפמפום. יוצא נוזל נקי ללא בועות, אין בועות במיכל אבל עדיין אין בלימה בכלל
תבדוק את מצב הדיסק. יש מצב ששכחת שייבות אטימה בבורג בנג'ו של המשאבה?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
לא פירקתי את המערכת, רק חיזקתי את הבורג. הדיסק והקליפר בצד השמאלי של האופנוע ככה שהנפילה לא נגעה בהם
התיאור של אומר שלא מגיע לחץ, לפחות לא מספיק חזק בשביל להזיז את הבוכנות.
אם אתה בטוח שאין אוויר במערכת ושאין סתימה בצינורות הבלם אז הבעיה היא או בקליפר אן במשאבת הבלם על הכידון שנפרצה - אולי בגלל המכה שחטפה.
בדוק אם המשאבה בונה לחץ (זרימת נוזל בלמים כשבורג ניקוז האוויר פתוח לא אומר כלום כי אין לחץ נגדי). אם לא בונה לחץ שפץ/החלף משאבה. אם תקין שפץ קליפר.
יכול להיות שאתה לא מבצע את הפעולה נכון וסוגר את בורג הניקוז מאוחר מידי(לאט מידי)ואז מאבד את הלחץ שאתה בונה עוד לפני שאתה סוגר את הבורג.
הפעולה הנכונה להבנת היא:
א. לחץ על הבלם עד הסוף
ב. פתח במהירות וסגור מיד לאחר מכן.
ג. שחרר את הידית
ד. שוב לחץ על הידית עד הסוף פתח בורג ניקוז וסגור מהר וחוזר חלילה.
לאט לאט תרגיש שהידית מתקשה..
בנית לחץ בבלם בעבר?
נערך לאחרונה על ידי israel; 03-06-2016 בשעה 15:58.
אתה בנית לחץ בבלם בעבר?
כי זה לא נשמע ככה
לפותח האשכול
אם המערכת מלאה בנוזל ובורג ניקוז סגור ועדיין אין לחץ בכלל,יש בריחה
תנסה להחליף משאבה ולבדוק.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
דרש הרבה זמן אבל ניקוז בסוף הביא ללחץ תקין תודה לכולם