יש שרשור מתחדשת?
יש שרשור מתחדשת?
Wr250r יהיה הדוש הכי קרבי, אמין סחיר.
לפעמיים בחודש ללא ניסיון קודם, ייקח זמן להגיע למגבלות שלו.
אם מתיחת תקציב קלה אפשר לגרד wrf שיהיה יותר מקצועי, כלים בתקציב כזה לא סופגים ירידת ערך גבוהה אם בכלל, במיוחד אם לא תרכב הרבה, השוק די חזק והם נמכרים מהר מאוד
Exc125 מניע רק בקיק, התנעה של ילדים אקראיים? לא יודע כמה ילדים מודעים לזה, ונגיד וכן, כיסוי.
לא עזר עדיין? מתקין במוסך איזה כפתור נסתר שמבטל את ההצתה.
לגבי פעמיים בחודש לגזגז איתו קצת על הכביש? לא קריטי.
קונה-מיישר קו-נהנה מאופנוע מקצועי עם שוק מצויין וירידת ערך שלא קיימת.
לגבי שאר האופציות הקיימות בשוק, אני אישית נמנע, כל מיני גסגס או ajp וכאלו,
Tt 600 r?
אתה הבנת מה קסד כתב? (לא, כי לפעמים גם אני לא)
מלבד שני סייגים שהם ביטוח מופרז של מעל 250 סמ"ק בשביל פעמיים בחודש,
ומשקל מגביל לשבילים בלבד (ועכשיו יתעוררו כל הפבריציו מיונים) -
הבחירה היא אחלה בחלה.
מלבד עוד סייג - טרקטורים צריכים לעבוד ונעלבים אם מושיבים אותם בפינה.
לזה קסד התכוון.
נראה לי כבד קצת לחלק מהמטרות שלי כמו למשל סינגלים. ובאופן כללי אני רוצה משהו קליל.
אני מניח שלרכיבות בכביש עד השטח ולטיולי מדבר או שבילים ארוכים זה יהיה אפילו טוב יותר מאשר 250 4 פע' או דו"פ 125..
בקיצור קצת התערבב לי המוח, כי מסתבר שאני מבקש מהכלי העתידי דברים די סותרים ושהדרישות שלי מצויות ב2 כלים נפרדים..
פשוט אצטט את עצמי מתחילת הת'רד:
אופי השימוש הרצוי הוא סינגלים, שבילים, רכיבות מדבר ויכולת רכיבה בכביש של כ20 ק"מ עד השטח.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
יש לי חדשות בשבילך אתה לא מעודכן.
125 סמ"ק ו1000 סמ"ק היום משלמים את אותו סכום עבור ביטוח חובה.
לא לפי מחשבון הביטוח
צודק טעות שלי בגלל העניין המוזל.
בביטוח מלא יש הבדל של 1400 שקל לרעת הנפחים הגדולים.
התנעה אקראית???
אופנוע שטח שמשתמשים בו פעמיים בחודש נמצא רחוק מהעין, עדיף בתוך הבניין, עם לפחות כיסוי אחד וכמה מנעולים, במצב כזה אין שום התנעה אקראית של שום ילד.
אם אתה מתכוון לקנות אופנוע שטח ולקשור אותו ברחוב בלי להזיז אותו כל יום סביר להניח שהוא לא יישאר שם יותר מדי זמן.
שים לב, כלים של שטח 2/4 גלגלים גניבים בצורות מפגרות. ממש לא בעיה להניע אותם וממש קשה לגנב להתפס איתו כיוון שהוא לא מסתובב איתו ברחובות- לא אצלינו ולא אצל שכנינו. קיצור- הזהר לך!
ושיהיה בהצלחה!
אין דבר כזה.
ננעל.