דרך אגב, עם קשר או שלא, הנה צעד משמעותי של מייקרוסופט לתוך קלחת הסחר ביוזרים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4815160,00.html
משומה לא נראלי שהרכישה התבצעה כדי למצוא לי משרה טובה יותר.
איך? איך הגעת לזה בדיוק??
איזה 40 שנה אחורה? יהיה קצת שיבושים בכל מיני דברים לכמה שעות\ימים\שבועות מקסימום עד שכל המערכות יעברו להשתמש בדברים שלא קשורים לגוגל. מכאן ועד 40 שנה אחורה אין שום קשר בכלל גם לא בממלכת הדימיון. מכוניות ימשיכו לנסוע מחשבים ימשיכו לעבוד ואפילו רשת הסלולאר תמשיך לעבוד
דרך אגב, עם קשר או שלא, הנה צעד משמעותי של מייקרוסופט לתוך קלחת הסחר ביוזרים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4815160,00.html
משומה לא נראלי שהרכישה התבצעה כדי למצוא לי משרה טובה יותר.
ברגע שהסמארטפונים יפלו תהיה חזרה וכמובן שתוך כמה זמן יעברו לפתרון מקביל. אבל מהרגע שזה קרה יש לך לפחות כמה ימים עד שהעסק מתחיל להישתקם
מחשבים ימשיכו לעבוד אבל 85% מהטלפונים בעולם מבוססי גוגל אם אתה מפיל כמות כזו יקח זמן עד שיעברו למתחרים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לא כ"כ קשור.
ראשית כי המודל העסקי של לינקדאין עבר לשירותי פרימיום בתשלום.
שנית הרעיון שלה הוא (סו קולד) כ' ביקור עסקי דיגיטלי. זה לא פייספוק שתעלה לשם תמונות של חשופית המחמד שלך כשאתה מסטול.
אבל זה נכון שכשהאקר רצה להיטפל לאירגון מסויים הוא היה מחפש בלינקדאין (בין היתר) עבדים של אותו ארגון.
באותה מידה אתה יכול לפתוח בלוג משלך או יותר טוב יוזר בגיטהאב.
אגב שוק עבדים אתה יכל להתראיין לטינדר של המראיינים. זה יחסוך להם זמן וכסף על כוס הקפה והעוגיה שהם יתנו לך בדייט (לפני שהם ישכיבו אותך)
אנחנו לא העולם. ככל שזה מדינה יותר עשירה ככה יש יותר אפל .
בכל מקרה, גם אם נניח מקרה מאוד קיצוני שכל הפלאפונים שמבוססים אנדרואיד במדינה הופכים ללבנה, גם אז מי ישמע...
אנשים יזכרו קצת בדבר הזה שנקרא פלאפון קווי, ייפשטו על כל חנות שיש בה פלאפונים שלא רצים על אנדרואיד ויעשו הזמנה קבוצתית מהאינטרנט.
בדיוק תוך שבועיים כל אחד כבר משיג לו פלאפון חדש. לא יקרה כלום ואף אחד לא ימות אם לא יהיה לו פלאפון שבועיים ורק טלפונים קווים.
אנשים 5000 שנה חיו בלי פלאפונים.
גברים ציידים ונשים מלקטות (פרפראזה לנשים מנוגה ...)
העצלן והקואלה איטיים כי ... נכון! הם אוכלים עלים.
ונחזור לדיון.
אני מחבב את הגורביץ' למרות שאני מיזוגן.
ביצת חג אחרי 33 שנים ?
גיב מי א ברייק
או ביצה עלומה
הפחד הכי גדול שלי שהרבנות תגלה שאני מגדל דלוריות בגינה ותכריח אותי לתת מעשר או שמיטה.
אתם חושבים שזו טעות שפרסמתי בפייסבוק?
ובכנות יודיעים עליכם הכל מהכל טביעות אצבע ,עין ,מבנה שיניים בייחוד פה בארץ הקודש.
אגב ישנן אפשרויות לארל״י או התאזרחות מכח כך שניתן לשנות מעמד של עולה ( אנחנו מדינת הקומבינות)
אגב כם הולנד לא מאפשרת אזרחות כפולה
נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שמעת נכון.
אין לך מושג איזו אבטחת מידע חולנית יש אצלנו.
כל תעבורה כלשהיא , כל תזוזה גם ב ניידים לדעתי אם ירצו - הכל מתועד.
שאול אלוביץ רק סופר את הספרות בבנק. אבל למדינה יש שימוש נרחב יותר בתאגיד התשתית הזה מאשר לו.
כל תשתית טלפוניה ורשת היום (מלבד מיזם הסיבים אנלימיטד) שייך במישרין או בעקיפין לחברת בזק.
מתי אני אהיה מנכ"ל מתי?