סטרלוק,
אני, עם הרום המקורי ש LG שמו על המכשיר או עם הרומים של גוגל בנקסוסים שהיו לי, מבטל את העיקוב מיקום דבר ראשון כשאני מקבל מכשיר, ובוחר מתי להפעיל אותו בלחיצת כפתור. לא נדרשת שום החלפת רום לצורך זה, ברגע שיודעים איפה זה זה קל כמו להפעיל את ה WIFI.
אני גם משתמש באאוטלוק (המייל, לא המנוע מייל) בתור אחד מאותם חשבונות ספאם/חשבונות, ועדיין מעדיף את הג'ימייל ואנדרויד ע"פ ה W10 (אם כי ניסיתי את האחרונה רק על מחשב). סתם לשם השוואה, תנסה לכבות את שירותי המיקום באפל, זה ממש דורש דוקטורט במד"ח. מקריאה וניסיון קצר ה W10 פולשנית יותר למשתמש הבסיסי- תוכנות לא חוקיות עובדות הרבה פחות טוב על ה W10 (בפרט תוכנות של מייקרוסופט, אבל לא רק) ואיסוף המידע באופן כללי מתרחש מכמעט כל מקום במחשב, מה שלא היה קורה על ה W7. אין חולק על כך שגוגל הם חברת מידע גדולה עם אופציות חצי ריאליות להפוך לסקיינט (הם מתחרים עם פייסבוק במי תהפוך לחברת הרוגלה הגדולה ביותר), אבל לי שירותי מייקרוסופט פחות נוחים מאלו של גוגל, אולי מתוך הרגל נטו, חשוב לי לציין שלפני גוגל הייתי עם מייקרוסופט, ובשום שלב לא היה לי נוח כמו עם גוגל.
רותי,
לגבי החיילים הרוסים, מספיק רק להסתכל מעבר לגבול ולראות שם את הרוסים מערבבים את הקלחת הסורית. באופן כללי, איפה שיש חיילים אמריקאים, יש גם רוסים (וגם סינים). המלחמה הקרה נגמרה רק בהצהרות התקשורתיות, בטח מהרגע שפוטין הכתיר את עצמו לצאר ולדימיר הראשון, ההבדל בין עכשיו לתקופה של אז זה שהמלחמה הזאת הפכה לתלת ראשית במקום דו ראשית.
לא קונספירטיבי מידי להאמין שגוגל יכולה להשבית את רוב מכשירי האנדרואיד, וכן גם הרבה מאוד משירותי הענן של רוב המדינות, זה לא יחריב מדינה, אבל יגרום נזק כלכלי ענק.
אתה מדבר על מעקב מיקום אני מדבר על מעקב מבוסס מיילים שלך שנקראים תמיד על ידי גוגל. התמונות שלך נסרקות.הלוחות שנה שלך נסרקים. אפילו מה שאתה מוריד מהמרקט נסרק ומועבד ובונה עלייך פרופיל לפירסומות .
לפי הדיווח לפירסומות לך תידע מה באמת עושים אם זה ויותר מזה מה אפשר לעשות.
הם אפילו סורקים את ההקלדות שלך ואת האתרים שאליהם אתה נכנס.
בקיצור כל פעולה שתבצע על אנדרואיד מתועדת,כל מייל שתקבל נסרק,כל הסיסמאות שלך ששמורות בענן של גוגל ואין לך בעלות משפטית עליהן .
רשמית כל זה לטובת פירסומות תאכלס לך תידע .
בקשר לנוחות ? זה מתחיל בהרגל. כמו שבטוח אתה משתמש בגועל נפש שניקרא וואטסאפ כשהטלגרם עדיף בכמה מונים בכל פרמטר וטלגרם לא מרגלים אחרייך וואטסאפ כן ועדיין אנשים התרגלו ולך תדבר לקיר.
יוריאר לגוגל יקח עשור להגיע לרמות מיקרוסופט מבחינת נוחות ומערכת הפעלה אבל הם נכנסו לשוק המובייל מאוחר מידי ולך תזיז משתמש מערכת הפעלה מסויים.
בידיוק כמו שקורה בשוק האישיים שגוגל ניסתה כרום כמערכת הפעלה ו... זה לא זז לשום מקום. (נעזוב שזה מערכת חלשה ולא גמישה)
מיקרוסופט נותנת לך רשימת דברים ומידע שנאספים עלייך ואתה יכול לבטל בכל זמן בגוגל לא הצלחתי גם לאחר הלינקים של יוריאר אין דרך לבטל את המעקב
Sent from mTalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
צ'איג כתב דבר נכון -אני יכול להעיד מפרספקטיבת הנמלה שלי שכאשר היה גליץ' קטנטן במיחשוב הענן של גוגל אנחנו (אנשי ההלפדסק) התרוצצנו סביב עצמנו כעכברים מורעלים... וכן גם הרבה מאוד משירותי הענן...
אבל זה רק בגלל שהייתי הלפסדק של חברת ה VOIP הכי גדולה בארץ.
כשאתה עובד בחברה שנחשבת נכס לאומי (נגיד בזק) ישנם גופים מטעם משרדה רוה"מ שיושבים לך על הווריד שדברים כאלו לא יקרו.
ככה שמעתי אני מה אני מבין.
סטרלוק אתה חושב בקטן וזה מקשה עלי את הדיון איתך.
צא מהפיקסציה שלך לציוד קצה ותחשוב בגדול. על שרתים.
הנה מפה שתעזור לך להתמצא בעולם התאגידים:
האם תוכל למצוא לי את גוגל ?
רותי, זה הפך להיות דיון הרבה יותר מעניין ממה הרוסים עושים במקומות לא להם, באופן רשמי ולא רשמי, ובטח שלא בא לי לגלוש לפוליטיקה, ובטח ובטח שלא עולמית.
תסתכלי פחות בטלוויזיה הרוסית, תקבלי תמונה יותר נכונה של המציאות. המדיה הרוסית היא אוסף שקרים הזוועתי ביותר שראיתי עד כה. רק האוקראינים מתחרים בהם. כשהם נלחמו אחד בשני (את עדיין אולי מאמינה שאין חיילים רוסים באוקראינה?), כמות השקרים שנפלה משני הצדדים היתה כזאת, שאם היית מסתכל על כל אמצעי המדיה, כולל יוטיוב, לא היית יכול אפילו לנסות למצוא תרחיש סביר בין השקרים ולנחש מה היתה האמת.
מקומות נוספים, מקרובים ועד רחוקים:
אוסטיה הדרומית, אבחזיה, אוקראינה, כל מיני רפובליקות ישנות של ברה"מ לשעבר (בעיקר אסייתיות), סוריה, וויטנאם (כן, עד היום). אלה רק באופן רשמי.
באופן לא רשמי - סביר להניח (בתור "יועצים צבאיים") - קובה ואיראן, אולי עוד קצת בעיראק וכמה מדינות אפריקה מהימים הטובים דאז.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 13-06-2016 בשעה 12:13.
^^^^^
זה אחד המשפטים הפחות מובנים שיצא לי לקרוא לאחרונה, בערך כמו חוזה שכירות סטנדרטי (השוכר מתחייב בפני המשכיר לעשות שימוש תקין במושכר...)
ג'ק, כמו שכתבתי לרותי, חיילים רוסים (סליחה, יועצים צבאיים) יש כנראה בכל מקום שישנם חיילים (או יועצים) אמריקאים. המלחמה הקרה לא נגמרה מעולם, רק התווסף לה צד שלישי.
חוואוואי? אה... תנובה?
הכי טוב בתור ממשלה זה לזרוק את המדפסת לפדרל
בא לי אגרול