עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 88

אשכול: תהייה לגבי מחירי הארלי דווידסון משומשים

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    איזה דיון מעניין. אישית, המסקנה שלי היא שאין טוב או רע, יש מתאים ולא מתאים. הרוב מסכימים שחווית הרכיבה על הרלי מיוחדת, אבל חלק אומרים שהיא נהדרת וחלק אומרים שזוועה.
    לכל אחד מאתנו יש את הצרכים והרצונות שלו. זה כולל פרמטרים אובייקטיביים כמו התאמה למבנה הגוף האישי, נוחות אישית, דרישות מהכלי (מומנט? הספק?) וכד'. אבל, זה כולל גם פרמטרים סובייקטיביים כמו איך אתה נראה בעיני הסביבה, כמה המיתוג חשוב לך וכו'.
    יש לי שכן שרכש BMW X5 לפני כמה שנים. רכב שטח עלק. אבל, על הרכב היו ג'נטים מגנזיום עם צמיגים ספורטיביים בחתך נמוך (משהו כמו 50 או 45). בפעם הראשונה שראיתי את זה התחלתי לצחוק, כי אם הבן אדם מחפש רכב ספורטיבי, למה הוא הולך על ג'יפ? ואם הוא מחפש שטח, אז מה הקטע עם צמיגים בחתך כל כך נמוך? אח"כ הבנתי. הבן שאדם מחפש להיראות יוקרתי. אז גם BMW, גם צורה של ג'יפ וגם גלגלים מהסוג שהרכיב, כ"א משדר יוקרתיות לחוד. כמה אנשים באמת מבינים שזה נזם זהב באף חזיר? הוא היה מרוצה.
    איזה מזל שהשוק מציע מגוון כל כך גדול של כלים. כל אחד יכול לבחור את מה שמתאים לו מבחינת אופי הכלי והמחיר ולחלום על אופנוע אחר. רק זהירות: יש סיכוי לא קטן שאם תנסו לממש אחת החלום, רכיבת מבחן אחת תאכזב אתכם ותיאלצו לחפש חלום חדש.
    יש ברכב כמו x5 הרבה הגיון וכן הוא יקר כי הוא מתקדם ומפנק יותר מרכבים אחרים וכמובן על מותג משלמים (מה לעשות ככה זה).
    זה שאתה מלגלג על רכב כזה זה פחות או יותר כמו הרבה תגובות בשירשור הזה שבהם ניכר חוסר ההתנסות בכלי הרכב המדובר

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster

תהייה לגבי מחירי הארלי דווידסון משומשים

ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    לוקי המילה ריספקט היא בעלת 2 משמעיות.
    כבוד והערכה.
    אם לא כבוד למכונה אז לפחות הערכה.
    קומפרנדו..
    עם כל הכבוד וההערכה שאני רוכש לך רשמת כבוד.
    ובכל מקרה את ההערכה אני גם אתן למהנדס ולא למכונה.

א.הזקן
    לגבי הx5 יש תמימות דעים ( בשעה טובה).
    אם הייתי עשיר מופלג הייתי רוכש רכב שטח שיהיה בעיקר לשטח ומכונית סאלון או בעלת אופי ספורטיבי ליום יום ( תלוי עד כמה אני עשיר)

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה
    כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 18-06-2016 בשעה 16:58.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    עם כל הכבוד וההערכה שאני רוכש לך רשמת כבוד.
    ובכל מקרה את ההערכה אני גם אתן למהנדס ולא למכונה.

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה

Jestem Fucked funkcjonowanie metra
    Wiִ™c twoje ֵ¼ycie go wysadzili
    ֵ»e ktokolwiek dostaje wkrִ™ca gdy nie moֵ¼na go przerastaִ‡

תרגמתי לך את החתימה לפולנית שיהיה כבר בשפת המקור....
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

אם תבדוק עם פולני תגלה שהוא לא יבין מה אתה רוצה
    יצאת נקניקיה או כמו שפולני ירשום
    kiełbasa

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    כל הדיון הזה על הארלי לעומת שאר היצרניות, והכוח שיש למיתוג ותדמית מזכיר לי מאוד וויכוחים מעולם הטכנולוגיה בין טלפונים (או בכלל מוצרים) של אפל אל מול שאר היצרניות. גם בוויכוחים מסוג זה יש קבוצה אחת (משתמשי אפל) שמתעקשת שהמכשיר שלה הוא נעלה מכל שאר המתחרים בגלל סיבות אלו ואחרות, כאשר בשורה התחתונה היתרון העיקרי של מוצרי אפל הוא מיתוג חכם ונכון שמאפשר למכור תדמית ששאר היצרניות מתאמצות (או יותר נכון התאמצו) מאוד להשיג.
    גם אני חשבתי על ההשוואה הזו.
    אני חושב שיש כאן כמה רוכבי הארלי שלוקחים את הדיון הזה לא נכון.
    האם הארלי מייצרים אופנועים טובים? - ללא ספק
    האם לחלק מהדגמים יש יתרונות כאלו או אחרים על דגמים מקבילים של חברות מתחרות? - ברור
    האם יש רוכבים שהארלי יתאים להם יותר מאופנוע אחר - אין שאלה
    אבל הדיון הזה מתמקד במחיר הגבוה שיש לאופנועים ישנים (יד 759) והאם הוא מוצדק.
    לדעתי לא.
    מה שכן, אני מוריד את הכובע בפני כל נהג (גם נהגי מכוניות) שמצליחים למכור את הרכב שלהם במחיר מחירון או יותר, ואם השם והתדמית עוזרים אז לבריאות (אם מישהו יכול ללמד אותי איך לעשות את זה אני בכלל אשמח )

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    יש ברכב כמו x5 הרבה הגיון וכן הוא יקר כי הוא מתקדם ומפנק יותר מרכבים אחרים וכמובן על מותג משלמים (מה לעשות ככה זה).
    זה שאתה מלגלג על רכב כזה זה פחות או יותר כמו הרבה תגובות בשירשור הזה שבהם ניכר חוסר ההתנסות בכלי הרכב המדובר
    דרזדנר, כנראה שלא הבנת את כוונתי. אני האחרון שאלגלג על BMW. הם מייצרים מכונות נהיגה מהנות ביותר, על חלקן נהגתי (לא הרבה לצערי) ואשמח להתנסות שוב. למעשה, אחד מהחלומות המוטוריים שלי הוא Z3 או Z4. אבל....
    כשאתה לוקח תצורה של רכב שטח (הקרוי ג'יפ) אתה מצפה ליכולות שטח. בשביל זה הצמיגים הכי פחות נכונים הם צמיגים ספורטיביים בחתך נמוך. אם אתה רוצה נהיגה ספורטיבית, אתה לא תקנה ג'יפ אלא רכב כביש שטוב בהרבה לנהיגה ספורטיבית (ויש ל-BMW לא מעט כאלו) שם תשים צמיגים בחתך נמוך.
    כשאתה רואה ג'יפ עם צמיגים ספורטיביים אתה מגיע למסקנה שלבעלים אין עניין בנהיגה כזו או אחרת אלא הוא קונה את הרכב כסמל סטטוס.
    המסקנה שלי הייתה שאפילו זה בסדר. לכל אחד יש את הדרישות שלו מרכב, והדרישות כוללות לא רק פרמטרים הקשורים בנהיגה, כי רכב (או אופנוע, לצורך העניין) הוא גם הרבה דברים אחרים.

דרזדנר, כנראה שלא הבנת את כוונתי. אני האחרון שאלגלג על BMW. הם מייצרים מכונות נהיגה מהנות ביותר, על חלקן נהגתי (לא הרבה לצערי) ואשמח להתנסות שוב. למעשה, אחד מהחלומות המוטוריים שלי הוא Z3 או Z4. אבל....
    כשאתה לוקח תצורה של רכב שטח (הקרוי ג'יפ) אתה מצפה ליכולות שטח. בשביל זה הצמיגים הכי פחות נכונים הם צמיגים ספורטיביים בחתך נמוך. אם אתה רוצה נהיגה ספורטיבית, אתה לא תקנה ג'יפ אלא רכב כביש שטוב בהרבה לנהיגה ספורטיבית (ויש ל-BMW לא מעט כאלו) שם תשים צמיגים בחתך נמוך.
    כשאתה רואה ג'יפ עם צמיגים ספורטיביים אתה מגיע למסקנה שלבעלים אין עניין בנהיגה כזו או אחרת אלא הוא קונה את הרכב כסמל סטטוס.
    המסקנה שלי הייתה שאפילו זה בסדר. לכל אחד יש את הדרישות שלו מרכב, והדרישות כוללות לא רק פרמטרים הקשורים בנהיגה, כי רכב (או אופנוע, לצורך העניין) הוא גם הרבה דברים אחרים.
    לא זכור לי שראיתי את במוו משווקת את הX5 כרכב שטח, זה רכב ספורטיבי לכביש למי שרוצה תנוחת ישיבה גבוה ומקום נוח לכל המשפחה, למה באופנועים זה לא נראה לך מוזר? הקטמ SMT למשל לא יכול לרכב בשטח אבל מצד שני הוא גבוה ואפשר לטעות ולחשוב שהוא שטח גם כן, כבעלים של SMT ושל SUV שאומנם יותר שטח מהבמוו אבל עדיין לא ממש רכב שטח מצאתי בשניהם כלים סופר שימושיים ומהנים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    תמיד חשבתי ש-X5 זה הניסיון של BMW לעלות על הגל של פורשה קאיין, אבל לא נהגתי על אף אחד מהנ"ל...

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    תמיד חשבתי ש-X5 זה הניסיון של BMW לעלות על הגל של פורשה קאיין, אבל לא נהגתי על אף אחד מהנ"ל...
    רק שהקיין יצאה אחרי הX5

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    לא זכור לי שראיתי את במוו משווקת את הX5 כרכב שטח
    לפי ויקיפדיה, BMW התחילו לייצר את ה-X5 לאחר שרכשו את לנדרובר והטמיעו בו טכנולוגיות שטח מהרנג' רובר.

לפי ויקיפדיה, BMW התחילו לייצר את ה-X5 לאחר שרכשו את לנדרובר והטמיעו בו טכנולוגיות שטח מהרנג' רובר.
    אני מדבר על שיווק, לא זכור לי פירסומת שמראה את הX5 מטפס על הרים מה שכן הם מראים יכולת שטח קל בלבד, מערכת ה4X4 מותאמת לכביש עם הלדקס שמחלק כח לפי הצורך בזמן שרוב הזמן הרכב נע עם 4X2, לX5 גם אין הילוך כח למיטב ידיעתי.
    מי שקונה X5 יודע טוב מאד שזה לא רכב שטח אבל זה רכב שהוא מולטי טול, יעבור כביש מוצף, יעלה מדרכות ומכשולים קטנים, יתנהג מעולה בשלג (מאד חשוב לאירופאים), ויקצר דרך השדות אם צריך וכל זה עם מנוע חזק ומהיר וקבינה של רכב פאר, לפי דעתי הוא הרבה יותר מסמל סטטוס בלבד (כי כמובן הוא גם סמל סטטוס)

דרזדנר יפה אמרת אירופה
    בישראל אפילו בחרמון תשאר תקוע בפקקים.

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    היה כבר מי שכתב: לא חשוב מה תכתבו עלי העיקר שתאייתו את שמי נכון.

אני חושב שמשהו כאן קצת מתאים לדיון כי לא חשוב אם אתם בעד או נגד הארלי, שימו לב שכל התגובות מאז שכתבתי מעלה את מה שכתבתי על ההארלי, מלאות רגש כזה או אחר. האופנוע הזה מצליח לעורר רגשות חיוביים ושלילים ברמות.

אז תעזבו אתכם מלנסות לשכנע. כל אופנוע מודרני היום הוא אופנוע טוב ומה שהופך אותו לטוב ממש זה ההתאמה שלו לרוכב ולמי שמתאים ההארלי למה שנבאס אותו? או להפך.

העיקר שכולנו נרכב בטוח

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    כל שרשור על הארלי הופך מן הסתם לוויכוח דתי, המשוכנעים לא יסרו מד(ע)תם. והכופרים ינסו להוכיח
    באותות ובמופתים את צדקתם.

כשמדברים על הארלי אין נכון או לא נכון, יש עובדות, יש היסטוריה, יש קהל קנאים (שבוי?) ויש אמת אישית.

ועכשיו.... שברולט VS פורד.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    בקיצור, שורה תחתונה, אני מבין שזה באמת לא הגיוני וכנראה לא מצדיק את הפרמיה המבוקשת.

תודה רבה.