בדיוק מכרתי כלי דומה שהיה אצלי כשנה. להלן הידע שלי בנושא:
1. טיפול אכן כל 10 וזה טיפול גדול/ בינוני (-קטנוע איטלקי) , אבל כל 5 עדיף להחליף שמן ופילטר.
2. אם השמן עד קו הסימון העליון של המדיד זה בסדר גמור. השמן בוא 5w40 סינטטי, אם יש לך של רכב והוא איכותי זה בסדר גמור. אם בא לך להשקיע תקנה פירמה של קטנועים/אופנועים.
3. אין הרבה יצרני מצברים, קנה שנפ או וורטה מהדור החדש ( מצברי ג'ל ).
אם אני לא טועה, סדר גודל של 300 שח.
4. אישית טיפלתי בת.א אצל ד"ר לאופנועים (שרון) מכיר היטב את הכלי ומקפיד תמיד על חלקים מקוריים. בכל מקרה תריץ חיפוש בפורום הטכני ותקבל עוד הרבה המלצות על מוסכים בת.א.
5. אפשר ויש שמוכרים את הקיט גם בארץ, זה כדאי רק אם אתה מטפל בעצמך. (מחיר טיפול גדול הוא בסביבות 1000 שח , כל 10 אלף קמ)
6. ממה שידוע לי לחץ אוויר צריך להיות - אחורי 37 psi, קדמי 33 psi.
7. נוזל קירור, בתא מצד ימין מתחת לידית הגז מסתתר מיכל נוזל הקירור, צריך לפתוח את הבורג שנועל את המכסה, לרוב, אם הכלי תקין לא אמור להיות חוסר בנוזל, אם חסר , כל נוזל קירור ייעודי אפשר להוסיף, רק אל תמלא מי ברז . שים לב לדגשים איך ומתי לבדוק מפלס, לא זוכר במדיוק אם במנוע חם או קר , אז מעדיף לא להטעות אותך, תריץ חיפוש .
בגדול זה סוס עבודה שלא מתעייף, אחלה כלי שבעולם, דגשים נוספים חלים לא רק על הכלי הזה והם:
אל תגיע לניתוק הצתה (אל תיסע קבוע בפול גז) .
תקפיד באמת לבדוק שמן, לחץ אויר ונזילות אחת לשבוע כך תמנע נזקים מצטברים.
תקפיד על כל אביזרי הבטיחות .
נ.ב. אני מוכר משקף גבוה שנשאר לי (ראה בפורום מכירה) , זה בערך החיסרון הגדול של הכלי הזה, המשקף המקורי גורם לרוח להגיע יישר לראש שלך. יש כאלו שזה לא מפריע להם, ויש את השאר שהגביהו, או קיצרו את המשקף.
תתחדש וסע בזהירות