עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: מתלבט ברכישת XTZ1200 חדש

Banned
    בתקופה האחרונה שמעתי על לא מעט רוכבים שמתהדרים להם בכלי דוגלגלי מהעבודה, ובעיקר אופנועים.

זה אכן חלום לרכב על אופנוע בלי לתחזק אותו, אך אני לא הייתי ממהר לחוזה כזה למרות שזה לא יקרה לעולם , ז"ת אני מכיר כמה שקיבלו CB ואחד אפילו סטרום, סטרום חדש הייתי מקבל בחיבוק ידיים, אך לא את הCB, רכיבת מבחן הספיקה לי להבין עד כמה האופנוע הזה משעמם וממש לא מתאים למפונקים כמוני.

בכל מקרה הלב צועק ומתחנן שאסע מחרתיים לסוכנות מטרו ולהתחדש בסופר טנרה, אך הראש מהנהן לו במבטים של דירבלק, מדובר אכן בהחלטה לא פשוטה, בשבילי מדובר בסכום שחסכתי מזה הרבה שנים, ואין לי כל תוכנית חסכון אחרת שתוכל לחפות עלי במידה וזו תהיה טעות שתוריד אותי הישר לקרשים.

כנראה שסופו של דבר אשר עם הסטרום שלי שמנופף לו עם דגל לבן אחרי שהגיע כבר ל200K.

מישהו יודע בכלל מה עלות הטיפולים של הסופר טנרה, לא הצלחתי למצוא אינפורמציה לגבי זה?!
    נערך לאחרונה על ידי moshmosh; 12-06-2016 בשעה 00:14.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
    בתקופה האחרונה שמעתי על לא מעט רוכבים שמתהדרים להם בכלי דוגלגלי מהעבודה, ובעיקר אופנועים.

זה אכן חלום לרכב על אופנוע בלי לתחזק אותו, אך אני לא הייתי ממהר לחוזה כזה למרות שזה לא יקרה לעולם , ז"ת אני מכיר כמה שקיבלו CB ואחד אפילו סטרום, סטרום חדש הייתי מקבל בחיבוק ידיים, אך לא את הCB, רכיבת מבחן הספיקה לי להבין עד כמה האופנוע הזה משעמם וממש לא מתאים למפונקים כמוני.

בכל מקרה הלב צועק ומתחנן שאסע מחרתיים לסוכנות מטרו ולהתחדש בסופר טנרה, אך הראש מהנהן לו במבטים של דירבלק, מדובר אכן בהחלטה לא פשוטה, בשבילי מדובר בסכום שחסכתי מזה הרבה שנים, ואין לי כל תוכנית חסכון אחרת שתוכל לחפות עלי במידה וזו תהיה טעות שתוריד אותי הישר לקרשים.

כנראה שסופו של דבר אשר עם הסטרום שלי שמנופף לו עם דגל לבן אחרי שהגיע כבר ל200K.

מישהו יודע בכלל מה עלות הטיפולים של הסופר טנרה, לא הצלחתי למצוא אינפורמציה לגבי זה?!
    חכה 3-4 חודשים, תוכל לקנות אחד כזה במחיר שהוא לא "דיר באלק" עבורך
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Senior Member
    אני (כרגיל) אומר ההפך מרוב האנשים כאן. בגדול, ללכת עם הלב תוך הפעלת הראש זו הקומבינציה הטובה ביותר לטעמי.
    לא הכול הוא שווה כסף. איך תעריך בשקלים את האושר שתחווה כשתממש את הפנטזיות שלך?
    ועכשיו עניין הראש: אופנוע זו לא השקעה כספית. רוצה להרוויח? שחק בבורסה. זה צריך להיות לך ברור שברגע שתקנה אופנוע, חדש או משומש, כבר הפסדת עליו כסף. לגבי חדש זה ברור. לגבי משומש - החל מהוצאות הבדיקה לפני קנייה, עבור דרך יישור קו וכלה בהוספת יד לבעלים – את זה לא תקבל גם כשתרצה למכור יום אחרי שתקנה.
    לאופנוע חדש יש איכויות שאין למשומש: שקט נפשי, אחריות, הידיעה שאתה עשית את ההרצה כמו שאתה חושב שצריך, וכו'. כמה זה שווה לך בכסף? תחליט לבד – זה אינדיבידואלי. העלויות הנוספות בקניית חדש קטנות (יחסית) ככל שאתה מחזיק את האופנוע יותר זמן. כלומר, אם תחזיק את האופנוע 5 שנים, ירידת הערך של השנה הראשונה (הגדולה ביותר) המתחלקת ל-5 שנים כבר לא כל כך נוראית. בטווחי הזמן האלו אתה יכול אפילו להרוויח כלכלית אם תיקח בחשבון שיהיו לך פחות כניסות למוסך ופחות ימי עבודה מבוזבזים בהמתנה לתיקון האופנוע. המסקנה (האישית שלי, לפי הפרמטרים האישיים שלי) הוא לקנות חדש אם מתכננים להחזיק אותו 3 שנים לפחות, רצוי 5. תעשה את השיקולים שלך ותחליט.
    לדעתי, הסופר טנרה במחירו היום (90,000 ₪) הוא הזול בסגמנט ובהתחשב בצורה שהוא בנוי הוא בהחלט ה-best value for shekel שאתה יכול לקבל היום. זה עשוי להשתנות בעתיד הקרוב, כי אני לא רואה איך עופר אבניר ממשיכים למכור את הויסטרום 1000 שלהם שנחות מהסופר טנרה ב-8000 ₪ יותר ואת הונדה עם הקרוס תורר שהוא באותה רמה (על הנייר) בכ-40,000 ₪ יותר ועדיין להישאר משמעותיים בשוק. אבל זהו כמובן הימור, וצריך לקחת בחשבון שאולי זה לא יקרה.
    ועוד דבר: אני לא חושב שמטרו ייתנו לך עכשיו הנחה, אבל להערכתי לא תהיה לך בעיה לשלם חלק מהסכום בתשלומים נוחים וללא ריבית, נניח 24,000 ב-24 תשלומים שווים. זה אומר שעדיין תישאר עם חלק מהחסכונות שלך רק תגדיל אותם פחות כל חודש.
    בהצלחה בקבלת ההחלטה הנכונה עבורך.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ההונדה אינסייט ( לא אופנוע) רכב הברידי ומשעמם.

א.הזקן אתה אדם עם הרבה נסיון אבל 1000₪ בחודש ועוד ביטוח ( ועם כלי חדש אז מקיף עוד 10 אחוז בערך לפי מחירון הכלי) ואחזקה שוטפת ותאונות ( אם לא עשית ביטוח מקיף) ואתה מוצא את עצמך עם שנתיים בהן ההוצאות לא קטנות ורומן מתמשך עם מקור המימון.
    להבנתי הלוואות אם אין לך כיסוי נגדן עדיף לא לקחת והמושג מימון הוא שגוי כי כידוע זה כסף שצריך להחזיר.
    אם אין כסף לא קונים ( אצלי זו אקסיומה )
    ולבסוף כדי להגשים את האהבות שלי אני עבדתי עבודה שנייה ( יעידו החברים שהגעתי לטוביה עם מינבוס למפגשי יום שישי)

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה
    כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    לוקי בחיאת לוקי, תביע דיעה בכיף, תמיד טוב לשמוע עוד אחת. אבל אל תגיד לי שמעכשיו הפזמון הולך להיות "אכלו לי שתו לי אל תקנה חדש", ותרשום כל פעם בחתימה את הנדפקתי חייך. שחרר. בדעה אישית במאמר מוסגר אני אוסיף שלי זה גורם אנטי להכנס לשירשורים כל האובר מירמור וההצפה של ההודעות האנטי שלך. אל תקח אישית אני מאמין שאתה בנאדם יקר, פשוט עם המון רגש.

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

Senior Member
    לוקי, הכל כמובן תלוי בתנאי הפתיחה. אבל, גם אם יש לי לשלם במזומן ואני יכול לקבל הלוואה בלי ריבית - עדיף. לא הצלחתי לקבל הנחה על מזומן ולכן לקחתי את זה.
    לא עושה מקיף. כן מתקין מערכת אזעקה עם ביפר, קושר ומכסה אבל לא נמצא הרחק מהאופנוע אף פעם. בשתי הפעמים בהיסטוריה שלי שאופנוע הופל בחנייה ע"י רכב הגעתי למקום לפני שהנהג הסתלק והביטוחים שלהם שלמו את הנזקים. נזקים עצמיים אני לוקח על אחריותי. בקיצור, הוצאות הביטוח שלי על חדש ועל בן 10 זהות.
    ומה החיסכון על תיקונים (אלי לך היה מזל עם אופנועים ישנים, אבל בד"כ זה לא המצב)? ומה עם בזבוז הזמן לצורך אותם תיקונים? יש גם שווי שקשה להערכה של שקט נפשי - הידיעה שבבוקר תניע ותרכב לדרכך.
    אבל אתה לחלוטין צודק שהבלנס בין השיקולים השונים הוא אישי לחלוטין, תלוי בגורמים אובייקטיביים (כמו מקורות הכנסה) וסובייקטיביים (כמה ק"מ לשנה אתה רוכב, האם האופנוע הוא כלי הרכב העיקרי שלך או רק לכיף, כמה שווה לך השקט הנפשי וכו'). דיי ברור שמה שטוב בשבילי לא בהכרח טוב עבורך, עבור פות"ש או עבור מגיבים אחרים כאן. העניין הוא שרוח הדברים מהשרשור הייתה שלקנות סופר טנרה חדש זו תמיד שגיאה ואני בסה"כ ניסיתי לתת עוד זוית על הנושא תוך הדגשה שעבור חלק מהאנשים זו ממש לא שגיאה.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי or10cohen צפיה בהודעה
    לוקי בחיאת לוקי, תביע דיעה בכיף, תמיד טוב לשמוע עוד אחת. אבל אל תגיד לי שמעכשיו הפזמון הולך להיות "אכלו לי שתו לי אל תקנה חדש", ותרשום כל פעם בחתימה את הנדפקתי חייך. שחרר. בדעה אישית במאמר מוסגר אני אוסיף שלי זה גורם אנטי להכנס לשירשורים כל האובר מירמור וההצפה של ההודעות האנטי שלך. אל תקח אישית אני מאמין שאתה בנאדם יקר, פשוט עם המון רגש.

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
    לוקי הוא צודק, אתה באמת עושה רושם של בחור באמת טוב אבל אתה גם קצת בכייני
    אתה מנהל זה לא נראה טוב.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member
    LOKI, לא הפסדתה הרבה ביחס לאלה שקנו סופר טנרה לפני חצי שנה או שנה , הם הפסידו עשרות אלפי שקלים.

אני מסכים עם פות"ש שהמבצע הזה בהחלט מפתה, אך לרוב הרוכבים הוא לא ממש בר ביצוע, אני חושב שבחור רווק שמשתכר לא רע יוכל להרשות לעצמו כלי כזה בלי יותר מדי תהיות, אך לנשואים עם הרבה אחריות על הכתפיים זה יכול להיות רק פנטזיה.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם כל החלטה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הטנרה אחלה כלי כמו רוב הכלים של ימאהה על זה אני מניח שרובנו מסכימים.
    לגבי החתימה זו התחושה שלי שאם להודות באמת עיצבה את דעתי לגבי קניית כלי חדש מיבואן שבמקרה שלי היה מטרו!
    היו לי כלי רכב חדשים בחיים ולמזלי לא נתקלתי במבצעים בסדר גודל כזה

אני מניח שבשלב מסויים אני אוריד את החתימה שמשקפת את המציאות שלי ( אולי אצל מישהו אחר נמצא חתימה הפוכה) ותמצאו נושא חדש שיושב לי על הלב.
    ולבסוף
    יעידו החברים שלי אני חרא של בן אדם ואם מישהו יסתור אותי אז אל תאמינו לו.
    אבל תודה על המחמאות

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה
    כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI