ומה בדיוק מבטיח לטסטר שהרוכב יודע לרכב בכביש ציבורי עם עוד משתמשי דרך למיניהם? כמו שאמרו כאן זה חוסר אחריות פלילית ממדרגה ראשונה.
ומה בדיוק מבטיח לטסטר שהרוכב יודע לרכב בכביש ציבורי עם עוד משתמשי דרך למיניהם? כמו שאמרו כאן זה חוסר אחריות פלילית ממדרגה ראשונה.
העובדה שיש לו רישיון A1 כבר לפחות שנה? על אותו משקל למה למי שיש רשיון B שלוש שנים יכול לעשות רק מבחן מעשי לרישיון A2? מי שיודע לקחת פניה מימין לימין על DRZ400 כנראה ידע גם איך לפנות גם עם CBR500.
או שלפי דעתך מי שלא יודע את חוקי התנועה על אופנוע ברישיון A עדיין יודע אותם בסדר גמור על רישיון על אופנוע ברישיון A1 או A2?
נערך לאחרונה על ידי Skity; 19-11-2016 בשעה 18:20.
חחחח וואי הצדקנות בפורום הזה כבר לא יודעת גבולות...
הפכו את הטסטרים לעבריינים ויותר צדיקים מהאפיפיור עצמו
לא קשור להצטדק.
אני רוצה לתת לאנשים תמונת מצב מלאה, ושהם יחליטו לבד.
אני אישית לא רוצה לעשות חצי טסט
כי אם מתישהו מישהו יעלה על זה, סביר והגיוני שישללו את כל הרישיונות שהטסטר הזה אי פעם חילק, לא רוצה להיות במצב הזה.
כיום, על פי המצב בארץ וההיכרות האישית שלי, טסטרים יודעים במקרה הטוב איך לנהוג על אופנוע
רובם לא יודעים לרכב
כאשר עשיתי שמיניות, הטסטר לא הבין איך אני יכול להסתכל 2 קונוסים קדימה.
אמרתי לו שאני מתסכל לאן אני עומד להגיע, לא איפה אני עכשיו
הוא עדיין לא הבין איך אני יכול לרכב בלי לראות מה קורה מול הגלגל הקידמי.
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
במיוחד שהטסט היום הוא חצי אקראי. לא מצאת חן בעיני הבוחן? לא תעבור. אה, ואין כזה דבר לערער כי גם אם מקבלים את הערעור אתה עדיין צריך לעשות עוד טסט...
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
גם אני למדתי על DRZ עבור רשיון A ובגמר השעור החזרתי אותו למשרדי המורה ברכיבה רגילה כי רשיון A1 שלי תומך ב 54.4 כ"ס/500 סמ"ק. למורי הנהיגה יש אשור ללמד על דגם זה לדרגה A.הקטע היותר אירוני הוא שהגעתי לשיעורי נהיגה על הDRZ שלי ועשיתי שיעור נהיגה וטסט על הDRZ של המורה נהיגה, אותו אופנוע, רק שתבין כמה זה אבסורד.
אני עשיתי A בי-ם והוציאו אותי לבחוץ,
(כותבים אחיתופל על שם יועצו של דוד שנתן עצה רעה במתכוון~)
איזה מצחיק זה... כשאני הייתי בטסט אמרו לי "עברת באדום עברת באדום"
בתגובה אמרתי: " אני חושב שיש לכם בעיה עיניים + שניכם עשיתם טעויות קריטיות... אז לא עברתם".
בדיעבד, הם לא עברו (:
בקיצור אם אתה יכול לשנות מקום טסט אז זרום על זה, לפעמים סתם תפיסה שונה במוח עוזרת.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk