תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: טופ גיר עונה 23

צפייה משולבת

Member

טופ גיר עונה 23

גועל נפש.

זהו.

אין לי מה לכתוב יותר.

Junior Member
    חכה שנייה תן להם לגבש את עצמם. הם עדיין בהרצה... החלקים עדיין לא מותאמים בדיוק אחד לשני.
    כל תוכנית טלוויזיה מתחילה בצורה קצת צולעת (בטח מנחים שנכנסים לנעליים כל כך גדולות). לדעתי הם ישתפרו ובגלל הכסף שמביאה איתה הרשת אנחנו עוד נראה הרבה מבחנים וקליפים טובים.

קצת סבלנות.

Member
    הם לא מצחיקים, המשקפופר לא מפסיק לצעוק, איכות הצילום לא מה שהיתה קודם, וכנ״ל לגבי איכות הקול.

איכשהו עם השלישיה הישנה, גם כשהם עשו משהו שהם עשו קודם- איכשהו היה הרגשה שזה חדש לגמרי .... אחרי שני פרקים, לא השתכנעתי.

מנחה בריטי, גרמני ואמריקאי שלא קשורים אחד לשני בכלום.

רק נשאר לחכות לחודש הבא שהשלישייה תפציע באמזון....

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    בתור אחד שראה את TOP GEAR עוד מהימים של טיף נידל, כשקלרקסון עוד היה מנומס והמונד היה בשא"ש...
    אז בסביבות עונה 17-18 איפשהו נמאס לי, נהיה וולגארי מדי, קלרקסון הפך לרדנק אלים ומשוגע, התכנים חזרו על עצמם והמירוצים נהיו מגוחכים ומפוברקים.

עוד לא ראיתי עונה 23 אבל אני מקווה שאוהב, וזה יחזור להיות תוכנית קצת יותר טופ גיר ופחות מופע האגומנייק של ג'רמי קלארקסון

Member
    גם אני ראיתי את התוכנית מהימים שהוא היה רזה ועם אפרו על הראש, ודווקא פחות אהבתי כשהתוכנית הייתה יותר עניינית ורצינית, אבל זה אני.

מה שכבר נכתב רבות בנושא הוא הסיבה שמאחורי הצלחת השלישיה: שלעיתים נדירות יחסית קורה שמתקבל צוות כזה שהדינמיקה והקליק ביניהם על המסך (ובמקרה שלהם גם בחיים האישיים) הוא מיידי. וזה כנראה גם מה שתרם להצלחה המסחררת של התוכנית.

בשביל מבחני רכב רציניים ״הילוך חמישי״ היא תכנית מלאה תכנים איכותיים, אבל בשביל השטויות, הדינמיקה והצחוקים, טופ גיר, לדעתי, הם נוסחא מנצחת.

ולראיה תבוא אשתי שאחרי 40 שניות של פיפט׳ מעבירה ערוץ וטופ גיר היא עוד הסכימה לראות.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    אני יכול להגיד שאחרי שראיתי עכשיו את שני הפרקים, נהניתי מאוד, במיוחד מהחיוביות של התכנית, נטו פאן בלי כל הקיטורים של הצוות הקודם , קיטורים שהופיעו יותר ויותר בעונות האחרונות.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Member
    אני אישית אהבתי כל שנייה מקלארקסון המונד ומיי. העונה החדשה מבדרת ברמה של fifth gear. שזה לא מבדר.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk