דבר ראשון,אם יש מפחת דחיסה אוט',אתה אמור להרגיש שהקיק הולך בקלות.
קח ספר מכונאים ותראה כמה דחיסה אתה אמור לקבל אולי אין בעיה.
המנוע הייתה לי בעיה עשיתי לו כיוון שסתומים ומשהו השתנה בעבר וגם עכשיו אחרי ששלחתי אותו לשיפוץ.
אני אתאר איך זה קרה בעבר עשיתי למנוע כיוון שסתומים ופלאק פתאום בקיק אין בו תחושה של לחיצה.
עכשיו אחרי שהרכיבו לי את המנוע זה נראה לי לא מקצועי בעליל ברגים לא חוזקו ותוקנו העיקר הרכיב את המנוע החזיר לי אותו עם ברגים וניתקעתי איתו כיויו. המכונאי שהרכיב את המכסה שסתומים אחד המפיקים שנוגע בשסתום זז אחורה אבל מהלך הבוכנה והקיק זזו רגיל. לא הרגשתי משהו מיוחד חוץ מזה שהוא לא יכל להניע.
אחרי שהוא החזיר את הברגים והרכיב את הפיק שמקשר בין השסתום לקאמשפט זה ברח אחורה שהרכיב את המכסה שסתומים.
עכשיו אחרי שהוא הבריג את הברגים החסרים והרכיב לי את המכסה שסתומים כמו שצריך הרכבתי בחזרה את המנוע לאופנועים.
העבודה של המכונאי נראת לי קצת לא מקצועית אז החלטתי לעשות כיוון שסתומים אני יתאר שלב שלב
1 הוצאתי פלאג
2 פתחתי את כל מכסי השסתומים
3 סיבבתי את המנוע והבאתי אותו לT הכנסתי בורג איפה שהפלאג ווידאתי שהבוכנה למעלה.
4 בדקתי שכל השסתומים במצב משוחרר ועשיתי את כיוון גם 10 יניקה 15 פליטה ופעם השנייה ניסתי להגדיל למה שהיה כדי לבדוק אם זה יסתדר.
אני לוחץ על הקיר והמהלך של הקיר בסוף נהיה קשה והלחיצה בקיק לא מרגישה נורמלית אני לא יודע אם זה בגלל הכיוון שסתומים.
אנא מכם עזרה. אני יודע שהכתיבה שלי מסורבלת וכמעט לא מובנת אבל זה מורכב.
נערך לאחרונה על ידי shon_xr600r; 09-06-2016 בשעה 10:07.
דבר ראשון,אם יש מפחת דחיסה אוט',אתה אמור להרגיש שהקיק הולך בקלות.
קח ספר מכונאים ותראה כמה דחיסה אתה אמור לקבל אולי אין בעיה.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 09-06-2016 בשעה 10:55.
הולך בקלות אבל בניסיון להניע ללא דלק או שמן ממולא במנוע מרגיש משהו מוזר בסוף של הקיק מרגיש כאילו הוא נתקע זה קרה נראה לי רק אחרי שעישיתי כיוון שסתומים אני חושב שעשיתי משהו לא נכון.
העלתי סירטון אולי תצליחו לעזור לי
https://youtu.be/N0NEZiT341c
תנסה לאכול סביח ומיד אחרי זה סנדוויץ טוניסאי.
אולי השסתום שמפחית את הקומפרסיה פתוח?
למה אתה מנסה להניע בלי שמן?
מה ההיגיון?
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
שון, אתה כותב בלי פסיקים - בפעם הבאה אני נועל לך את האשכול.
צור איתי קשר בפרטי ואשמח לסייע לך.
אני מכיר את המנועים הללו בע"פ.
תשים לב שלא הרכיבו את הגל זיזים הפוך ושלא כיוונת שסתומים הפוך (180 מעלות ממה שצריך).
למשל במנוע של DR650 המגנט יכול להיות ב T פעמיים (בוכנה בנמ"ע),פעם המצב הנכון ופעם במצב ההפוך.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 09-06-2016 בשעה 20:58.
IMG]http://jaws.tips/motorbike/rering25.jpg[/IMG]
תשים לב שלא הרכיבו את הגל זיזים הפוך ושלא כיוונת שסתומים הפוך (180 מעלות ממה שצריך).
למשל במנוע של DR650 המגנט יכול להיות ב T פעמיים (בוכנה בנמ"ע),פעם המצב הנכון ופעם במצב ההפוך.[/QUOTE]
המנוע יכול להיות בT בוכנה למעלה ארבע שסתומים משוחררים וזה יכול להיות הפוך?.
עוד משהו איך אני תקן למה שהיה.
נערך לאחרונה על ידי shon_xr600r; 10-06-2016 בשעה 00:18.
אתה צריך לוודא שהזיזים נמצאים כלפי מטה והרוקרים משוחררים.
במצב F כוון רק את שסתום הפליטה הימני [זה שנלחץ ע"י מנוף].
במצב T כוון את האחרים.